Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Sütten çıkma ak kaşık süleymanımız da konuştuuu

Kimse yok bugün bralarda kendi kendime konuşuyorum bende

lütfü o kız gönderilir mi yahu,bak yapmasan da suçlu olacaksın bari yapaydın da öyle olaydın
mustafaya çok üzüldüm ya kardeşinin yanında nasıl payladı babası gözleri doldu ağlama derecesine geldi çok üzüldüm ama beeennn

lütfi paşaya bişey oldu kızlar koşunnnnn

ahahahah,ula lutfu bulmuşsun cillop gıbı manıtayı,hatunun da odadan kovduydu senı ne dıye gonderdın kızı.gercı ben bu ceren hındıstanı pek de tutmam,cok tip bi hatun ama yoklukta gıderdı yanı
malkocuma da yenı manita cıktı.diziye yenı gırdı ama sulumandan daha cok halvet yuzu gordu balicik :-D

kahkaha attım ya

Ulan koca Mihrimah sultanı ne hallere soktular.Kavak yellerinde ki aslı bile daha kişilik sahibiydi

hürrem rüstemi değil de sanki sezarı damat alıyor gibi ne kasıldın be hürrem

ne cektin be mihribah

Hürremle lütfü paşanın koridorda ilk karşılaşmalarında hürremin dediklerini tam anlayamadım..
hayırlı olsun filan falan bişeyler geveledi..ayas paşa hakkın rahmetine kavuştu,sana cömert davranmış bişeyler dedi
herkes ölüyor, sen neden ölmedin mi demeye getirdi ne?

İbrahim öldü,ayaz öldü kimseye yaramadı dikkat edin dedi aba altında sopayı gösterdi
Ardından bel altı vurdu.Bir makam için nelere göz yumuyorsun gibisinden tam hatırlayamıyorum cümleyi

Son düzenleme:
Kızlar bu Rümeysa Mustafanın karısı olacakmış birde 2 çocuk doğuracakmış.Dizi bu sene bitecek nsıl olcak hepsi acaba...
Ay bide Mimar sinan a nasıl aşık olur bu Mihrimah ayran gönüllüsü.Çok çirkin adam ya...

Mıstık küçük emrah misali boynu bükük kaldı gel annem gellll üzülme sen bakma kör süloya sen onun gözü zombiden başkasını görmüyor hürrem yılanıda sattı resmen kızını sevmediği bitli atçı rüstoyla evlendircekkk iyi halt ettin zombi kararı duyunca ağzın gözlerine kadar yayık ayranı gibi yayıldı

Dizi bu sene bitmeyecekmiş.Mihrimah Mimara aşık olmuyor.Mimar mihrimaha karşılıksız aşk besliyor

Mustafam çok eziklendi bu bölüm Gurur duyması gerekirken oğluyla yok kibir yok gurur koca şehzadeyi ne hallere soktu.Sanki kendisi çok mütevazı çok şahane İbrahimi öyle götürdü Mustafayı öyle götürecek hiç sevmiyorum süleymanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…