Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
reyize kene gelsin inşşşş....

Bildiğimiz bit hemen kafa derisine iner ama bu bitimiz rüstemin koca pis kafasından nasıl can havliile kaçtıysa saçın ucuna kadar gelmiş yazık yawrucak oda anlamış o kafanın içinde ne pislikler dündüğünü hekim abide görü vermiş işte

Malkoçoğlu "benii lütfeeaannn seeeğğvvvvv baaliii beyyy" diye ağzının suyu aka aka dolaşan mihrimahtan sonra,derin piskolojik sorunlar yaşıyor ondan bu olay

Hürrem ve buçukhürrem ortalıkda yakışıklı erkek bırakmadılar yaw Bali,ibrahim mustafa

Ay ben dünkü bit hadisesinde koptum ya direkt burası geldi aklıma bitli Rüstem paşa diye diye yani bit çıktı adama harbiden yaa. Gelecektim bunlar neler yazdılar diye de gelemedim yorgundum. Peki o biti kafasına nasıl koydu yahuu çok enteresan ama dr geldi zaten daha muayene ederken nereden buldu anında

ya bir de padişaha hekim getiriyor biti koymuş biti de birşeyin içine hey allam yaaa padişahım rüstemde cüzzam olamaz çünkü bitlii hatır yani padişah Rüstem'in cüzzam olmadığına mı sevinsin bitli biriyle kızını evlendireceğine mi yerinsin bilemedim oh cüzzam yok ama bitli olsun canım en fazla mihrimah da bitlenirrr ıyyyy

Biti sorguya çekecekler anlaşılan, yakalayıp payitahta getirdi "sen konuş bakalım, rüstem paşa'nın üzerinde kendi isteğinle mi yaşıyorsun yoksa zorla mı getirildin? Paşa gerçekten cüzzamlı mı değil mi konuş bittt konuşşşş!"
hehehe sülüman rüstemin bitli olduğuna çok sevindi zaten yaa, yüzünden belliydi

yok yok bit de şaşırmıştır kendini, emaneten geldik bu kafaya ama nolduğumu anlamadan yakalandım yaka paça taa diyerbekirden istanbula getirildim diye
Yok yani bütün kadınların ağzının suyu akıo malkoça ama niye gidip de sylvia mı neyse onu seçti, benim göremediğim bişeyler mi var acaba hatunda anlamadım walla gerçekten psikolojik çöküntüde malkoçoğlan :26:

- şahtan geliyor ilk incimiz "mahinin en sonunda kafası çalıştı". görende zanneder çok komplike bir plan yapmış brain stormlar esmiş ortaya şaheser bir plan çıkmış. neymiş rüstem cüzzam diyelim. vuhhuuu. görümceğiller ile kumagiller hemen atlıyor olaya evet evet muhteşem plan. aralarından tek akıl parıltısı gösteren kişi olan lütfü arada "yok olmaz bu plan. ben divandayım rüstemin kafasına vururum koca veziriazamın" desede muhteşem 4 lü arasında sesi sinek vızıldaması gibi söndü gitti.

-kocasının kendisini aldattığını düşünen şah bir üzülüyor bir üzülüyor sanırsın bir romeo jülyeti aldatmış bir mecnun leylayı aldatmış. tamam aldatılmak korkunç bir durumda, şahın lütfüyü çok sallamadığını anlatan o kadar bölümü niye yaptınız o zaman. ben mesela bir ara esmehanı telepatiyle yaptıklarını bile düşündüm. birde hatice vol 2 kıvamında "devlet benim ben bana hizmet edeceksin kulsun sen kul" demesi yok mu? güya şah haticeden farklı bir düşman olacaktı. gitti geldi ikizgiller oldular. ayşe hafza sen bunları nasıl büyüttün bacım yediklerine içtiklerine birşey mi kattın.

-şahın aşuku vede suikastçisi mercan hürremi doğruluyor "cariye odadan çıkarken gördüm uygunsuz vaziyetteydi" görende zanneder hatun odadan anadan üryan çıkmış buda görmüş. düşen elbise omzu çok uygunsuz kesinlikle bunlar mercimeği fırına verdi.

