- 20 Mart 2008
- 142.013
- 214.076
- 1.423
- 60
Dizi bu sene bitmeyecekmiş.Mihrimah Mimara aşık olmuyor.Mimar mihrimaha karşılıksız aşk besliyor
Mustafam çok eziklendi bu bölümGurur duyması gerekirken oğluyla yok kibir yok gurur koca şehzadeyi ne hallere soktu.Sanki kendisi çok mütevazı çok şahane İbrahimi öyle götürdü Mustafayı öyle götürecek hiç sevmiyorum süleymanı
Mıstık küçük emrah misali boynu bükük kaldıgel annem gellll üzülme sen bakma kör süloya sen onun gözü zombiden başkasını görmüyor hürrem yılanıda sattı resmen kızını sevmediği bitli atçı rüstoyla evlendircekkk iyi halt ettin zombi kararı duyunca ağzın gözlerine kadar yayık ayranı gibi yayıldı
Sorma yaa neler etti mıstığa akşam izlerken kulaklarını çınlattım zaten dedim şimdi kahroşmuştur mıstiği öyle görünce diyebende sevmiyorum nerde bunun adaleti hiççç yokkk benceee
Zombi hürrem
Dün akşam yine pek bi çirkindi
Hemde ne kahrolmakBundan sonrada Mustafayı pek iyi göremeyeceğiz zaten .Hürremin 32 dişi ve süleymanın bayık bakışları ile sezonu kapatırız
Zombi hürrem
Dün akşam yine pek bi çirkindi
İçinin çirkinliği yüzüne vurmuş işteYeni lakapı bu zombi diyom ona hürremciler feciii kızıyolar bana
Çirkşnlik yüzüne vurmuş demiiii :13::13:
Hürremi belki sevebilirdim her şeye rağmen,taki ibrahim ve Mustafamın canına göz dikene kadar.Bu yüzden sütten çıkma ak kaşık olsun sevmem sevmeyeceğim
Bitti mıstık artık babasının gözünden düştü iyicene,madem kızıyorsun al karşına efendi gibi konuş yani ne o öyle afra tafra yapar gibi ezikliyon oğlunukoca ağızlı zombi hürrem yaaaa
İçinin çirkinliği yüzüne vurmuş işte
Cadaloz yılanın teki ya hiç sevmem kendilerini
Hürremi belki sevebilirdim her şeye rağmen,taki ibrahim ve Mustafamın canına göz dikene kadar.Bu yüzden sütten çıkma ak kaşık olsun sevmem sevmeyeceğim
İçinin çirkinliği yüzüne vurmuş işte
Cadaloz yılanın teki ya hiç sevmem kendilerini
Mustafaya da kızıyorum anan seni o kadar uyardı verme şu hürremin eline koz kadın biliyor.Bi dinlesene sen şu anneni.İlla iyi olacaksın olma annem olma bak çevren tü kaka insanlarla dolu.Yok doğrucu başı mustafa
Zaten o Mustafayı gördüğü rüyayla gözden çıkarmıştı.Adam herkesi rüyasında görüp yargılıyor şu hürrem gözünün önünde iş çeviriyor banamısın demiyor.Aman ne hali varsa görsün hürremiyle ama mustafaya bunu yapmasalar
Sevme zatennn gerek yok :13::13:
:13::13::13::13: aynennn yaaa
Mahiyi dinleseydi bunlar olmazdı mıstık ta tek başına karar veriyır artık yanlış yapıyorzombinin elinede koz veriyor zaten giya zombi süloylakonuşurken mıstığa laf söyletmiyor güya ama bakışlarıyla ohh canıma değsin der gibi uyanık yılan yaaa
Mıstıktan sonra kimleri görecek acaba rüyasındaaa
Hürremciler yok bugün burda ne güzel cirit atıyoruz
Sevme zatennn gerek yok :13::13:
:13::13::13::13: aynennn yaaa
Mahiyi dinleseydi bunlar olmazdı mıstık ta tek başına karar veriyır artık yanlış yapıyorzombinin elinede koz veriyor zaten giya zombi süloylakonuşurken mıstığa laf söyletmiyor güya ama bakışlarıyla ohh canıma değsin der gibi uyanık yılan yaaa
Mıstıktan sonra kimleri görecek acaba rüyasındaaa
Hürremcilerde olsa keşkeeeene güzel didişiyordukk hep berabercene :13::13:
Huuuu hürremcilerrrrr
Orada alttan gaz veriyor ya süleymana "yeniçeriler çok seviyor" şudur budur aslında kastetdiği çok farklı bir şey "Mustafa bir isyan çıkarmak isterse yeniçeriler yanında olacaktır Mustafanın başını şimdiden ez" mesajı veriyor hasbam.Zaten bu lafı duyunca sülümanın gözleri pörtledi biliyor evladını ne kadar güçlendiğini ama duymak zor geliyor.Orada gözlerini belerttiğinde ne oldu zorunamı gitti diyesim geldi
Hürremcilerrrrrrrr
Hürremciler yok bugün burda ne güzel cirit atıyoruz
Yaşasın antihürremciler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?