- 9 Kasım 2012
- 828
- 3
- 68
Muhteşem Yüzyıl 94.Bölüm 2.Fragmanı yayınlandı !
http://www.kadinlarkulubu.com/kkwebtv/fragmanlar/muhtesem-yuzyil-94-bolum-2-fragman-17148.html
Muhteşem Yüzyıl dizisinin yapımcısı Timur Savcı, 6 aylık hamile olan kız kardeşi Şule Savcı Damyan'ı kaybetti.
Güncelleme:09 Nisan 2013 00:14
Ada isminde 2 yaşında bir kızı olan 6 aylık hamile Şule Savcı Damyan, 40 gün önce soğuk algınlığı şikayetiyle İstanbul'daki Amerikan Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak 34 yaşındaki Şule Savcı Damyan, bebeğiyle birlikte dün öğle saatlerinde hayatını kaybetti. Genç kadının, akciğer yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiği açıklandı. Damyan, bugün Levent Camisi'nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından Kilyos'taki aile mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacak.
mustafa bi sen eksiktin sende geride durma gel hürreme huzur vermecadi anan halalarin az geliyor zaten
kockoca sehzadenin ugrastigi ise bakin
Hürrem koskoca şehzadeyi kaç defa ölüdürmeye kalksın hemde bi defa değil millette ona huzur versin Mustafa az bile yapıyor hatta hiç kalır hürremin yaptıklarının yanında
Hürrem koskoca şehzadeyi kaç defa ölüdürmeye kalksın hemde bi defa değil millette ona huzur versin Mustafa az bile yapıyor hatta hiç kalır hürremin yaptıklarının yanında
Bugün googledeki piri reis haritasını görmüşsünüzdür.Peki ben gibi merak edip hayatına baktınızmı bakmayan varsa bir baksın.Çünkü Askeri alanda başarılı olmasına rağmen güya kibirli diye Pargalıyı öldürten yüce Padişahımız.Şimdi bile dünya haritasını nasıl çizdiği anlaşılamayan başarılı denizci Piri Reisi idam ettirerek öldürmüş iftiralar sonucu tabii.Hep Kanuniyi muhteşem diye tanıdık ama şu İbrahim Paşanın ölümü ve Yeni öğrendiğim Piri paşayı öldürmesiyle bende pek muhteşem etki bırakmadı.Kimi kaynaklar Osmanlı hatayı Affetmez diyor.Bunlar peki nasıl dini eğitim almış,Allah bile kulu affetiyor ama Kanuni edememiş.
öyle diyorsan bende söyle deyim ozmanhürrem mustafaya ne yaptiysa iyi yapti
mahinin oglu anasi gibi hak ediyor herseyi dermisim
puahahahahamustafa yı öldürmek istiyo diyosunuz
öldürmek istemeyip te napcaktı hürrem
ne çekti be şu hürrem ne çekti
hatırlarsanız süleyman hasta yatağında yatarken çocuklarını saklamıştı valide...hürrem mustafanın tahta geçmesini bekleyerek çocuklarının katlinimi seyredecekti...
ayrıca şu hürreme sürekli birilerini öldürüyoda hatice mahi şah sultan hatta şu nigar bile başbaşa verip uğraşmıyolarmı...hatırlarsanız daye hatunda gerçekleri fark etmiş hürremin yanında olmuştu ...afife hatun bile olup bitenin farkına vardı da şu mahiciler bi ayılmadı...
şimdi en baştan yazalımda bi hatırlayalım istedim....
önce saraya geldi hünkara sunuldu...sonra uzaklaştırmak için elden ne geliyorsa onu yaptılar...dayak ,hapis, zehirlenme, çocuklarından ayırma, başka yere gönderilme, yakılma bütün cariyelerinin ihaneti süleymanın başka kadınlarla ettikleri vb. vb. vb.
hürrem hiç birzaman mahinin cariyelerinden birini ölümle tehdit ederek yanına çekmedi...fortunayı öldürmedi yolladı firuzeyi öldürmedi yolladı hiç birzaman çocuklarına mahiyi kötülemedi haticeyi teselli etti evladını kurtardı ibrahime vesile olabilir ama ibrahim de açık açık tehditti hürreme en son evladıyla ilgili nasıl korkutmuşttu ...üstelik hiçbir vezir cihan sultanı hakkında ben onun terbiyecisiyim diye konuşamaz zaten sonunun bu şekilde olması ibrahimin hırsıydı
daha yazardım çokkk şey var ama kızın okul saati geldi şimdilik bu kadar :)))))))))))
Atçıbaşı rüstem, şimdi paşa olduPis at hırsızı kılıklı Rüstem
Herşeye elini uzatmasan
Ay bu bölümler benim sinirimi iyice germeye başladı Mustafanın katli yaklaştıkça
Atçıbaşı rüstem, şimdi paşa oldu
nasıl güzel rol yapıyor da nasıl kendinden tiksindiriyor di mi ama zeynom, walla bence takdir edilmeli
olsun, yakında üstün çabalarıyla oldukça farklı yerlere gelecek kiEvet rolünün hakkını veriyor.
Ama paşa olduda noldu kendi kazdığı kuyuya Mustafayla beraber düştü.Senelerce yırttı kıçını paşa olabilmek için.Mustafanın kanına girdi paşalıkta gitti
Pis at hırsızı kılıklı Rüstem
Herşeye elini uzatmasan
Ay bu bölümler benim sinirimi iyice germeye başladı Mustafanın katli yaklaştıkça
Gözü kör olsun o bitli atçı rüstonun emiatlar tepsin onu inşallahhhhhhhh
puahahahahabayıldım yorumuna yaa
yazdın döktün koca sayfa, resmen yazdıklarının hepsi gözümde canlandı.. en sonda "kızın okul vakti geldi" diyerek beni gerçek dünyaya dank diye geri getirdinkendi kendime gülmeye başladım sen çok yaşa e mi
akşam olsa da eve gidip hürremi izlesek ya huuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?