Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Hayırlı haberlerle geldim
Hürrem mi öldü

Bu gerçek olsada bir kadeh rakı içsem şerefine

Jr hürreme bak bodur tavuk seni,ne kıskançlık böyle yahu,kedi erişemediği ciğere mundar dermiş buda hesap olmuş avucunu yala sen bodur mihi Anangilede selam söyle benden

günaydın kızlar.gerçekten de hürremin çocuklarının böyle olması saçma olmuş.bi mehmet düzgün.tabiki cihangir var bir de.senaristler saçmalıyor.hadi selimle beyazıti hırçın yaptılar falan neyse de,bu mihrimahı niye rezili rüsva ettiler ki.illa olumsuz yapacaklarsa kendini beğenmiş kibirli falan yapsalardı.ne bu gurursuz ,erkek değiştiren, erkeklere yalvaran bilmemne.biraz asil olsaydı

Mustafa kurtuldu bu seferlik zaten birşey olmaycağı belliydi. Hürrem tabi hünkara karşı övüyor ki dikkatleri üzerine çekmesin o alttan görüyor işini zaten. Ne yapsın ki Mahi de olsa aynı şeyi yapardı Mustafa başa gelirse çocukları katledilecek kendisi sürülecek her ne adar mUstafa buna izin vermem dese de ve merhametinden zerre kuşkum olmasa da kaideler belli. Ya bu Beyazıt kendine bir çıkın hazırladı yola revan oldu ee nasıl gidecek acaba onca yolu nasıl gitmeyi planlıyordu yani at yok birşey yok merak içindeyim çaktırmadan katılacak onlara desek kim fatketmez onu. Mihrimah'ı ilk defa bu bölümde sevmedim nasıl ezdi kızı sözleriyle yahu kız ne yaptı ki Mehmet'e sevgisini aşağıladı. Kız da iyi cevap verdi ama br tokat yere serildi harbi ne tokat sarayda herkesin eli okkalı maşallah hamam da kafasını kurnaya vuran kaçıncı kişi sayamadım ben Süleyman'ın kızgın kumlardan serin sulara lafına çok güldüm dondurma reklamı gibi. Şah Sultan asla kardeşini düşünmüyor. Kendi menfaatleri ön planda. Ama Hüsrev paşa iyi birine benziyor. Selim'i de hiç sevmiyorum beceriksizin teki zatenn en akılıısı Mehmet ama o da ölecek zavallı. Ehh şimdi ne olacak acaba kıza birşey olmazsa Mihrimah'ı ele verir mi acaba :26:

o haber eskidi güzelim yaaa Memati'nin oynayacağını tüm topik duydu ben yakıştıramadım ama bakalım oyunculuk performansıyla alakalı.

hurrem mustıyı ovmuyo.dun aksam mustafadan bahsederken mustafa cok cesur bı sehzade oldu emre ıtaatsızlık etmeyı bile goze aldı gıbı bıseyler zırvaladı.kanunı de laf sokuşturdugunu anlayıp gozlerını belertınce fazla ılerı gıdemedı huro.ıyı bısey soyler gıbı yapıp ınce ınce kınayelerle aragazı verıyo yanı zalım kadın.
Kanunı dun gece dondurma reklamı yaptı ya :-D bu sozlerınle benı kizgın kumlardan serın sulara attin mustafam,ahahah,bu dızıde sanal reklam uygulanıyo dedıklerı bu olsa gerek

Son düzenleme:
kizlaaar ben uyuyakalmisim dun yorgunluktan sizdim kaldim izleyemedim dizimizide sizin yorumlarinizida kacirdim neyse artik izliyim bari okulda

Ben bu sarayda yaşasam hayatta hamamda yıkanmaya kalkışmam, odama leğenle su getirtirim, kırk gün yıkanmam pis gezerim.. yine de o hamama girmem. kimin öleceği kimin öldürüleceği belli değil.

