Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
eski yorumlara baktımda hiçkimse halit ergençe kanuni rolünü yakıştırmamış
keşke kenan imirzalioğlu olsaydı demişsiniz

olum siz kanuniyi sex-symbol mu zannettiniz? the best model of osmanlımı?
bazen kalıbına 5 kuruş vermediğiniz insanlar çok heybetli görünebilirler, görünüşe aldanmayın ve bence kanuni öyle biriydi.

Son düzenleme:
Mustafa gıdıcı evet.zaten bu sezonun tanıtım fragmanlarında da mustafanın olumu vardı.yazık ya.cok acıklı bı hıkaye.sevmıyorum senı kanunı
rustemı anlamadım.o kızı nıye getırdı yanında?kardesının adı farklıydı.acaba kardesını tanımak ıcin parola gıbı bısey bulup,adına olıvıa,memleketıne de yunanıstan demesı ıcın mı anlastılar kucukken?bı tuhaflık var

mahidevranı uzun zamandır ağlarken görmemiştik. iyi oldu bu fragman
haticeye yalakalık yapıcam diye hürremi öldürtmeye saraya cariye göndermeleri düşüneceğine oğluşuna babasının emirlerine riayet etmeyi öğretseydi azıcık

Son düzenleme:
acaba kim kim????????????????????????????????????kimki bilemedik

hani varyaaa birisi sinir oluyorum heppp o işte

bedduadan korkuyorum

Sıra geLecek köftelereeee ona göreeeee

Korkma be söyle Arkandayımm

Sen çekil aradan megimmmm girme aramıza bizimmmm

Ank'ımmmm
Susturamazsınız biziiiii,kandıramazsınız biziiiiii,durduramazsınız biziiiiiii
Biz kötüyüzzz,siz iyi miiii

Megimm ne haberr

Bide itirafffff ediyon yani biz kötüyüzz diyeeeeee iwitttttttt kötüsünüz işteeee

susmuyum demi arkamdasin demi

görürüsün sen rabiş gardını al hemennnn bittin sen artıkkk

92. Bölüm

Mihrimah'la birlikte yakalanan Malkoçoğlu, ecel terleri döküyor. Hürrem ise kızının itiraflarıyla şaşkına dönüyor. Şehzade Mustafa'nın emre itaatsizlik ettiği haberi saraya bomba gibi düşüyor. Süleyman bunu isyan kabul edince, herkes Mustafa için merhamet diliyor. Mustafa babasından aldığı emirle payitahta geliyor. Süleyman’ın öfkesi yeri göğü inletiyor. Mihrimah’a kızan Esmahan ise Malkoçoğlu ile evlenmeye razı geliyor. İkili, tehlikeli bir husumete doğru sürüklenirken, Hürrem bir kayıp haberiyle sarsılıyor!

Hürrem, Malkoçoğlu ile Mihrimah’ı birlikte görünce öfkelenir. İkisini de sert bir dille uyarır. Ancak işin aslını öğrenince, neye uğradığını şaşırır.

Süleyman, Mustafa’dan gelen haberle öfkelenir. Şehzade Mustafa emre itaatsizlik etmiştir. Herkes Mustafa’nın akıbeti için endişelenirken, Hürrem oldukça memnundur. Nihayet beklediği gün gelmiştir.

Esmahan, Malkoçoğlu’yla evlenmeye aniden razı gelince, Şah Sultan harekete geçer. Deliye dönen Mihrimah, buna engel olmak için Hürrem’den yardım ister. İki ateş arasında kalan Malkoçoğlu bir karar vermek zorundadır.

Şehzade Mustafa payitahta gelir. Mustafa, Şah Sultan ve Hatice’nin tüm ikazlarına rağmen af dilemeye yanaşmaz. Süleyman, af dilemek yerine kendini savunan oğluna karşı öfkelenir. Mustafa ise söyledikleriyle, Süleyman’ı hiç beklemediği bir yerden vurur.

Esmahan’ın tavırlarıyla deliye dönen Mihrimah, ölümcül bir hata yaparken; Hürrem, aniden gelen bir “kayıp” haberiyle sarsılır.

:18::18: meg yardim hani arkamdaydin

tüyo getirdim nekadar dogru bilemicem alintidir

spoiler

mahidevran sultan günah aynasını kullanmaya başlayacak sürekli bakacaktır günah aynası çatırdamaya başladığında ve en son kırıldıgı yere kadar kırılana kadar bir bir kendisi veye kendisiyle ilgili günahlar işlenecektir büyük ihtimalle ise ayna tamamen kırıldığında şehzade Mustafa ölmüş veya öldürülmeye yakın olacaktır ayna tamamen ortadan kalktığında ise Mahidevran için artık günahlarının bedelini ödeme zamanı gelmiştir çünkü reva olarak hep oğlu ölmüş olacak hem kendisi bursa da yoksulluğa Hürremce sürgün ettirilecektir Süleyman'a da zaten aranızda bir şey yok evladınız öldü o sizin için başka bir anlam taşımıyordu degil mi zaten diyerek halledecektir günah aynası tamamen kırıldıgında zaten bütün bunlar olmuş olacaktı ama tabii kırılırken olacaklar en son tamamıyla kırıldığı vakit ise her şey Mahidevran için bitmiş olacaktır

Amanda amann çok üzüldüm Mahi asilzadesi için

Ikinci fragman da cikmis:

Sülüman anlamadan dinlemeden Mustafaya bagirip cagiriyor galiba.

Bu arada Sehzade Mehmetin rolü iyice kücüldü.

Yanlis hatirlamiyorsam tarihe göre daha colugu cocugu olacak, sancaga, hatta Manisaya gidecek ve Mustafa bu yüzden baska bir sancaga gecmek zorunda kalacak.

Bakalim isleyecekler mi, yoksa Mehmet sancakbeyi olamadan mi ölecek.

benimde okuduğuma göre mustafa amasya sancağına gidecek mehmet de manisaya geçecek ve manisada hasta bir cariye yüzünden ölecek..bakalım şu hürremin kayıp haberi neyin nesi merak ettim...

2.fragömanda nasıl bağırıyor Mustafa'ya

Ne hemen bağırıyorsun bi dinle Yalnız Mustafa sendeki de ne cesaret koca sultanın sözünü yere düşür

:18::18: meg yardim hani arkamdaydin

meggg gelemezz kitledim onu odaya anahtarıda attımmm

Arkandayım be yürü sen,ben geliom peşinsıra :18:
Hürremciyiz bizzzzz

hadi bakalımmm megümmmm

reyize bak sennnn sülonun öfkesi dinmesin istiyorrr hain seniiii

Ank'ım kilitlendiğim odanın kilitli kapısını, 7 cüceler ve de kuşlar falan fıstık açıverdiler bana
Gene geldim işte :86:

Sülüman Mıstafa'ya; bu ne cüret sen beninle alay mı ediyorsun diyor..:117:
E haksız da değil.. Durduğu yerde duramayan bir Mıstafa var artık karşısında..
Hürrem'in bişey yapmasına bile gerek yok,ölenler ölüm fermanlarını kendileri hazılamakta devamlı..
Bknz Pargalı
Bknz Mıstıfa

Bakk o kadar tenbih ettim onlaraaaaa açmayın diyeeeee

Hoş geldinnnn yafrumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…