- 20 Mart 2008
- 142.013
- 214.076
- 1.423
- 60
Size sabah bombası Mimar Sinanı kimin oynayacağı belli olmuş.Kurtlar vadisinin Mematisi deneme çekimini yapmışlar.Hüsrev paşa rolüyle ELveda Rumelinin ermeni çetecisi Dimitriyi izledik akşam.Geçen hafta bu haberi okuyunca inanmamıştım doğru çıktı şimdi bu bence başka birini seçseler daha iyi olurdu ama bakalım gerçekte onumu seçtiler göreceğiz.
hakkaten yaa :) kimse takmıyor koskoca cihan padişahını...bi osmanlı tokadı lazım bunlara :)
sülü iyi atar tokadı ama nedense bu aralar pek bi gevşedi...
mustafa ya dedi ya hani, kızgın kumlardan serin sulara girmiş gibi oldum diye :) çok güldüm orda....
yaa birde şeyi sorcam :) bu hürrem mustafayı neden övüp duruyor hünkara
aman işte herkes mustafayı konuşuyor, çok güzel bişey yapmış, tam şehzadeye yakışır hareket etmiş vs...
bu kadar övmesi neden ki, ??
bu arada, hünkarın mustafaya bağırışı fenaydı :) iyi bi sahne olmuş dövecekti nerdeyse :)
hurrem mustıyı ovmuyo.dun aksam mustafadan bahsederken mustafa cok cesur bı sehzade oldu emre ıtaatsızlık etmeyı bile goze aldı gıbı bıseyler zırvaladı.kanunı de laf sokuşturdugunu anlayıp gozlerını belertınce fazla ılerı gıdemedı huro.ıyı bısey soyler gıbı yapıp ınce ınce kınayelerle aragazı verıyo yanı zalım kadın.
Kanunı dun gece dondurma reklamı yaptı ya :-D bu sozlerınle benı kizgın kumlardan serın sulara attin mustafam,ahahah,bu dızıde sanal reklam uygulanıyo dedıklerı bu olsa gerek
Ben bu sarayda yaşasam hayatta hamamda yıkanmaya kalkışmam, odama leğenle su getirtirim,kırk gün yıkanmam pis gezerim.. yine de o hamama girmem. kimin öleceği kimin öldürüleceği belli değil.
Ayrıca savunma sporu dersi alırım öyle bir tokattada yıkılmak istemem
Hamama giren ya ölüyor ya ağzı burnu kayıyor
Mimar Sinan kaşı gözü ayrı oynayan , dilinin terbiyesi olmayan bu mihrinin nesine aşık olucak acaba??? Gıcık mihri'de; Sonuçta sevdiği ile değilde sevildiği ile evlenecek , layığını bulacak demek
Bali Bey !!!!! Umarım hanedandan bir kezbana kurban gitmessin bu boyla posla. seni seviyoruz.
Mimar Sinan kaşı gözü ayrı oynayan , dilinin terbiyesi olmayan bu mihrinin nesine aşık olucak acaba??? Gıcık mihri'de; Sonuçta sevdiği ile değilde sevildiği ile evlenecek , layığını bulacak demek
Bali Bey !!!!! Umarım hanedandan bir kezbana kurban gitmessin bu boyla posla. seni seviyoruz.
Mimar Sinan tez vakit gelip şu hamama bir el atması lazım. Sivri köşeler falan var onları bir düzeltsin.... Sefere gitmeye ne gerek var sahi yaaa , çağır düşmanları hamama hallet gitsin.... En önemli sahneler bu hamamda geçmedi mi , sanırım bir rahmetli Valide Sultan hamamda tehlike atlatmadı..
Sevildiği ile bile evlenemeyecek saraydaki entrikaların kurbanı olacak Rüstem onu sevmeyecek ki sadece divana girmek için evlenecek kullanacak onu. Annesi de çanak tutacak. Sırf istedği adam divana girsin diye kızını sevmediği biriyle elendirecek. Ne diyordu Mihri sezon fragmanında ben evlenmek istemiyorum sevmiyorum diyordu ama annesi benim gibi güçlü olmak istiyorsan bunu yapacaksın diyordu. Ne kötü zamanlarmış o zamanlar herkes bir şekilde kurban. Mihri iyi hoştu ama Şah Sultanın kızına neden öyle davrandı aklım almadı Bali beye yakınlığı olmadı eh Mehmet'i sevdiğini de biliyor ne var yani böyle aşağılayacak.
pelini kavak yellerinde de hiç sevmezdim zaten bu diziye de sırf bu yüzden yenik başladı gözümde...
ama aynı gıcık tavırlar,garip yürüyüşler kanuninin bitanecik kızı bu kadar gıcık olmak zorunda mı ? yahu...
bali beyi buldu diye aşkından ölüp bittiği taşlıcalıyı bi eziklemeler,esmaya ağır konuşmalar ve tokat...
bali bey gene terk edip gidecek bunların yüzünden ,
mimar sinanı da hak etmemiş anlaşılam bu mihrimah neyse rüstem paşa onu kendine getirir ,
mustafa da bu sefer ucuz atlattı ama sonu yakın ,kanuniden sonra devleti en iyi şekilde yönetebilecek
padişahlardan olabilirmiş zavallım pisi pisine gidecek.
haticede paşaya yumuşadı gibi sırf hürreme inadından evlenir sefer sonrası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?