Ayrıca savunma sporu dersi alırım öyle bir tokattada yıkılmak istemem

yaa demek kanuni ters baktı diye 180 derece dönüverdi :)
bende diyorum bu hürrem mustiyi bulsa bi kaşık suda boğacak ne diye övüyor ki diye :)
hünkarın serin sular meselesine çok güldüm bende, :)

Hamama giren ya ölüyor ya ağzı burnu kayıyor

Mimar Sinan kaşı gözü ayrı oynayan , dilinin terbiyesi olmayan bu mihrinin nesine aşık olucak acaba??? Gıcık mihri'de; Sonuçta sevdiği ile değilde sevildiği ile evlenecek , layığını bulacak demek

Bali Bey !!!!! Umarım hanedandan bir kezbana kurban gitmessin bu boyla posla. seni seviyoruz.

Hamama giren ya ölüyor ya ağzı burnu kayıyor

Mimar Sinan tez vakit gelip şu hamama bir el atması lazım. Sivri köşeler falan var onları bir düzeltsin.... Sefere gitmeye ne gerek var sahi yaaa , çağır düşmanları hamama hallet gitsin.... En önemli sahneler bu hamamda geçmedi mi , sanırım bir rahmetli Valide Sultan hamamda tehlike atlatmadı..

Sevildiği ile bile evlenemeyecek saraydaki entrikaların kurbanı olacak Rüstem onu sevmeyecek ki sadece divana girmek için evlenecek kullanacak onu. Annesi de çanak tutacak. Sırf istedği adam divana girsin diye kızını sevmediği biriyle elendirecek. Ne diyordu Mihri sezon fragmanında ben evlenmek istemiyorum sevmiyorum diyordu ama annesi benim gibi güçlü olmak istiyorsan bunu yapacaksın diyordu. Ne kötü zamanlarmış o zamanlar herkes bir şekilde kurban. Mihri iyi hoştu ama Şah Sultanın kızına neden öyle davrandı aklım almadı Bali beye yakınlığı olmadı eh Mehmet'i sevdiğini de biliyor ne var yani böyle aşağılayacak.

Sülüman malkoçoğlunu yanına çağırttığında 3,5 3,5 nasıl atılır gördük.
konunun mihri değilde mustafa olduğunu görünce asıl o kızgın kumlardan serinliklere atladı.
iyice ıssız adama bağladın malkoç.
eleniyi oyala, mihriye göz süz, esma gibi dünya güzeline burun kıvır.
ya bir kalk git allasen.

eskiden A3 kağıt kullanıyorlarmış demek A4 sonraki teknoloji.
adam gizli yazışma yapıyor çarşaf gibi kağıda yazıyor.
kağıtlar az daha büyük olsa sülo zaten teee istanbuldan görürdü bilmem neredeki tahmasba yazılan mektubu.
yaz arkadaş küçük kağıda minyatür yazıyla bak yakalanıyonmu.
yakalansanda "bu yeni bir dil karıncaca ben bilmem abi" de sıyrılıver.

mihriyide iyice yerlere serdiler.
senarist az bir otur başını ellerinin arasına al düşün taşın şu kızı bir topla usturuplu bir insana dönüştür.
ne bir saray terbiyesi ne bir birşey.
mimar sinanın bu hatunda ne bulacak şimdi.
sadece gençliğine mi vurulacak.
daha derinlikli bir sultan profili çizilmeliydi.
iyiki o zaman gazete yokmuş yoksa malkoçoğluyla 3. sayfa haberlerine düşerlerdi.
çılgın aşık sevgilisi yaktı deyü.
var mihri de o potansiyel iyice saykoya bağladılar.
taşlıcalıya yaptığı "ben senin hayatından gittim olumm" tribi.
daha geçen gün ağlıyordun onun peşinden de.

esma tokadı dayeden yiyeydin kesin gidiciydin de mihri tüysiklet kalıyor onun yanında yaşama ihtimalin yüksek bacım.