-sen tut koskoca padişaha bit götür. padisahta alsın biti gülsün . olay yeri incelemesinde bit buldum padişahım steril ortamda cam kutuya koydum getirdim. sülümanda ne ilgili padişah bak bak nelerle uğraşıyor rüstemin biti, malkoçoğluyla matrakçının uçkuru.

-genellikle cariye topluluğunda görülen "sevişmezse ölecek hastalığı"ndan muzdarip rümeysa hatun sonunda emeline ulaştı. Beni o gönderdi bu gönderdi bir arkadaşa bakıp çıkacaktım bahaneleriyle Şehzade mustafanın odası dolaylarından yatağı kısmına geçebilen rümeysa başarısını birde kahvaltıyla taçlandıracak. Bir alavereler bir dalavereler bir doğru düzgün hatun yok arkadaş söyle içi-dışı oyunsuz hilesiz hurdasız. ne çektin be rümeysa. yok yatağa geçtinde ne oldu ilerde bebelerinle birlikte kafanda gidecek. büyük başın derdide büyük bacım.

-malkoçoğlu baktı bu hatunda üstüne yapışacak direk zengin şımarık holding sahibi oğluna dönüşerek " yo yo yo ben sana ümit vermedim. aşkımız bitti haydi öptüm kib by" diyerek olay mahallinden uzaklaştı. muhtemelen yine meyhanedeki kızın yanına gidip kahredecek kendini "kızlardan yakamı kurtaramıyorum ben senden hoşlanıyorum" diye.

-lütfü paşam tamam üçkağıtçısın, içten pazarlıklısın amma sadık adammışsın takdir ettim seni. senin yerinde malkoçoğlu olcaktı uvvv. adam kendine hakim olmak için hatim indirdi.hemde yıllardır cinsel perhizde. maşallah maşallah. "bir paşanın cariyeyle imtihanı" diye kitap yazılabilir senin için.

-nigar sende ne çektin beya. ordan oraya savruldun. nigar kalfayı tadında bitireceklerdi. kadın dizideki 3 kişinin 5ine ihanet etti yine de en yakın kankaları nigar. ya bi git allasen.

-rüstem muhtemelen iki tane güzergah hazırladı. biri patladı diğeri de huzur ve mutluluk içinde rüstemin bitleriyle birlikte istanbula doğru yol alıyor. işte zeka bu. bu rakiplerle birlikte hürrem-rüstem ittifakı tabiki kolayca yükselecektir. dünyanın en mutlu boşanan erkeği seni .

Kenan Erçetingöz ile Yüz Yüze programına konuk olan Öykü Çelik, Muhteşem Yüzyıl”ın yapımcısı Timur Savcı 'nın Hürrem Sultan rolü için neden kendisini seçmediğini anlattı.

'Biz son üç oyuncu kaldık seçmelerde. Ben, bir bilindik oyuncu ve Meryem Uzerli. Bilindik olan oyuncu esmer olduğu için olmadı. Meryem ile ben kaldık ve Meryem oldu' diyen Çelik, 'Ben de yapımcı olsam Meryem'i seçerdim. Çünkü ben Meryem gibi farklı bir oyuncu görmedim'

Meryem Uzerli'yi izlemekten inanılmaz keyif aldığını söyleyen Öykü Çelik, 'Benden daha iyi veya kötü olduğu olduğu için olmadı. Farklı olduğu için oldu' diye konuştu.

sizce suikast sonucunda ne oldu? meşhur bitli öldümü acep
yahu bitli mitli ama olsun ben seviyorum bu rstemi
ne hikmetse hoş bi yanı var ama bulamadım..... hele nigarı boşol diye boşadığı sahnedeki yüz ifadesi çok hoştu
topa tutmayın da beni :) hakikat bu yani, zinhar şüpheniz olmasın
rüstemden hazzeden ilk ve tek kişi olarak bu topiğin sayfalarında şanım yürür belki

Şu minnacık bitin başına gelen neydi arkadaş.

