Veriyor mesajıda süloda alıyor tabi,biliyor yeniçerilerin mıstığı sevdiğini..Belertiği gözlerşne perde iner inşallahhhh
Savaşşş çıkacak bak görrr
Biz hazırızdiziden de haberim yok heee tüyo verin bari savaştan önce
Veriyor mesajıda süloda alıyor tabi,biliyor yeniçerilerin mıstığı sevdiğini..Belertiği gözlerşne perde iner inşallahhhh
:13::13::13::13::13: Genelde buralarda oluyorlar.Burda antihüreemden çok hürrem taraftarı var
:13::13::13::13::13::13:
Halvette yok artık
İbrahime çok pişman olacağını düşünmüştüm ama tık yok.Mustafaya pişman olmasını ateşlerde kavrulmasını isterdim ama biliyorum yine tık olmayacak.Sırf bu pişmanlığı görmek için yeni sezonu izleyeceğim biraz olsun içim soğur belki.Hürreminse layığını bulduğunu emeline ulaşamadığını görmek istiyorum valide sultan olamadan göçecek
Geldin mi kuzen
Geldim kuzen
Hürremi ne kadar sevdiğinizi konuşuyodunuz ya,duydum da geldim
İbrahime çok pişman olacağını düşünmüştüm ama tık yok.Mustafaya pişman olmasını ateşlerde kavrulmasını isterdim ama biliyorum yine tık olmayacak.Sırf bu pişmanlığı görmek için yeni sezonu izleyeceğim biraz olsun içim soğur belki.Hürreminse layığını bulduğunu emeline ulaşamadığını görmek istiyorum valide sultan olamadan göçecek
Olsun canım biz bize yeterizhanım abla bütün hürremcilere bedeldir zaten
Hiç kimseyle mi yok sadece hürremle mi yok
''belerttiği gözleri''
Geldim kuzen
Hürremi ne kadar sevdiğinizi konuşuyodunuz ya,duydum da geldim
aslında pişmanda dile getiremiyor artık hayalini bile ardaa gösteriyor yahürrem valide olmadan geberip gidecek addalaraa
Tek başaıma yeterim onlara
Kimseylr yok artık bitti hamam takunya olayları
hee valllaa megimmmmm
Çok seviyozz sormaaaa ölğyoz onun içinnnn
Desene sülo yaşlandı
Yaşlandı evetttttt ak düştü sakallarınaaa
ohh hürremci bacılar yok, bizim kızlar fıldır fıldır dolanıyorlar
Malkoçoğlunun abayı yaktığı ecnebi hatun silviya çok iticiydi,çok ta çocuksu.:120:
gözlerini arasıra kısıp vamp olmaya çalışıyordu kızcağız,ama olmuyo...:111:
Vah yağız malkoçumuz gide gide paçoz bi kızı beğendi,bi de firenç kisss ...
esmehan ona 1000 basar..
sonraaa hürremin lütfoya yolladığı kızın kaşı gözü güzel ama ağzı pek bi büyüktü, susak ağızlı
ama adamım lütfo çok iyi yaptı,reddetti kızı:13:harama uçkur çözmedi, tebriks
yalnız şahuban ,lütfoyu karneye bağlamış..
lütfonun karnesi zayıf zaar,şahuban bi türlü he demedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?