Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
hanimciklaar fragman çıkmış ancak cok heyecansiz basit artik su hatice ve sah sultan oyunlarına degilde önemli konulara yer verseler senaryoda

Hürrem, Şah Sultan 'ın cariyelere para dağıtmasına engel oluyor.
Haremdeki gücünü korumaya çalışan Hürrem, kimsenin gözünün yaşına bakmıyor. Süleyman Boğdan'da, Barbaros ise Preveze'de muhteşem bir zafer elde ediyor. Şehzade Mustafa ise verdiği kararlarla geleceğini tehlikeye atıyor. Şah Sultan’ın oyunları Hürrem’i iyice köşeye sıkıştırıyor. Öyle bir hata yapıyor ki; Hürrem, geri dönüşü olmayan bir yola giriyor!
Hürrem, Şah Sultan'ın haremde para dağıtmasına sinirlenir. Paraların derhal geri verilmesini emreder. Haremde gittikçe artan huzursuzluk, Hürrem’in sert tedbirler almasına neden olur.
Hatice ise İbrahim’in mezarına ulaşmak için çareler arar. Gördüğü bir rüya Nigar'ın peşine düşmesine neden olur. Nigar ise Hürrem’in aleyhinde çalışmaya devam eder.

Süleyman, Boğdan'dan zaferle döner. Barbaros ise Preveze'de, Haçlı donanmasına karşı dillere destan bir zafer kazanır.
Şehzade Mustafa ise Akdeniz'in güvenliği için oldukça tehlikeli bir karar alır. Oğlunun gözü kara tavrı Mahidevran'ı endişelendirirken, Mustafa aldığı karardan emindir. Babasına yazdığı mektup, başka birinin eline geçince Mustafa için tehlike çanları çalmaya başlar.

Şah Sultan, Hürrem’i dört bir yandan kuşatıp, onu tuzağa çeker. Hürrem bu oyunları bozmak ister. Ancak yaptığı bir hata, kendi sonunu hazırlar! Hürrem, Şah Sultan’ın oyunu bozabilecek mi? Mustafa’nın aldığı mühim karar ne? Hürrem hangi hatayla felakete sürükleniyor?

Muhteşem Yüzyıl dizisinin yapımcısı Timur Savcı, 6 aylık hamile olan kız kardeşi Şule Savcı Damyan'ı kaybetti.
Güncelleme:09 Nisan 2013 00:14

Ada isminde 2 yaşında bir kızı olan 6 aylık hamile Şule Savcı Damyan, 40 gün önce soğuk algınlığı şikayetiyle İstanbul'daki Amerikan Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak 34 yaşındaki Şule Savcı Damyan, bebeğiyle birlikte dün öğle saatlerinde hayatını kaybetti. Genç kadının, akciğer yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiği açıklandı. Damyan, bugün Levent Camisi'nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından Kilyos'taki aile mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacak.

mustafa bi sen eksiktin sende geride durma gel hürreme huzur verme cadi anan halalarin az geliyor zaten
kockoca sehzadenin ugrastigi ise bakin

ALLAH rahmet eylesin

Hürrem koskoca şehzadeyi kaç defa ölüdürmeye kalksın hemde bi defa değil millette ona huzur versin Mustafa az bile yapıyor hatta hiç kalır hürremin yaptıklarının yanında

öyle diyorsan bende söyle deyim ozman hürrem mustafaya ne yaptiysa iyi yapti

mahinin oglu anasi gibi hak ediyor herseyi dermisim

Bu sezonu kapatmak için uyduruktan geçiştirmeli bölümler yapıyolar. Uzatıp uzatıp heyecanlı bir sezon finali yapıcaklar. Seneyede finale kadar konuları yaya yaya bitirecekler göya. Hakikaten çok sıktılar .

malesef kı piri reis ve aılesı de kanuninin adaletsızlıgınden nasıbını almış evet
bolumler cok yavan gecer oldu.acımasızdı filan ama valide dolduruyodu ekranı,once onun,sonra da koç gibi pargalımın gıdısıyle dızı duraklama donemıne gırdı.aslan mustafamın da basını yemeye basladılar zaten ıcım acıyo gordukce.yarın ızleyıp de vakıt kaybetmemek benım ıcın en ıyısı

