Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
ayyt Silvia ile bali bey ayri duscekler süleymandan baliye sert uyarı geldi
hurros bu bölüm cok guzel görünüyor
ismail Maşuki gitti vallaoyle konuşursan işte
kacirdim da simdi daha interntten izliyorum

aynen canım yaa o kadar güzel rol yapıyor ki resmen gerçek gibi...zaten gerçekçi rol yaptığı için sevilmiyor bence
ama ben seviyorum.... en azından aşkına en sadık şahsiyet rüstem...
mustafanın süleymanın mehmetin pargalının ve birçoğunun maşallah kaç kadınla alakası oldu :)
ama rüstem yıllarca hayal etti mihrimahı, hayalinin peşinden gitti...sırf aşkı için sabretti :)
kim ne derse desin..rüstem de rüstem
yalansam söyleyin....

rüstoşu bende seviyorum benide yazın. bu arada fragman çıkmış
şevval sam kına şarkısı söylüyor mihri ağlıyor rüstoş ortaya çıkıyor hürroşda benim aslanımı sancağa çıkaracaksın diyor

[video=youtube;HrL0lErU9-I]http://www.youtube.com/watch?v=HrL0lErU9-I[/video]

evet bit olayı çok komikdi lütfü hürrem tarafına geçer belki

ne güzel olur hürrosumuz dahada güclenir

benide yazin cizin o deftere bende rüstemi seviyorum

[video=youtube;HrL0lErU9-I]http://www.youtube.com/watch?v=HrL0lErU9-I[/video]

fragmani begendim iste bu muhtesem bu
rüstem gelince hepside nasil donup kaliyor kara calilar,rüstem okadar akilsizmi sizin tuzaginiza düsecek

şevval sam 'ı da sesini de sevmiyorum...ne güzel sahneyi b.k etmişler...ööfff ne alaka ya o kadın,neyse en azından ağlamam işte kına sahnesinde ,öööffff rüstemime bak be halvet vvaaaararrrrr

halvet var olmasına da, mihrimah aynı halaları gibi el sürdürmezse rüstemimize o zaman şaşırmayalım...:)
eee ne demişler kız halaya çekermiş...
ama benim bildiğim rüstem senelerce çektiği aşk hasretinin acısını fena çıkarır...damatlık da pek yakışmış rüstemimize maşallah tü tü tü :)
gülbahar da ne fena hee, pasam pasam diye diye bi haltlar yemese bari.... mihrimah da hazıra bakar zaten vallah 3 boşol da boşayıverir malumatınız ola

rustemimmmmm damat olmuş gidiyorsun bana veda ediyorsun
nikahina beni çağır sevdiğim
eneee Şevval Sam gelmiş iyi olmuş bence konuk oyuncu olarak
fragmani çok çok beğendim iste Rüstem ve hurrosun gücü nihayet birleşiyor
kubbe veziride oldun kim tutar seni
sah sultan payitahttan uzak dursun artik zira mehmet Manisa'ya sancak beyi oluyor rustem kubbe veziri oluyor Mihrimah da rustemin karisinihayet Hürrem rahat bir nefes alacak

Son düzenleme:

gülbahar mehmetin hatunu olcakmis ondan icimiz rahat olsun

bizde hürremimle birlikte rahat nefes alacagiz

haftalardir resmen kabus muhtesem izledik

hakkaten rüstemimize maşallah diyelim, :) ne kadar yakışmış kıyfeti öyle...hani fragmanda ayaklarından başlayıp yukarı doğru gösteriyor ya kamera, çok hoş olmuş gerçekten :) uyuz mihri değmez sana ama, napalım artık...:)
gülbahar mehmetin hatunu olcakmis ondan icimiz rahat olsun

bizde hürremimle birlikte rahat nefes alacagiz

haftalardir resmen kabus muhtesem izledik

gerçekten muhteşem yüzyıl muhteşeme yol alıyor....:) ama şah sultandan ses çıkmıyor fırtına öncesi olmasın :)

Son düzenleme:
noluyo yaaa,önce ben beğendim rüstemi çok seksi dedim ,millet korkusuna söyleyemiyormuş bir sürü rüstemci çıktı.aaaaaa çekilin bakalım benim o bi kerem..
hem yazık adama evlendi evleneli bir haşvet yaşayamadı ,yaşayamayacak....

Fragman çok güzel bee. Ne yakışmış damatlıklar Rüstem'e. Mihrimah bitli adamla evlenmem diye itiraz etseydi ilaçlasalardı kafasını bir önce Yakışıklı adam ama vesselam yine de Mihrimah'a acıdım yaa. Şah Sultan şimdi ne yapacak acaba daha elinde ne kaldı ki. Bu Hatice ile Hüsrev paşa arasında birşeyler olacak bence.

bence de olsun bişiyler,hepsi yaşlandı halvet falan kalmadı gözümüz gönlümüz açılsın...

biz halvet var gerdek var diyozda göstermezler malum rtük emmi kızıverir :) bu arada bu gübahar btlinin bacısı değil mi şevvalı severim iyki gelmiş

biz halvet var gerdek var diyozda göstermezler malum rtük emmi kızıverir :) bu arada bu gübahar btlinin bacısı değil mi şevvalı severim iyki gelmiş

kardeşi değil sanırım, kardeşinin adı sofya diye hatırlıyorum.... memleketlisi gülbahar :) acıdı yardım etti sanırsam..ama yanlış biliyorda olabilirim
ne halvetler gördü muhteşem yüzyıl..eğer halvet olacaksa bi şekilde gösterecekler nasılsa..:)
ama ben en çok şu lukrezya denen kıza sinir oldum..rümeysa mıydı neydi adı..sinyoranın kardeşi...
şehzadenin koynuna girmek için yalan üstüne yalan söylüyor...mahidevran sultan sizin için hazırlanmamı istedi falan vs... yok işte beni cennetinize alın gibisinden...
fidan hatun hiç kurcalamıyor mu bu kızı nedir...
mustafaya da helal olsun, hemen aldı cennetine
mustafaya hiç yakışmayan hareketler....

bence de olsun bişiyler,hepsi yaşlandı halvet falan kalmadı gözümüz gönlümüz açılsın...

önce Mihri ile Rüstem var ama şüpheliyim onlrın halvetinden bakalım Mihri yaklaştıracak mı Rüstem de naz niyaz çekmez ha.

Yahu öyle böyle at bakıcısı oldu mu sana damat Rüstem paşa.

Rümaysanın ismi tarihte de geçiyormuş yani uzun süreli olacak ilişkisi belki de karısı olur. Bakalım neler olacak Rüstem yüzünden sonu gelecek Mustafa'nın. Mehmet vebadan ölecek dedim ama öyle birşey de olmadı ne gelecek bakalım Mehmet'in başına. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…