- 9 Kasım 2012
- 828
- 3
- 68
bak işte mustafacığının öldürülmesindeki asıl suçlu bulundu zeynom; BİTartık hürroşumuza sataşmayın
bak işte mustafacığının öldürülmesindeki asıl suçlu bulundu zeynom; BİTartık hürroşumuza sataşmayın
itiraf ediyorum , ben de rüstemi seviyorum
yaa adam müthiş rol yapıyor bence
Vakti zamanında aslı ile kerem diye bir dizisi vardı, bilmem hatırlayanınız var mı? orda çok sevimli ve romantik bir aşığı canlandırıyordu. O rolden sonra bunu başarması, o kin dolu bakışları becerebilmesi de zaten oyunculuğunun mükemmelliğinin kanıtıdır bence
evet bit olayı çok komikdi lütfü hürrem tarafına geçer belki
itiraf ediyorum , ben de rüstemi seviyorum
yaa adam müthiş rol yapıyor bence
Vakti zamanında aslı ile kerem diye bir dizisi vardı, bilmem hatırlayanınız var mı? orda çok sevimli ve romantik bir aşığı canlandırıyordu. O rolden sonra bunu başarması, o kin dolu bakışları becerebilmesi de zaten oyunculuğunun mükemmelliğinin kanıtıdır bence
rüstoşu bende seviyorum benide yazın. bu arada fragman çıkmış
şevval sam kına şarkısı söylüyor mihri ağlıyor rüstoş ortaya çıkıyor hürroşda benim aslanımı sancağa çıkaracaksın diyor
[video=youtube;HrL0lErU9-I]http://www.youtube.com/watch?v=HrL0lErU9-I[/video]
şevval sam 'ı da sesini de sevmiyorum...ne güzel sahneyi b.k etmişler...ööfff ne alaka ya o kadın,neyse en azından ağlamam işte kına sahnesinde ,öööffff rüstemime bak be halvet vvaaaararrrrr
Eki Görüntüle 708436
halvet var olmasına da, mihrimah aynı halaları gibi el sürdürmezse rüstemimize o zaman şaşırmayalım...:)
eee ne demişler kız halaya çekermiş...
ama benim bildiğim rüstem senelerce çektiği aşk hasretinin acısını fena çıkarır...damatlık da pek yakışmış rüstemimize maşallah tü tü tü :)
gülbahar da ne fena hee, pasam pasam diye diye bi haltlar yemese bari.... mihrimah da hazıra bakar zaten vallah 3 boşol da boşayıverir malumatınız ola
rustemimmmmmdamat olmuş gidiyorsun bana veda ediyorsun
nikahina beni çağır sevdiğim
eneee Şevval Sam gelmiş iyi olmuş bence konuk oyuncu olarak
fragmani çok çok beğendim iste Rüstem ve hurrosun gücü nihayet birleşiyor
kubbe veziride oldun kim tutar seni
sah sultan payitahttan uzak dursun artikzira mehmet Manisa'ya sancak beyi oluyor rustem kubbe veziri oluyor Mihrimah da rustemin karisi nihayet Hürrem rahat bir nefes alacak
rustemimmmmmdamat olmuş gidiyorsun bana veda ediyorsun
nikahina beni çağır sevdiğim
eneee Şevval Sam gelmiş iyi olmuş bence konuk oyuncu olarak
fragmani çok çok beğendim iste Rüstem ve hurrosun gücü nihayet birleşiyor
kubbe veziride oldun kim tutar seni
sah sultan payitahttan uzak dursun artikzira mehmet Manisa'ya sancak beyi oluyor rustem kubbe veziri oluyor Mihrimah da rustemin karisi nihayet Hürrem rahat bir nefes alacak
gülbahar mehmetin hatunu olcakmisondan icimiz rahat olsun
bizde hürremimle birlikte rahat nefes alacagiz
haftalardir resmen kabus muhtesem izledik
Fragman çok güzel bee. Ne yakışmış damatlıklar Rüstem'e. Mihrimah bitli adamla evlenmem diye itiraz etseydi ilaçlasalardı kafasını bir önceYakışıklı adam ama vesselam yine de Mihrimah'a acıdım yaa. Şah Sultan şimdi ne yapacak acaba daha elinde ne kaldı ki. Bu Hatice ile Hüsrev paşa arasında birşeyler olacak bence.
halvet var olmasına da, mihrimah aynı halaları gibi el sürdürmezse rüstemimize o zaman şaşırmayalım...:)
eee ne demişler kız halaya çekermiş...
ama benim bildiğim rüstem senelerce çektiği aşk hasretinin acısını fena çıkarır...damatlık da pek yakışmış rüstemimize maşallah tü tü tü :)
gülbahar da ne fena hee, pasam pasam diye diye bi haltlar yemese bari.... mihrimah da hazıra bakar zaten vallah 3 boşol da boşayıverir malumatınız ola
biz halvet var gerdek var diyozda göstermezler malum rtük emmi kızıverir :) bu arada bu gübahar btlinin bacısı değil mi şevvalı severim iyki gelmiş
bence de olsun bişiyler,hepsi yaşlandı halvet falan kalmadı gözümüz gönlümüz açılsın...
kardeşi değil sanırım, kardeşinin adı sofya diye hatırlıyorum.... memleketlisi gülbahar :) acıdı yardım etti sanırsam..ama yanlış biliyorda olabilirim
ne halvetler gördü muhteşem yüzyıl..eğer halvet olacaksa bi şekilde gösterecekler nasılsa..:)
ama ben en çok şu lukrezya denen kıza sinir oldum..rümeysa mıydı neydi adı..sinyoranın kardeşi...
şehzadenin koynuna girmek için yalan üstüne yalan söylüyor...mahidevran sultan sizin için hazırlanmamı istedi falan vs... yok işte beni cennetinize alın gibisinden...
fidan hatun hiç kurcalamıyor mu bu kızı nedir...
mustafaya da helal olsun, hemen aldı cennetine
mustafaya hiç yakışmayan hareketler....
şevval sam 'ı da sesini de sevmiyorum...ne güzel sahneyi b.k etmişler...ööfff ne alaka ya o kadın,neyse en azından ağlamam işte kına sahnesinde ,öööffff rüstemime bak be halvet vvaaaararrrrr
Eki Görüntüle 708436
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?