Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Ey benım gecem, karanlıgım... Ey benım gunum aydınlığımm.. Bır elı ıle zehır dıger elı ıle şıfa sunan sevgılım..Ben derdımı kıme yanayım..? Bana zulmeden padışahın kendısıdır.. İştee bu dizeyi şahuuuuban gıcığına yolluyorum armağan ediyorum yaşasın hürrem sülüman aşkısıııııı

Son düzenleme:
Amanınnnnn gözlerim kamaştııı bu ne güzelliktir Yareppimmmm Maşallah sultanımızaa destuurr Haseki Hürremm Sultannn Hazretleriiiiii

Ay yaa sapık bakışlı lütfü oldu vezir Hürroş saldır bebegım bişi söylemene gerek yok şu güzellikle baksan yine çatlar şahuuuban

şu iktidar nasıl birşey yahu insanı şeytana dönüştürüyo...padişah hariç herkes osmanlıya hükmetmek için birbirini öldürüyo birtek padişahın ruhu duymuyo pes...saltanat onunda gözünü kör kulağını sağırmı etmiş ne ...ben tahtımda durayım da kim ne ederse etsin hali var koca padişahta...şu senaristlerin ettiğine bak, adamlar entrikaların dibini biliyo ama padişahlar hakkında hiç bir fikirleri yok....

son 10 dakkayı izleyemedim yahh,kızım uyandı onu uyutana kadar çatladım yatakta...şimdi netten izle tekrar son sahneleriiiii

Ayaz paşada addalara gitti artık sen zombi hürremle iş birliği yaparsan sonun böyle olur işte ohhhhh olsun sana vebalar yedi senide ..Kör süloya bişi demiyorum zaten herkes uyanık bir tek sen uyuyon sarayda hürremde nasıl yağ çekeceğini iyi biliyorrr çakalll seniiiii jr mihide gözü hala bali beyde balicim seni ne yapsın unut onu yavrum unuttt sen git atçı bitli rüşvetçi rüstoyla evlen sana o yakışır :123:

hürrosumuz dün nekadar güzeldi öyle sülo bile görünce dayanamadi eridi

saraya döndü sonunda ,kara calilar korkun saklanin hürrem geri geldi

Seni valide sultan olarak oynatsalardı abla keşke Gör artık hürroşumuzun saflığını masumiyetini asilliğini hanedan soyundan gelen şahlara sultanlara hatçalara bin basar hürremin asilliği

Seni valide sultan olarak oynatsalardı abla keşke Gör artık hürroşumuzun saflığını masumiyetini asilliğini hanedan soyundan gelen şahlara sultanlara hatçalara bin basar hürremin asilliği

eger handan abla valide sultan olaydi yandiydi hürrosumuz

Son düzenleme:
Mustafayı göreyim diyorum görüncede sinirlendiriyor beni bi insan bu kadar mı hata yapar ya
Bi uy şu hünkarın kurallarına hey allahım
ben de cok kızıyorum veliaht sehzademızın bıle bıle hata yapmasına ama su da var kı kucuklukten berı kenara ıtılmıs,ıstenmeyen kadının oglu olmak onun psıkolojısını etkılemıstır.yoksa pırlanta gıbı cocuk yahuuu
Başka türlü anlaşamazlar aynı frekans
aynen şekerım.çöp çöpü cöplükte bulur misali :-D
Malkoçoğlu başka türlü cevap verseydi.Hürrem sanki yumuşayacaktı :26:
aksamkı bolumu ılk bası harıc ızlemedım ama bı ara baktıgımda mıhrımah ask evlilıgı yapmak ıstıyorum bıdı bıdı derken hurremın ıcı parcalanıyo gıbıydı.eger malkoc razı olsa rustemı alaşagı edıp malkocun destegını de alıp bu ısı de cozerdı bence.sevıp sevmemek ayrı konu ama hatun zekı netıcede.kızına merhamet edıp malkocla konustuysa bı aferını hakettı.hakkını yemeyeyım.not.gercekte boyle oldugunu sanmasam da ossun

bişiy sorcam kızlar ya ,ben anlamadım
şimdi bu veba hastalığı için tedbir almaya hekim gitti edirneye,hürremde fahriye hatuna dedi ki" her şey hazırmı hatun" dedi " oda merak emeyin sultanım "dedi..
sonra hekim dışarı çıktı vebadan ölmüş birini gördü...şimdi o vebadan ölmüş kişi hürremin hekime yaptığı bir oyunmuydu yani???

eğer öyle ise sonradan fahriye hatun kalkıp hürreme " sultanım böyle bir tehlike varken burda kalmamız doğru mu dedi"" eee oyunsa neden korkuyo bunlar...:26:

Oyun yaptılar ama gerçekten vebalı bir insanı sarayı aldıkları için heralde korktular galiba bende anlamadım ama bu sonucu çıkardım:26::26::26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…