Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

Sorma yaa neler etti mıstığa akşam izlerken kulaklarını çınlattım zaten dedim şimdi kahroşmuştur mıstiği öyle görünce diye bende sevmiyorum nerde bunun adaleti hiççç yokkk benceee

Zombi hürrem

Dün akşam yine pek bi çirkindi

Sorma yaa neler etti mıstığa akşam izlerken kulaklarını çınlattım zaten dedim şimdi kahroşmuştur mıstiği öyle görünce diye bende sevmiyorum nerde bunun adaleti hiççç yokkk benceee

Hemde ne kahrolmak Bundan sonrada Mustafayı pek iyi göremeyeceğiz zaten.Hürremin 32 dişi ve süleymanın bayık bakışları ile sezonu kapatırız

Hemde ne kahrolmak Bundan sonrada Mustafayı pek iyi göremeyeceğiz zaten.Hürremin 32 dişi ve süleymanın bayık bakışları ile sezonu kapatırız

Bitti mıstık artık babasının gözünden düştü iyicene,madem kızıyorsun al karşına efendi gibi konuş yani ne o öyle afra tafra yapar gibi ezikliyon oğlunu koca ağızlı zombi hürrem yaaaa

Yeni lakapı bu zombi diyom ona hürremciler feciii kızıyolar bana

Çirkşnlik yüzüne vurmuş demiiii :13::13:
İçinin çirkinliği yüzüne vurmuş işte
Hürremi belki sevebilirdim her şeye rağmen,taki ibrahim ve Mustafamın canına göz dikene kadar.Bu yüzden sütten çıkma ak kaşık olsun sevmem sevmeyeceğim

Cadaloz yılanın teki ya hiç sevmem kendilerini

Bitti mıstık artık babasının gözünden düştü iyicene,madem kızıyorsun al karşına efendi gibi konuş yani ne o öyle afra tafra yapar gibi ezikliyon oğlunu koca ağızlı zombi hürrem yaaaa

Mustafaya da kızıyorum anan seni o kadar uyardı verme şu hürremin eline koz kadın biliyor.Bi dinlesene sen şu anneni.İlla iyi olacaksın olma annem olma bak çevren tü kaka insanlarla dolu.Yok doğrucu başı mustafa

Zaten o Mustafayı gördüğü rüyayla gözden çıkarmıştı.Adam herkesi rüyasında görüp yargılıyor şu hürrem gözünün önünde iş çeviriyor banamısın demiyor.Aman ne hali varsa görsün hürremiyle ama mustafaya bunu yapmasalar

Hürremi belki sevebilirdim her şeye rağmen,taki ibrahim ve Mustafamın canına göz dikene kadar.Bu yüzden sütten çıkma ak kaşık olsun sevmem sevmeyeceğim

Sevme zatennn gerek yok :13::13:

İçinin çirkinliği yüzüne vurmuş işte

Cadaloz yılanın teki ya hiç sevmem kendilerini

:13::13::13::13: aynennn yaaa

Mahiyi dinleseydi bunlar olmazdı mıstık ta tek başına karar veriyır artık yanlış yapıyor zombinin elinede koz veriyor zaten giya zombi süloylakonuşurken mıstığa laf söyletmiyor güya ama bakışlarıyla ohh canıma değsin der gibi uyanık yılan yaaa

Mıstıktan sonra kimleri görecek acaba rüyasındaaa

Hürremciler yok bugün burda ne güzel cirit atıyoruz

Orada alttan gaz veriyor ya süleymana "yeniçeriler çok seviyor" şudur budur aslında kastetdiği çok farklı bir şey "Mustafa bir isyan çıkarmak isterse yeniçeriler yanında olacaktır Mustafanın başını şimdiden ez" mesajı veriyor hasbam.Zaten bu lafı duyunca sülümanın gözleri pörtledi biliyor evladını ne kadar güçlendiğini ama duymak zor geliyor.Orada gözlerini belerttiğinde ne oldu zorunamı gitti diyesim geldi

Veriyor mesajıda süloda alıyor tabi,biliyor yeniçerilerin mıstığı sevdiğini..Belertiği gözlerşne perde iner inşallahhhh

Hürremcilerrrrrrrr

Savaşşş çıkacak bak görrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…