Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
gel annem gelll,geç otur mektupla sarhoş olduk zati

sülümann itiraf et hurremın hasretıne dayanamadınnn bırak şimdi yağmuru çamuru fırtınayı mahi kııız kadına haremi yanlış öğretme esas kadın var esaslı hükümeettt gibi taşşş gibi hürrem reis var

mahiniin kıyafete bayıldımmmm:2:
hayret güzel giyinmiş

aslında haklısın gerçekten lisede divan edebiyetında görüyoruz biraz sonra bitti.üniversitede edebiyat okuyanların bile doğru düzgün bildiğini sanmıyorum

Gayet zehirli bi yılan.. Zeki bi kadın ama çok hırslı , ne sevgi besliyo birine karşı ne güzel bi duygu..

Ondan sonra Osmanlının halide ortada zaten..

rozbella canım...sen çıngıraklı yılan gördün mü hiç...çok zehirlisinden..detaylı incelersen..mahiylen şah zehirli ve çıngıraklı yılan belgeselinde ana karakter olarak oynuyorlar...

bu ecnebiler zamanında bizim osmanlının fesiyle çok dalga geçmşler.
dönüp kendilerine baksınlar onlar.
kadın almış kargayı oturtmuş kafasına olmuş şapka.

Gayet zehirli bi yılan.. Zeki bi kadın ama çok hırslı , ne sevgi besliyo birine karşı ne güzel bi duygu..

nasil dizide cevirdigi dolaplardan dolayi yilan diyorsaniiizz o halde dizideki sulumana olan askini evlatlarina olsn sevgisinide biliyor olmalisiniiiz zaten sevmesi gereken baska birisi yok hurrrmin sevgisi guzel duygulari sadece askina ve evlatlarina

Son düzenleme:

Evlatlarını tahta oturtma sevdasından başka bişey göremiyorum ben.

Biz bu günleri uzun zamandır bekliyorduk..
ezile ezile geldi bu günlere hürrem..
elbet acısını çıkartacak.. çıkartsın zaten,darılırım yoksa..

Evlatlarını tahta oturtma sevdasından başka bişey göremiyorum ben.

bu sevda butun osmanlı kadınlarında var malummm tahta geçen şehzade erkek kardeşlerinin katlini emrediyo Hürremim dadlu kuşum sonuna kadar savaşş saldır reiss biz bu gunlerı az mı bekledık kıııız

Aman neyse kızlar Sevmiyorum işte eskiden aşırı sempati duyuyordum şimdi tam tersi.. Özellikle bu sezon .. Kesinlikle antipati duyuyorum.. Özellikle Mustafa'nın ölümüne sebep olduğu için ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…