öyle diyorsan bende söyle deyim ozman hürrem mustafaya ne yaptiysa iyi yapti

mahinin oglu anasi gibi hak ediyor herseyi dermisim

Yani Koskoca Sülüman sevmiş almış,5 de çocuk yapmış Hürrem'den de,Bir Hürremi sağdıramadılar koca saraya..
Size ne kardeşim yahu,süleyman size mi soracaktı kimi nikahına alacak,kimi sevsin
Başta valide,Mahi,İbrahim,Hatice,gülfem vs vs vs
Eziklerrrr Hatta Ezikgiller
Şimdi çcukları rahat vermiyor Hürrem'e
Öleceksinizzzz

A aaa bayağı bir hırs yapmışım ayol

mustafa yı öldürmek istiyo diyosunuz

öldürmek istemeyip te napcaktı hürrem
ne çekti be şu hürrem ne çekti

hatırlarsanız süleyman hasta yatağında yatarken çocuklarını saklamıştı valide...hürrem mustafanın tahta geçmesini bekleyerek çocuklarının katlinimi seyredecekti...

ayrıca şu hürreme sürekli birilerini öldürüyoda hatice mahi şah sultan hatta şu nigar bile başbaşa verip uğraşmıyolarmı...hatırlarsanız daye hatunda gerçekleri fark etmiş hürremin yanında olmuştu ...afife hatun bile olup bitenin farkına vardı da şu mahiciler bi ayılmadı...

şimdi en baştan yazalımda bi hatırlayalım istedim....

önce saraya geldi hünkara sunuldu...sonra uzaklaştırmak için elden ne geliyorsa onu yaptılar...dayak ,hapis, zehirlenme, çocuklarından ayırma, başka yere gönderilme, yakılma bütün cariyelerinin ihaneti süleymanın başka kadınlarla ettikleri vb. vb. vb.

hürrem hiç birzaman mahinin cariyelerinden birini ölümle tehdit ederek yanına çekmedi...fortunayı öldürmedi yolladı firuzeyi öldürmedi yolladı hiç birzaman çocuklarına mahiyi kötülemedi haticeyi teselli etti evladını kurtardı ibrahime vesile olabilir ama ibrahim de açık açık tehditti hürreme en son evladıyla ilgili nasıl korkutmuşttu ...üstelik hiçbir vezir cihan sultanı hakkında ben onun terbiyecisiyim diye konuşamaz zaten sonunun bu şekilde olması ibrahimin hırsıydı

daha yazardım çokkk şey var ama kızın okul saati geldi şimdilik bu kadar :)))))))))))

Son düzenleme:
Pis at hırsızı kılıklı Rüstem

Herşeye elini uzatmasan

Ay bu bölümler benim sinirimi iyice germeye başladı Mustafanın katli yaklaştıkça

puahahahaha bayıldım yorumuna yaa

yazdın döktün koca sayfa, resmen yazdıklarının hepsi gözümde canlandı.. en sonda "kızın okul vakti geldi" diyerek beni gerçek dünyaya dank diye geri getirdin kendi kendime gülmeye başladım sen çok yaşa e mi

akşam olsa da eve gidip hürremi izlesek ya huuuu

Pis at hırsızı kılıklı Rüstem

Herşeye elini uzatmasan

Ay bu bölümler benim sinirimi iyice germeye başladı Mustafanın katli yaklaştıkça
Atçıbaşı rüstem, şimdi paşa oldu
nasıl güzel rol yapıyor da nasıl kendinden tiksindiriyor di mi ama zeynom, walla bence takdir edilmeli

Atçıbaşı rüstem, şimdi paşa oldu
nasıl güzel rol yapıyor da nasıl kendinden tiksindiriyor di mi ama zeynom, walla bence takdir edilmeli

Evet rolünün hakkını veriyor.

Ama paşa olduda noldu kendi kazdığı kuyuya Mustafayla beraber düştü.Senelerce yırttı kıçını paşa olabilmek için.Mustafanın kanına girdi paşalıkta gitti

olsun, yakında üstün çabalarıyla oldukça farklı yerlere gelecek ki

aslında daha yazardım hırsa gelmiştim nasıl görmüyo insanlar diye ama malum gerçek dünya insanı silkeliyo valla son anda kızın önlüğünün lekesini fark ettimde hemen ütüleyip yenisini giydirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…