hürrreeeeemmmmmmm... kuzuuuummm..kocan geliyor kızzzzzzz...lokmalar döküleeee.......hatçeylen şah yılanı deliklerine çekileeee....
gel annem gelll,geç otur mektupla sarhoş olduk zati
ne kadar kızıyorum eğitim sistemimize..tarihi pek tabiki öğrenmek için okumak tamam yeterlide...öğretselerdi ya taaa ilkokuldan osmanlıcayı biz osmanlı torunlarına ..çok büyük kayıp çok büyük ..tarihimize yabancı olmuşuz..ayıp bu kayıp..en büyük kayıp..ilkokuldan bu yana osmanlıca öğretilmemesi çok büyük kaybımız...
Gayet zehirli bi yılan.. Zeki bi kadın ama çok hırslı , ne sevgi besliyo birine karşı ne güzel bi duygu..
Ondan sonra Osmanlının halide ortada zaten..
Gayet zehirli bi yılan.. Zeki bi kadın ama çok hırslı , ne sevgi besliyo birine karşı ne güzel bi duygu..
nasil dizide cevirdigi dolaplardan dolayi yilan diyorsaniiizz o halde dizideki sulumana olan askini evlatlarina olsn sevgidinide biliyor olmalisiniiiz zaten sevmesi gereken baska birisi yokhurrrmin sevgisi guzel duygulari sadece askina ve evlatlarina
o değil de bi de çocuğu var.onu da mı getirecek,mustiye hazır şehzade mi gelecekkııııızzzzz.maaahiiii..mustiye dul kadın mı alcaaan nappçeeennn..
Evlatlarını tahta oturtma sevdasından başka bişey göremiyorum ben.
Evlatlarını tahta oturtma sevdasından başka bişey göremiyorum ben.
ayni hirs herkesin gozlerinde taht mevki hirsi her insanin o donemde tek dilegi .hurremin tek artisi saf temiz aski .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?