Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
barıştılar ,barıştıkları gibi de şah sultan birde fırça yedi üstüneeee oh oh yandan yandan
ama bişey var kızlar hatice sultan 1538 de ölmüş,bir sene sonra ayaz paşa ölmüş 1539 da nasıl oluyor da hatçe ölmeden ayaz ölüyo

hiç sevinmeyin kızlar özette şah sultanın darbe vurduğu yazıyordu ne darbelermiş be vur vur bitmedi peh!

hürrem ne darbeler gördü yaa vızz gelir tırıs gider bunlar=)))

Muhteşem Yüzyıl’da bu hafta dengeler alt üst oluyor!

Rüstem’in Mihrimah’a talip olması Hürrem’i kızdırıyor. Ancak bir yandan da bunun iyi bir fikir olduğunu anlıyor. Rüstem ile evlenme ihtimalini öğrenen Mihrimah ise neye uğradığını şaşırıyor. Şehirdeki veba salgını herkesi tedirgin ediyor. Hürrem’in hayatından endişe eden Süleyman, soluğu Hürrem’in yanında alıyor. Lütfi Paşa’nın Hürrem ile görüştüğünü öğrenen Şah Sultan, kocasından hesap soruyor. Şehzade Mustafa ise Süleyman’dan habersiz denize çıkınca, babasıyla arası iyice açılıyor. Hürrem saraya dönmenin yollarını ararken, Şah Sultan Hürrem’e büyük bir darbe vuruyor!

Hürrem, Rüstem’in cüretine kızsa da evlilik fikri aklına yatar. Süleyman ise bu konuda Şah Sultan’a danışır. Şah Sultan, Rüstem’in kendisi yerine Hürrem’i tercih ettiğini anlar. Bu evliliği önlemeye kararlıdır.

Lütfi Paşa ve Hürrem’le gizlice görüştüğünü de öğrenen Şah Sultan, bunun hesabını sorar. Hürrem’in söyledikleriyle öfkelenen Lütfi Paşa ise karısından başka bir talebi vardır.

Annesinin yokluğunda Bali Bey’in desteğini gören Mihrimah yeniden umutlanır. Annesiyle konuşur. Malkoçoğlu’yla evlendirilmeyi hayal ederken Rüstem Paşa’yı öğrenir!

Şehzade Mustafa ise Akdeniz’i kana bulayan bir korsanı yakalamak için denize açılır. Mustafa halkın takdirini kazanırken, babasının güvenini kaybetmekte olduğunun farkında değildir!

Hürrem saraya dönmek için uğraşırken, Şah Sultan, onun yokluğunda bütün köşeleri kapatır. Veba bir salgına döner ve bütün şehre yayılır. Bu hastalık bazılarına ölüm getirirken, bazılarına da yeni bir hayatın kapılarını açar.

Bence Rüstem bilerek gelip Veba Edirneye kadar yayıldı diyor Sülümanı yumuşatmak için

yaa sinir oldum bugün kızlar yaaaa,kanuni sultan süleyman türbesine gittim..yok böyle bişey tadilattaymış sokmadılar bizi yaaaa,Hürrem sultan türmesi de öyle ,Eyüp sultan hazretleride tadilatta,Mimar sinan türbesinin içine zaten girilmiyor...tuhaff hepsinin kaıpısından penceresinden duamı ettim geldim

uzun zaman sonra heyecan dolu bir bölüm izleyeceğiz sanırım...epeydir vasatlaşmıştı aksiyon yoktu...
ama dikkat ettinizmi hürrem uzun zamandır bu kadar güzel görünmüyordu bölümlerde..
az önce fragmana baktım çok alımlı ve güzeldi saçları gözleri bakışları çok tatlı

hahahaha reklamı gördünüz mü

Hüremide izlemek için evi teşkilata çevirdim kim çalarsa kapıyı ses yok telefonları sessiz çay demli kekler hazır

şah sultanın tacı elbisesi güzelmiş
ama neye yarar içi boş

bu topik bukadar sessiz ve kimsesiz kalmazdı

neyse olanlarla idare ederim

hürrem baya bitkin görünüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…