- 9 Kasım 2012
- 828
- 3
- 68
Selamm arkadaşlarım bebişlerimmalesef 2 haftadır yoktumm megim beni yok yazma litfen raporlu say ıkı haftadır vızelerle boğuşuyodum çok şukur kurtuldum bıttı gerı donuş yaptım dızıde pek bı gelişme yok sanırsam
[video=youtube;OvkCk96LunY]http://www.youtube.com/watch?v=OvkCk96LunY[/video]
mematinin tipinden üperirim ne zaman görsem o nasıl bir mimar sinandır yahu şarapçılara benzemiş sarsak haller sülümandan çadıra girince para isteyecek sandımbirde anlamadığım bu cariyeler parayla satın alınmış köleler sarayın sultanları niye bunlara yaranmaya çalışıyor:44: zaten dedikodu edip duruyorlar bütün gün bence o rümeysa mustafanın ve mahinin gözüne girmiş oldu ablasıyla gitmeyerek mustafa onu eşi yapacak tekrar mustafanın gözdelerinin ölüm kalım savaşını izleyeceğiz yani
dizi bu sezon son.... yazık Hürrem kaç sezondur bir haremde sultan olamadı,sayılmadı.... cariyeler bile kafa tuttuda kimse padişahın nikahlı eşi demedi, sarayda olmayanlar ona düşman oldu da gelince kuyusunu kazmaya çalıştı pes valla şimdi tam engeller kalktı deriz bu seferde ölür...bu diziden bi halt olmaz artık...
Yeni bölümü daha yeni izleyebildim.
Gürkan Uygun Memati olmaktan cikmis, Mimar Sinan rolünede yakismis. Ama benim hayalimde Mimar Sinan Mehmet Aslantug gibi birisiydi.
Ve Gabriela gider
Kizlar, Ozan Güven bir Röportajda dizinin bu sezon bitecegini söylemis. Daha bir sürü olay var, nasil sigdiracaklar su bir kac aya merak ediyorum.
[video=youtube;OvkCk96LunY]http://www.youtube.com/watch?v=OvkCk96LunY[/video]
Fragman için teşekkürler Nilim canım arkadaşım
Ne uyduruk konulu bir muhteşem yüzyıl bu
Millet borç aldı durdu Venedikli Menedikli hatunlardan hep..
E Hürrem alınca ne oluyormuş kiNe kadar cısss bişeymiş meğer
Aman da amannn çok helecanlı bir konu yareppimm kaçırsam iyi olacak bu bölümü galiba
_rümeysa neden gitmek istemedi?
_mercan şahubana aşık mı?
_bu bölümler neden bu kadar yavan?
_mehmet ne zaman sancağa çıkacak
_hatice paşayla evlenecek mi?
_şahuban şimdi ne yaptı da ,hürremi saraydan göndermiş olmanın adımı nı attı anlamadım,cariyelerin gözüne girince bişey mi olunuyor yani?
ayyy ne sıkıcı bir bölümdü yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?