acaba kim kim????????????????????????????????????kimki bilemedik
bedduadan korkuyorum
Korkma be söyleArkandayımm
Ank'ımmmm
Susturamazsınız biziiiii,kandıramazsınız biziiiiii,durduramazsınız biziiiiiii
Biz kötüyüzzz,siz iyi miiii
susmuyum demiarkamdasin demi
hani varyaaa birisi sinir oluyorum heppp o işte
Sıra geLecek köftelereeee ona göreeeee
Sen çekil aradan megimmmm girme aramıza bizimmmm
Megimm ne haberr
Bide itirafffff ediyon yani biz kötüyüzz diyeeeeee iwitttttttt kötüsünüz işteeee
görürüsün sen rabiş gardını al hemennnn bittin sen artıkkk
tüyo getirdim nekadar dogru bilemicem alintidir
spoiler
mahidevran sultan günah aynasını kullanmaya başlayacak sürekli bakacaktır günah aynası çatırdamaya başladığında ve en son kırıldıgı yere kadar kırılana kadar bir bir kendisi veye kendisiyle ilgili günahlar işlenecektir büyük ihtimalle ise ayna tamamen kırıldığında şehzade Mustafa ölmüş veya öldürülmeye yakın olacaktır ayna tamamen ortadan kalktığında ise Mahidevran için artık günahlarının bedelini ödeme zamanı gelmiştir çünkü reva olarak hep oğlu ölmüş olacak hem kendisi bursa da yoksulluğa Hürremce sürgün ettirilecektir Süleyman'a da zaten aranızda bir şey yok evladınız öldü o sizin için başka bir anlam taşımıyordu degil mi zaten diyerek halledecektir günah aynası tamamen kırıldıgında zaten bütün bunlar olmuş olacaktı ama tabii kırılırken olacaklar en son tamamıyla kırıldığı vakit ise her şey Mahidevran için bitmiş olacaktır
:18::18: meg yardim hani arkamdaydin
:18::18: meg yardim hani arkamdaydin
Arkandayım beyürü sen,ben geliom peşinsıra :18:
Hürremciyiz bizzzzz
Muhteşem Yüzyıl 92.Bölüm 2.Fragmanını izlemek için tıklayın : http://www.kadinlarkulubu.com/kkwebtv/fragmanlar/muhtesem-yuzyil-92-bolum-2-fragman-16937.html
Ank'ım kilitlendiğim odanın kilitli kapısını, 7 cüceler ve de kuşlar falan fıstık açıverdiler bana
Gene geldim işte:86:
Sülüman Mıstafa'ya; bu ne cüret sen beninle alay mı ediyorsun diyor..:117:
E haksız da değil.. Durduğu yerde duramayan bir Mıstafa var artık karşısında..
Hürrem'in bişey yapmasına bile gerek yok,ölenler ölüm fermanlarını kendileri hazılamakta devamlı..
Bknz Pargalı
Bknz Mıstıfa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?