Ayaz paşada addalara gitti artık sen zombi hürremle iş birliği yaparsan sonun böyle olur işteohhhhh olsun sana vebalar yedi senide ..Kör süloya bişi demiyorum zaten herkes uyanık bir tek sen uyuyon sarayda hürremde nasıl yağ çekeceğini iyi biliyorrr çakalll seniiiii jr mihide gözü hala bali beyde balicim seni ne yapsın unut onu yavrum unuttt sen git atçı bitli rüşvetçi rüstoyla evlen sana o yakışır :123:
hürrosumuz dün nekadar güzeldi öylesülo bile görünce dayanamadi eridi
saraya döndü sonunda ,kara calilar korkun saklanin hürrem geri geldi
Seni valide sultan olarak oynatsalardı abla keşkeGör artık hürroşumuzun saflığını masumiyetini asilliğini hanedan soyundan gelen şahlara sultanlara hatçalara bin basar hürremin asilliği
ben de cok kızıyorum veliaht sehzademızın bıle bıle hata yapmasına ama su da var kı kucuklukten berı kenara ıtılmıs,ıstenmeyen kadının oglu olmak onun psıkolojısını etkılemıstır.yoksa pırlanta gıbı cocuk yahuuuMustafayı göreyim diyorum görüncede sinirlendiriyor beni bi insan bu kadar mı hata yapar ya
Bi uy şu hünkarın kurallarına hey allahım
aynen şekerım.çöp çöpü cöplükte bulur misali :-DBaşka türlü anlaşamazlar aynı frekans
aksamkı bolumu ılk bası harıc ızlemedım ama bı ara baktıgımda mıhrımah ask evlilıgı yapmak ıstıyorum bıdı bıdı derken hurremın ıcı parcalanıyo gıbıydı.eger malkoc razı olsa rustemı alaşagı edıp malkocun destegını de alıp bu ısı de cozerdı bence.sevıp sevmemek ayrı konu ama hatun zekı netıcede.kızına merhamet edıp malkocla konustuysa bı aferını hakettı.hakkını yemeyeyım.not.gercekte boyle oldugunu sanmasam da ossunMalkoçoğlu başka türlü cevap verseydi.Hürrem sanki yumuşayacaktı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?