Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Kızlarrrr günaydınnnnnn bu gece muhteşemmmmm geceee oleyyyyy

Zebosumdan haber var,kendisi biraz rahatsız en kısa zamanda tekrar aramıza dönecek kısmetse çok selamı var hepinize

Pek gelmiyorum buraya izlemediğim için mahidevrana sövenler hürreme eline sağlık diyomu

Mahi yapinca fesatliktan,kibirden.hurro ya asktan ya buyuden.
Safa yatıp idam edilsin diyor,hatırlamıyor ya büyüden büyüden.
Sulo yine birsey yapmaz ağzı acik ayran budalası ,derhal dairesine yollar olay biter.
Bacısı dayak yesin ,anasi üzülsün, kardesleri düşman kesilsin,oğluyla karsı karşıya gelsin...
Hepsi hatalı hepsi hırstan ama hurrem aşktan falan Yada büyü.
Karda leke var sehla bakisli hurro masum .

[video=youtube;miNmrGFL5sA]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=miNmrGFL5sA[/video]

Son düzenleme:
Hatice kaşınıyordu, Hürrem geç bile kaldı dövmek için. Tarihte Hürremin idamı diye birşey olmadığına göre hatice dayak yediğiyle kalacak. Şah sultan da koca dayağı yiyecek zaten ileriki bölümlerde.

Aslında bakarsanız Hatice ve Şahsultanın Hürreme düşmanlık duyması en başından beri saçma, sonuçta kendileri sadece kanuninin kız kardeşleri, kalkıp tahtın sahibi olacak değiller. Hürrem ise o tahtın şehzadelerini doğurmuş bir kadın. Sırf bunun için bile ona saygı duymaları gerekiyordu. Mahidevran ve Hürremin arasındaki rekabet elbette çok doğal fakat hatice ve şahsultanın konumu çok farklı Hürreme bu kadar düşman olmaları çok saçma.

Pek gelmiyorum buraya izlemediğim için mahidevrana sövenler hürreme eline sağlık diyomu

eeee geeel bacım neden gelmiyon ki?:44:zinciri bozuyorsun ama..

zeboşumuza çok sevindim..tez vakitte gelsin, çabuk çabuk iyileşsin...

eeee geeel bacım neden gelmiyon ki?:44:zinciri bozuyorsun ama..

zeboşumuza çok sevindim..tez vakitte gelsin, çabuk çabuk iyileşsin...

İzlemiyorum ki sıkıldım o hürrem cadalozundan öleceği sahneyi izliycem

2009 dan beri buradayım,bir kere ban yemedim canım,yani sırf tartışma olsun,amanda sinirimi buradan çıkarayım gibi bir düşünceyle yazmadım..bu topik hakkında seninle aynı fikirdeyim aslına bakarsan,ama bazen şaşırıyorum,gerçekten senin dediğin gibi çok abartıyorlar,buda bir dizi,diye izlemiyorlar sanki, empati kurmadan direk kötü sözler sarf ediyorlar ben buna şaşırıyorum,yorumumda gördüğün gibi hürremcide değilim mahicide hatta mahinin haklı olduğunu savunuyorum,ama yorumlara şaşırıyorum,bir film izlerken,yada kitap okurken ,dizi izlerken nasıl insan kendini onun yerine koyup düşünemez buna şaşırıyorum...
Hakaret mi etmiş oluyorum ?yapılan bazı yorumlara saçma dedim,bu hakaretse özür dilerim ki,pek birininde üstüne alıp,sert bir cevap verdiğini görmedim..bu arada yaşım 28
iyi seyirler,akşam güzel bir bölüm...

Son düzenleme:
Hürremin büyü ayağına yatacağı bazir ortada benim asıl merak ettiğim süleyman bu büyüyü öğrenince ne olacağı hürremin idam edileceğini beklerken hatice gitmesin dar ağacına
ah ben pargalının bölümünden çok etkilendim,acaba mustafamın bölümünde ne yapacağım ya,çok ağlayacağım kesin...:18:
bu akşam dizi tatlım:kabaklı,şekerli,cevizli kıvrım böreğiiii

Yeni izledim fragmanı , Hürrem'in " her kim yaptıysa derhal idam edilmeli " lafına amma güldüm heee

Ayyy reiz meiz ama evlerden uzak valla

başladıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı gelinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…