Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Başlarda Hatice iyi davranıyordu da ne oldu sanki besle kargayı oysun gözünü Hatice'ye yapmadığını bırakmadı İbrahimle arasını da bozmaya çalıştı o olmadı bu sefer kaç kere öldürmeye kalktı resmen hırs küpü Hürrem

Hürrem ellerine bulaşan kandan kurtulmak için harekete geçiyor. Hatice’nin “kayıp” olduğu haberi saraya bomba gibi düşüyor. Şah Sultan’ın Hürrem’i itham etmesi Mihrimah’ı çileden çıkarıyor. Süleyman Hatice’nin kaybolmasından kendini sorumlu tutarken, Malkoçoğlu’nun getirdiği haberle kahroluyor. İçini kemiren kuşkuyla, Hürrem’den hesap soruyor!
Hatice kan revan içinde yatarken, Hürrem şok geçirmektedir. Sümbül’ün feryadıyla kendine gelen Hürrem, hemen bir plan kurar. Bu olayı örtbas etmeye mecburdur. Aksi halde bizzat Süleyman’ın kararıyla idam edilecektir!

Hatice’nin kayıp olduğu haberi sarayı karıştırır.

Hürremcler bu haberle de reyiz unuttu hatırlamıyor büyü yapıldı filan demeyin sakın bakın hemen sinsiceee planlar yapmaya başlamış bile

İnkar et kız hürrem kara büyü de kara büyü hatce dayağı haketmişti büyü yapmak ne haddine gayrimüslim sinir oluyorum .İffette başımıza şah sultan kesildi nerden girdi bi vasfıda yok sırf kuru sıkı hahaha hürremle kim başetmiş yerim onun zekasını yerim. :)))

ılk defa duydum bunu,ama bıtlı rustemden hersey de beklenır.padısahla sehzade beyazıtın arasını da bozan o degıl mıydı.hurrem ortadan kalkınca beyazıt ıle kanunının arasını bulucak kımse kalmıycaktı.tahtın en zayıf adayı selım tahta gecıcek,hurrem de hayatta olmayınca selımın has adamı olarak rustem devletı onun adına yonetıcek.boyle bı planı vardı belkı de.gunahı boynuna tabı.ama vezırlıkte de tutunamadıgından bu gorevı onun yerıne sokullu getırdı demek.ben sahsen rusteme tavugumu bıle emanet etmem :-D

Dizi Mart 2014 te bitecek benim bildiğime göre Sülümanın son seferi yani ölümüyle bitirecekler galiba öyle bir açıklama okumuştum....

Dizi Mart 2014 te bitecek benim bildiğime göre Sülümanın son seferi yani ölümüyle bitirecekler galiba öyle bir açıklama okumuştum....

Ama hürrem süleymandan 6 yıl önce ölüyor o zaman önce hürremi öldürecekler ay bu dizinin finali nasıl olacak acaba iyi daha çok varmış seneyede devam edecek demekki

Son düzenleme:
Daha önce 4 sezon yayınlanacağı söylenen dizi, çeşitli internet sitelerinde haber olduğu gibi bu sezon sonunda değil gelecek sezonda nisan ayı civarında sona erecek.
Hikâye akışında bir farklılık olmayacak, Kanuni Sultan Süleyman'ın Zigetvar Seferi ile sona erecek.

Ama hürrem süleymandan 6 yıl önce ölüyor o zaman önce hürremi öldürecekler ay bu dizinin finali nasıl olacak acaba iyi daha çok varmış seneyede devam edecek demekki

bu sezon bir bölümde hatice saray bahçesinde yürürken dört mevsim geçiyodu 6 yılı da 2 bölümde bitiriverirler,nolucek,hatta çocuklar da birdendire büyümedi mi

hürrem haticeyi çok güzel dövdü ama yaiçimin yağları eridi valla ben olsam artık idam da etseler koymazdı o saatten sonra

yaa bende diyorumki bugün carsamba kızlar niye gelmedi kimse niye dizi hakkında bişey demiyo meg bile gelip yoklama almamış saat 9 oldu kimse yok diye düşünüyodummm...
meğerse bugün salıymışşşşş
ve ben 1 saattir girip çıkıyorum topiğe kimse bişey yazmamış diye cıkıyorum sayende yarın carsamba oldugu aklıma geldiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…