o bos ol olcaktinigara bol ol desede yeter ona fazla bile
Nigar'a bi bol ol git ya bile dese yeter evet
Bu arada Mihrimah'ı gören Mimar Sinan'ın gözleri yuvalarından nasıl da fırlamış öyle değil mi
evet ask bakisi varama onada yar olmiyacak
herkes mihrimaha asik oluyor malkocoglu haricne dedi fragmanda gözümde hala cocuk
bence işlerler çünkü Mihrimah hunkara karsi gelemeyip evliliği kabul edecekOff kizlar ya, kac haftadir diziyi gününde izleyemiyorum
Neyse ben yinede yorumumu yapayim bu hafta icin.
Ayas Pasa dizidie cok silik bi karakterdi ama ben kaslarina bayiliyordum. Öyle kavis bende yok vallahi. Mustafa Pasada Ayas Pasada ayni bölümde öldü. Yani divanda iki kisilik yer acildi. Rüstemle beraber kim girecek acaba divana.
Hürrem, ne yapti etti geldi yine saraya.Ama Malkocogluna duygularini sormasiyla az da olsa takdirimi kazandi ne kadar sevmesemde.
Bisey sorucam, hic bir Pasa Hünkara gelipte, Mihrimaha Rüstem Pasayi önerebilirmi? Bu ne cürret? Esra Eroldamiyiz ayol. Bir Allahin kulu da cikip demiyor ki bu Rüstem zaten evli! Taman o zaman 4 ese kadar yolu varmis ama. Istedigi bir sultan. Kuma mi gidecek bu kiz demiyor kimse. Cok garib geldi bana.
Mihrimah, sana gicik oluyorum, bosunda ugrasma Bitli Rüsteme varacaksin, ahahahaha. (Rüstemin bit hikayesini dizide islesinler noooolur)
Ah Mustafam ah, sen akilli ama fazlasiyla cesur bir sehzadesin. Babanda senin bu meziyetlerinin kiymetini bir anlasa. Hayir yarin birgün o öldümü, Padisah olmasi gereken Mustafaydi, azicik güven be adam. Bi bildigi var Mustafaninda heralde. Of.
Neyse kizlar simdilik benden bu kadar.
kızlar 97 .bölümün özetini yayınlamadılar hala acaba neden:26::26::26::26::26::26:
pazartesi günleri özet geliyor 2 fragmanle ile
biliyorum canım ama ikinci fragmanı yayınlamışlar
ben görmedim 2 fragmani,zahmet olmazsa anlatabilirmisinhürrosum varmi
[video=youtube;-Ie5dwQ-baM]http://www.youtube.com/watch?v=-Ie5dwQ-baM[/video]
2. fragman bu mu ki :26:
[video=youtube;-Ie5dwQ-baM]http://www.youtube.com/watch?v=-Ie5dwQ-baM[/video]
2. fragman bu mu ki :26:
yok, o fragmanı bu sezon başlamadan önce vermişlerdi ilk kez. ibrahimin son iftar yemeğinin olduğu fragmanı, bunu ve bir de mustafanın boğdurulduğu fragmanı geçen yaz vermeye başlamışlardı, 2012-2013 sezonunun özeti gibi yani. 12 eylül 2012de de bu sezon başlamıştı. O yüzden o fragmanda 12 eylül yazıyormihrimahın validem rüstemle evlenmek istemiyorum dediği fragmanın sonunda neden 12 EYLÜL yazıyor...sezona mı giriyor dizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?