Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
o bos ol olcakti nigara bol ol desede yeter ona fazla bile

Nigar'a bi bol ol git ya bile dese yeter evet

Bu arada Mihrimah'ı gören Mimar Sinan'ın gözleri yuvalarından nasıl da fırlamış öyle değil mi

Nigar'a bi bol ol git ya bile dese yeter evet

Bu arada Mihrimah'ı gören Mimar Sinan'ın gözleri yuvalarından nasıl da fırlamış öyle değil mi

evet ask bakisi var ama onada yar olmiyacak
herkes mihrimaha asik oluyor malkocoglu haric ne dedi fragmanda gözümde hala cocuk

Off kizlar ya, kac haftadir diziyi gününde izleyemiyorum
Neyse ben yinede yorumumu yapayim bu hafta icin.

Ayas Pasa dizidie cok silik bi karakterdi ama ben kaslarina bayiliyordum. Öyle kavis bende yok vallahi. Mustafa Pasada Ayas Pasada ayni bölümde öldü. Yani divanda iki kisilik yer acildi. Rüstemle beraber kim girecek acaba divana.

Hürrem, ne yapti etti geldi yine saraya. Ama Malkocogluna duygularini sormasiyla az da olsa takdirimi kazandi ne kadar sevmesemde.

Bisey sorucam, hic bir Pasa Hünkara gelipte, Mihrimaha Rüstem Pasayi önerebilirmi? Bu ne cürret? Esra Eroldamiyiz ayol. Bir Allahin kulu da cikip demiyor ki bu Rüstem zaten evli! Taman o zaman 4 ese kadar yolu varmis ama. Istedigi bir sultan. Kuma mi gidecek bu kiz demiyor kimse. Cok garib geldi bana.

Mihrimah, sana gicik oluyorum, bosunda ugrasma Bitli Rüsteme varacaksin, ahahahaha. (Rüstemin bit hikayesini dizide islesinler noooolur )

Ah Mustafam ah, sen akilli ama fazlasiyla cesur bir sehzadesin. Babanda senin bu meziyetlerinin kiymetini bir anlasa. Hayir yarin birgün o öldümü, Padisah olmasi gereken Mustafaydi, azicik güven be adam. Bi bildigi var Mustafaninda heralde. Of.

Neyse kizlar simdilik benden bu kadar.

bence işlerler çünkü Mihrimah hunkara karsi gelemeyip evliliği kabul edecek ama bundan yirtmanin yolunu arayacak çözümü ona vebali yada cuzzamli diye bir iftira atmakta bulacak
ama sonuç olarak rustemin sirtindan bit çıkacak veee evlenecekler .bu evliliğin ona zarardan cok yararı dokunacak annesi kocaso ve kendisi istediklerini daha kolay elde edecekler

kızlar 97 .bölümün özetini yayınlamadılar hala acaba neden:26::26::26::26::26::26:

[video=youtube;-Ie5dwQ-baM]http://www.youtube.com/watch?v=-Ie5dwQ-baM[/video]

2. fragman bu mu ki :26:

ben görmedim 2 fragmani,zahmet olmazsa anlatabilirmisin hürrosum varmi

ikinci fragmanda hürrem balibeyin mihrimaha aşık olmadığını ispat ediyo mihrimaha kanuniyle konuşuyo rüstemin kızlarına layık olduğuna dair ve mimar sinan mihrimahı görüp aşık oluyo

[video=youtube;-Ie5dwQ-baM]http://www.youtube.com/watch?v=-Ie5dwQ-baM[/video]

2. fragman bu mu ki :26:

bu birinci fragman meg cim geçen bölümün içinde de yayınladılar bunu

şu tatlılığa bakın yaaaa
oyyy konuşma tarzına kurbannnn

[video=youtube;Jen-nvS8Pag]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Jen-nvS8Pag[/video]

ağzunu koktuğumun kadını yahhh,yirim senin konuşmanı ben seni bi yerde görsem dizi bitmeden ısırıp yerimmm

komşu fatma teyzede sohbet eder gibi konuşmuş..çok safiyene bir konuşma, bizim buradaki artist cadılar böyle konuşur mu hiç ödül alma esnasında..
ecnebi ülkelerinde yetişen türk çocuklar biraz saf, yani iyi niyetli oluyorlar... bizimkiler cin ciiiinnnn

Muhteşem Yüzyıl 97. Bölüm

Divandaki gücünü kaybeden Hürrem, Mihrimah ile Rüstem’in evlenmesi için çalışıyor. Süleyman ise kızının rızasını istiyor. Şehzade Mustafa’nın denize çıktığını haber alan Süleyman, oğluna haber gönderiyor. Mustafa’yla gözlerden ırak bir yerde buluşan Süleyman, ona büyük bir ders veriyor. Mimar Sinan, Hürrem’in külliyesini yapması için çağrılıyor ve Mimarbaşı oluyor. Şah Sultan ve Lütfi Paşa’nın arasını açmaya çalışan Hürrem yeni bir oyun oynuyor. Bunun farkında olmayan Şah Sultan, evliliğe mani olmak için elinden geleni yapıyor. Ancak Hürrem, kızını öyle bir gerçekle yüzleştiriyor ki Mihrimah’ın ve imparatorluğun kaderi değişiyor! Lütfi Paşa’nın vezir-i azam olmasıyla divandaki tüm gücünü kaybeden Hürrem, vakit kaybetmeden harekete geçer. Bir yandan Lütfi Paşa ile Şah Sultan’ın arasını bozmaya çalışırken, diğer yandan Mihrimah’ı Rüstem ile evliliğe ikna etmeye çabalar. Çünkü Süleyman bu evlilik için kızının rızasını şart koşmuştur. Mihrimah ise hala Malkoçoğlu’nun peşindedir. Onun Venedikli bir kadınla buluştuğunu öğrenince kıskançlıktan deliye döner. Süleyman, Şehzade Mustafa‘nın denize açıldığını duyunca onu Bursa’ya çağırır ve oğluna unutulmayacak bir ders verir. Mustafa bu buluşmada babası ile arasındaki uçurumun gittikçe büyüdüğünü fark eder. Süleyman’ın Şehzade Mehmet’e olan yakınlığı onu daha da yaralar. Şah Sultan ile kavga eden Lütfi Paşa hırsına yenilince Hürrem’e büyük bir fırsat verir. Hürrem ise Mihrimah’ın Bali Bey’den vazgeçmediğini fark eder. Kızını gerçeklerle yüzleştirmenin vakti gelmiştir. Annesinin oyunuyla darmadağın olan Mihrimah, herkesi şok edecek bir karar verir. 1 Mayıs Çarşamba Günü Saat 20:00'de Star'da

mihrimahın validem rüstemle evlenmek istemiyorum dediği fragmanın sonunda neden 12 EYLÜL yazıyor...sezona mı giriyor dizi...

mihrimahın validem rüstemle evlenmek istemiyorum dediği fragmanın sonunda neden 12 EYLÜL yazıyor...sezona mı giriyor dizi...
yok, o fragmanı bu sezon başlamadan önce vermişlerdi ilk kez. ibrahimin son iftar yemeğinin olduğu fragmanı, bunu ve bir de mustafanın boğdurulduğu fragmanı geçen yaz vermeye başlamışlardı, 2012-2013 sezonunun özeti gibi yani. 12 eylül 2012de de bu sezon başlamıştı. O yüzden o fragmanda 12 eylül yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…