Son düzenleme:
pelini kavak yellerinde de hiç sevmezdim zaten bu diziye de sırf bu yüzden yenik başladı gözümde...
ama aynı gıcık tavırlar,garip yürüyüşler kanuninin bitanecik kızı bu kadar gıcık olmak zorunda mı ? yahu...
bali beyi buldu diye aşkından ölüp bittiği taşlıcalıyı bi eziklemeler,esmaya ağır konuşmalar ve tokat...
bali bey gene terk edip gidecek bunların yüzünden ,
mimar sinanı da hak etmemiş anlaşılam bu mihrimah neyse rüstem paşa onu kendine getirir ,
mustafa da bu sefer ucuz atlattı ama sonu yakın ,kanuniden sonra devleti en iyi şekilde yönetebilecek
padişahlardan olabilirmiş zavallım pisi pisine gidecek.
haticede paşaya yumuşadı gibi sırf hürreme inadından evlenir sefer sonrası...

Tarihte aşık olduğu yazıyor hep,demekki sinanda aynı sülo gibi gözleri körmüş görememiş yazık tmiş adam kendine yazık
Bali beye benşm kızda hasta varya isteyecem kızıma onu

Hamamda her yer tehlikeli sinsice geliyorlar elleirnde birer hançer mübarek korku filmi gibi herşey Valide sultan akıllıymış ya hiç gitmedi hamama her an tehlike var tabi

Anasının kızı diyorum ya ondan ,aklı fikiri hinlikte bununda

Kavak yellerini seyretmedim hiç,oradada böyle mıymıy mı konuşuyordu bu,ağzının içinden konuşuyor sanki

dün akşamki bölümü beğendim..

nihayet aslan mustafam beklediğimiz hezimete uğramadı.. teğet geçti..
O bitli atçı rüstemin kıştırtmaları beni deli ediyor,yaptıklarınız padişah tarafından isyan olarak düşünülür filan demeler..
sen kimsin be adaaaammm:117rahmetli paşama gitsin bu sözler)
Bir şehzadeyi ikaz etmek sana mı kaldı?,allahıma bin şükür şehzademin senin bitli kafandaki aklına ihtiyacı yokkkk
kaynanası kılıklı nasıl cevap veriyor şehzademe, bu rüstem kulunuzun canının ne kıymeti var diye...
git diyerbekire de, gelme rüstem..

ite kaka paşa oldu..bi de çekememezlik başka paşaları..
gerçi Lütfü paşa ona had bildiriyor... meaaaşalllah,inşaeeallah diyerek
lütfoyu sevdim ben
Adamım lütfü..

hatçeye bayıldım bu bölüm, daha doğrusu cevaba..
hayırlı haber için Hürrem mi öldü dedi,beni benden aldı
İyi ki flaşbekler var bu sayede pargalımızı yadediyoruz..ah paşam ahh..

Gabriela komşu kapısı yaptı sarayı,git gel git gel..
sülümanın :131:kızgın ateşlerden :131:serin sulara sözünü bende tekrar edeyim..:131:

hürremin mustafaya övgü sözleri onu sevdiğinden değil tabiii..alttan alttan sülümanın nabzını almak içindi..

ebusuut efendiye giden hürremi, misafir etmek için ebusuutun hanımı ne parçaladı kendini, didindi adeta..:111:
o avrat pazarındaki evini satmayan hatun kimse tanımadan sevdim onu..
gerçi o da şah sultanın işleri ya neyse..

mihrimah ..., yedin beni evlaaadım..yine afra, tafra, bi şekil, bişey..
aman ne iyi oldu bali beyim onu redetti...neden hazmedemedi anlamıyorum..
iticisin, buz gibisin, tutuksun işte.. kabul et bodur tavuk...

istemiyo adam seni, zorla gidecek

kuzisi esmahana yapmadığı kalmadı, en sonunda bi tokatta kızın kafayı da kırdı

Tatlıgacıcıgım,mustafayı hunkarın gazabı teget gecse kac yazar.er gec o adaletsız son onu bulacak :-( sımdılık yırttı ama bılınen son degısmeyecek.hakkı yenıcek gul gıbı sehzadenın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…