Bit mit deyip geçme mustafamın öldürülmesinde onunda parmağı var pis bit,rüstemin kanını içte kudur

Şurada ağzımı açmış lcw reklemında Mehmet günsuru izliyorum dalmışım gitmişim

Annem" mustafa ölmedimi daha" diyor

Deme öyle hatırlatma.mustafam ölmesin ne istiyonuz be
üühühühühühühühühühü naapcaz o gün kanka ya,o bölümü izlerken hönküre hönküre ağlayacam sanırım

- dünyanın en mutlu boşanan erkeği seni .
evet ya ne kadar mutlu boşanmaydı öyle :2::2:

aman iyi ki olmamış çok uyuz bir tipi var ayrıca o kızda oyunculuk sıfırın altında eksilerde

bende seviyorum rüste mi laf aramızda kalsın çok da seksi buluyorum keratayı...

Şurada ağzımı açmış lcw reklemında Mehmet günsuru izliyorum dalmışım gitmişim

Annem" mustafa ölmedimi daha" diyor
kanka ne reklam bekleyecem ya ,gün aşırı lcw ya gidiyorum ben ,bi cadde turu atıp eve dönerken 15-20 dakka kıyafet bakıyormuş ayağına bön bön bakıyorum o harika fotosuna geliyorum
ahanda bunu koymuşlar

Oyyyy yerimmm onuu bennnn Şu yakışıklılığaa tatlılığaaa bakkkk

Hiç hatırlatma canım ya.Çok az zaman kaldı zaten Nasıl kıyacaklar mustafama ben nasıl izleyeceğim o bölümühele hürremin o zafer coçkusunu belek gözlü süleymanın vicdansızlığını

herkes ne derse desin, rüstem başka :)
rüstemi sevenler derneği diye bi topik açacam böyle giderse....
şehzade mustafayı sevenler topa tutabilir beni ama dikkatinizi çekerim kızlar, rüstem oyunculukta ve rol çokluğunda mustafayı geçiyor mu geçiyor..:) hayır yani yalansam söyleyin
bitli mi bitli olsun, :) bitiyle mitiyle seviyoruz biz :)

diziyi izledim
sahda hatce gibi kocasini asagiladi,bizamanlarda hatce ayni yaptiydi iboya
ne hanedan mensublariymis geleni geceni asagiliyor 2 baci bi olup
lütfu mosmor oldu adamda iyi sabir varmis

mahide ne güzel fikir verdi akli olsa zamaninda kullanirdi sahda mahinin aklina nasil uydu anlamadim
bu sah cadolozu kac pasanin canini almak icin ugrascak daha katil cadoloz

bit olayi gelince yerlere yattim sülo bile güldü

kimbilir kamera arkasi nasil güldüler

Arkadaşlar,
En çok paylaşımda bulunanlar kürklenecek!!!

''5000 mesaj 3 kalp
10000 mesaj 4 kalp
20000 mesaj 5 kalp
30000 mesaj 1 kürk
40000 mesaj 2 kürk
50000 ve üzeri 3 kürk''

Benim kürkümden dolayı çenebazlığım tescillenmiş oldu böylece

evet bit olayı çok komikdi lütfü hürrem tarafına geçer belki

Şu minnacık bitin başına gelen neydi arkadaş.

Bit mit deyip geçme mustafamın öldürülmesinde onunda parmağı var pis bit,rüstemin kanını içte kudur
bak işte mustafacığının öldürülmesindeki asıl suçlu bulundu zeynom; BİT artık hürroşumuza sataşmayın

itiraf ediyorum , ben de rüstemi seviyorum
yaa adam müthiş rol yapıyor bence
Vakti zamanında aslı ile kerem diye bir dizisi vardı, bilmem hatırlayanınız var mı? orda çok sevimli ve romantik bir aşığı canlandırıyordu. O rolden sonra bunu başarması, o kin dolu bakışları becerebilmesi de zaten oyunculuğunun mükemmelliğinin kanıtıdır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…