reyize kene gelsin inşşşş....
Bakıyorum da dün geceki bitin etkileri hala sürüyorYalnız Gülbahar o biti hemen nerden buldu da ne ara rüsto'nun saçına koydu da doctor amca onu gördü, çok organize çalışılmış walla bravo Yoksa asıl bitli Gülbahar mı
Yaa bir de Malkoçoğlu'nun zevkine laf bulamıyorum artık
ya bir de padişaha hekim getiriyor biti koymuş biti de birşeyin içine hey allam yaaa padişahım rüstemde cüzzam olamaz çünkü bitliihatır yani padişah Rüstem'in cüzzam olmadığına mı sevinsin bitli biriyle kızını evlendireceğine mi yerinsin bilemedim oh cüzzam yok ama bitli olsun canım en fazla mihrimah da bitlenirrr ıyyyy
yok yok bit de şaşırmıştır kendini, emaneten geldik bu kafaya ama nolduğumu anlamadan yakalandım yaka paça taa diyerbekirden istanbula getirildim diye
Bildiğimiz bit hemen kafa derisine iner ama bu bitimiz rüstemin koca pis kafasından nasıl can havliile kaçtıysa saçın ucuna kadar gelmiş yazık yawrucak oda anlamış o kafanın içinde ne pislikler dündüğünü hekim abide görü vermiş işte
Malkoçoğlu "benii lütfeeaannn seeeğğvvvvv baaliii beyyy" diye ağzının suyu aka aka dolaşan mihrimahtan sonra,derin piskolojik sorunlar yaşıyorondan bu olay
Hürrem ve buçukhürrem ortalıkda yakışıklı erkek bırakmadılar yawBali,ibrahim mustafa
yok yok bit de şaşırmıştır kendini, emaneten geldik bu kafaya ama nolduğumu anlamadan yakalandım yaka paça taa diyerbekirden istanbula getirildim diye
Yok yani bütün kadınların ağzının suyu akıo malkoça ama niye gidip de sylvia mı neyse onu seçti, benim göremediğim bişeyler mi var acaba hatunda anlamadım wallagerçekten psikolojik çöküntüde malkoçoğlan :26:
üühühühühühühühühühüDeme öyle hatırlatma.mustafam ölmesin ne istiyonuz be
evet ya ne kadar mutlu boşanmaydı öyle :2::2:- dünyanın en mutlu boşanan erkeği seni.
aman iyi ki olmamış çok uyuz bir tipi var ayrıca o kızda oyunculuk sıfırın altında eksilerdeKenan Erçetingöz ile Yüz Yüze programına konuk olan Öykü Çelik, Muhteşem Yüzyılın yapımcısı Timur Savcı 'nın Hürrem Sultan rolü için neden kendisini seçmediğini anlattı.
'Biz son üç oyuncu kaldık seçmelerde. Ben, bir bilindik oyuncu ve Meryem Uzerli. Bilindik olan oyuncu esmer olduğu için olmadı. Meryem ile ben kaldık ve Meryem oldu' diyen Çelik, 'Ben de yapımcı olsam Meryem'i seçerdim. Çünkü ben Meryem gibi farklı bir oyuncu görmedim'
Meryem Uzerli'yi izlemekten inanılmaz keyif aldığını söyleyen Öykü Çelik, 'Benden daha iyi veya kötü olduğu olduğu için olmadı. Farklı olduğu için oldu' diye konuştu.
bende seviyorum rüste mi laf aramızda kalsın çok da seksi buluyorum keratayı...sizce suikast sonucunda ne oldu? meşhur bitli öldümü acep
yahu bitli mitli ama olsun ben seviyorum bu rstemi
ne hikmetse hoş bi yanı var ama bulamadım..... hele nigarı boşol diye boşadığı sahnedeki yüz ifadesi çok hoştu
topa tutmayın da beni :) hakikat bu yani, zinhar şüpheniz olmasın
rüstemden hazzeden ilk ve tek kişi olarak bu topiğin sayfalarında şanım yürür belki
kanka ne reklam bekleyecem ya ,gün aşırı lcw ya gidiyorum ben ,bi cadde turu atıp eve dönerken 15-20 dakka kıyafet bakıyormuş ayağına bön bön bakıyorum o harika fotosuna geliyorumŞurada ağzımı açmış lcw reklemında Mehmet günsuru izliyorum dalmışım gitmişim
Annem" mustafa ölmedimi daha" diyor
üühühühühühühühühühünaapcaz o gün kanka ya,o bölümü izlerken hönküre hönküre ağlayacam sanırım
kanka ne reklam bekleyecem ya ,gün aşırı lcw ya gidiyorum ben ,bi cadde turu atıp eve dönerken 15-20 dakka kıyafet bakıyormuş ayağına bön bön bakıyorum o harika fotosuna geliyorum
ahanda bunu koymuşlar
Eki Görüntüle 707209
o bit de ne hormonlu bitmiş,1 metreden gördü kafa da :44:
diziyi izledim
sahda hatce gibi kocasini asagiladi,bizamanlarda hatce ayni yaptiydi iboya
ne hanedan mensublariymis geleni geceni asagiliyor 2 baci bi olup
lütfu mosmor oldu adamda iyi sabir varmis
mahide ne güzel fikir verdi akli olsa zamaninda kullanirdi sahda mahinin aklina nasil uydu anlamadim
bu sah cadolozu kac pasanin canini almak icin ugrascak dahakatil cadoloz
bit olayi gelince yerlere yattim sülo bile güldü
kimbilir kamera arkasi nasil güldüler
bak işte mustafacığının öldürülmesindeki asıl suçlu bulundu zeynom; BİTŞu minnacık bitin başına gelen neydi arkadaş.
Bit mit deyip geçme mustafamın öldürülmesinde onunda parmağı var pis bit,rüstemin kanını içte kudur
itiraf ediyorum , ben de rüstemi seviyorumherkes ne derse desin, rüstem başka :)
rüstemi sevenler derneği diye bi topik açacam böyle giderse....
şehzade mustafayı sevenler topa tutabilir beni ama dikkatinizi çekerim kızlar, rüstem oyunculukta ve rol çokluğunda mustafayı geçiyor mu geçiyor..:) hayır yani yalansam söyleyin
bitli mi bitli olsun, :) bitiyle mitiyle seviyoruz biz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?