Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
ayy carsamba izleyemedim dizimizi hanimciklaaaarokul ev derken cok yogun geciyor gunler bu aralar hemen izliyim sitemizden

inanamiyorum sahsultana boylemi yeneceksin hurremi deneyen oldu canim geç bunları nasilsa hurremin senide rezil edeceği gunler geliyor görüşürüz ozaman şekerim

Selamm arkadaşlarım bebişlerim malesef 2 haftadır yoktumm megim beni yok yazma litfen raporlu say ıkı haftadır vızelerle boğuşuyodum çok şukur kurtuldum bıttı gerı donuş yaptım dızıde pek bı gelişme yok sanırsam

hoşgeldin öğğğrenciiii...
hele bu hafta çok vasat altıydı..geçen hafta güzeldi ama..

niye dizimiz boyle yavasladi ritmi dustu boyle aceba:26: bence deniz cakir iyi gelmedibu diziye en yakin zamanda ayrılması dileğiyle

[video=youtube;OvkCk96LunY]http://www.youtube.com/watch?v=OvkCk96LunY[/video]

fragman berbat ötesi

bu nasil bir senaryo yilmaz sahin bukadar basit senaryoyu nasil yazabiliyor

koskoca hürreme yapilmayan kalmiyor cariyeler bile bas kaldirabiliyor istedinde

sah sultan niye geldi diziye entrika katmak icinmi ,hic gerek yoktu bence o kara yilan hatce gülfem mahi fazlasiyla yapiyordu

birde mahi borc alirken ayni hatundan kellesi gitmedide hürreminmi gidicek bu ne sacmaluk yahu

yilmaz sahin adam gibi senaryo yaziyorsan yaz yada bitir bu diziyi iyice cilkisi cikmadan

ilk bölümleri bide şimdiki bölümlere bak arada ne kadar fark var haremdeki cariyeler sultanlardan daha şık geldi

evet,gurkan uygun ıyı oyuncu ama mımar sınan gıbı guzel sanatların ustası bı tıpe cok gıtmemıs.bıraz şarapcı stayla olmus cıdden

dizi bu sezon son.... yazık Hürrem kaç sezondur bir haremde sultan olamadı,sayılmadı.... cariyeler bile kafa tuttuda kimse padişahın nikahlı eşi demedi, sarayda olmayanlar ona düşman oldu da gelince kuyusunu kazmaya çalıştı pes valla şimdi tam engeller kalktı deriz bu seferde ölür...bu diziden bi halt olmaz artık...

yilmaz sahin bi an önce toparlamasa gercekten bir halt olmaz

kresde sanki dizi ceviriliyor okadar cocuk oyuncagi olmaya basladi

hürrem cok güclüymüs ve dizideki hürreme bakin

reytinglerede yavasdan siziyor zaten oh iyi oluyor senariste

Yeni bölümü daha yeni izleyebildim.
Gürkan Uygun Memati olmaktan cikmis, Mimar Sinan rolünede yakismis. Ama benim hayalimde Mimar Sinan Mehmet Aslantug gibi birisiydi.

Ve Gabriela gider

Kizlar, Ozan Güven bir Röportajda dizinin bu sezon bitecegini söylemis. Daha bir sürü olay var, nasil sigdiracaklar su bir kac aya merak ediyorum.

Ay anlamadım bu evrağın önemi ne.Madem yabancı tüccarlardan borç almak suçduda kötü bir şeydi de geçen bölüm kendi demedimi şah sultan bir çok kez alındı diye borç.E mahidevranda almıştı.O zaman niye sorun olmadı da şimdi sorun oldu bu borç işi:44:

Başka bir şeymi bulamadılar.Dizide sadece şah sultanla hürremin basit paslaşmalarını izliyoruz.

Bu sezon bitsin artık bu dizi saçma bi hal aldı.En azından merhameti rahat izlerim

Bu saçma işleyişle inan bi bakmışız Mustafam gitmişsonra Hürrem.O röportajı bende okumuştum.

Biterse de iyi olur hiç zevk almıyorum.

Bende neden açılmıyor video acaba ya :26:

Bugün googledeki piri reis haritasını görmüşsünüzdür.Peki ben gibi merak edip hayatına baktınızmı bakmayan varsa bir baksın.Çünkü Askeri alanda başarılı olmasına rağmen güya kibirli diye Pargalıyı öldürten yüce Padişahımız.Şimdi bile dünya haritasını nasıl çizdiği anlaşılamayan başarılı denizci Piri Reisi idam ettirerek öldürmüş iftiralar sonucu tabii.Hep Kanuniyi muhteşem diye tanıdık ama şu İbrahim Paşanın ölümü ve Yeni öğrendiğim Piri paşayı öldürmesiyle bende pek muhteşem etki bırakmadı.Kimi kaynaklar Osmanlı hatayı Affetmez diyor.Bunlar peki nasıl dini eğitim almış,Allah bile kulu affetiyor ama Kanuni edememiş.

[video=youtube;OvkCk96LunY]http://www.youtube.com/watch?v=OvkCk96LunY[/video]

Fragman için teşekkürler Nilim canım arkadaşım

Ne uyduruk konulu bir muhteşem yüzyıl bu
Millet borç aldı durdu Venedikli Menedikli hatunlardan hep..
E Hürrem alınca ne oluyormuş ki Ne kadar cısss bişeymiş meğer
Aman da amannn çok helecanlı bir konu yareppimm kaçırsam iyi olacak bu bölümü galiba

ayneeeen yahu cok sinir resmen yavasladi dizimiz heyecan yaratmaya çalışıyorlar okadar sacma sapan konularla ustelik okadar konu varken daha yasanmis ve onemli

fragmanı izlerken bile sıkıldıgım için son bölümü izlemedim
bu bölümü de izlemeyi düşünmüyorum
olaysız sıradan vasat bölümler oldugu sürece de izlemeyeceğim
reytingler düşse de senaristin aklı başına gelse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…