Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

Canlarına okurduk onların demiiii mihi deme yaaa uyuz oluyorum ona aynı anası işteeee mıyy mıyyyyy konuşuyor oda ahhh ahhhh bir bilse neler olacakkkk mıstafaaa

2. fragmanı gördünüz müüü?
harikaaa,mihrimahla rüstemin ayşeleri oluyorr,halvet olmuş da bebek doğmuş bilem kaçsene birden atladılar..

gerdek gecesi rüstem bir zehir çıkarıyo emredin burda canımı alayım diyo mihrimahda zaten ateş gibi halvet istiyo demekkin
netice ayşe sultannn
nigar rüstemi öldürmeye gidiyo ...

Canlarına okurduk onların demiiii mihi deme yaaa uyuz oluyorum ona aynı anası işteeee mıyy mıyyyyy konuşuyor oda ahhh ahhhh bir bilse neler olacakkkk mıstafaaa

İşte bilmiyor mustafam ben nasıl izleyeceğim o sahneleri

Hadi ya ikinci fragman yayınlanmışmı.Bak sen bizim istemem yan cebime koy mihrimaha çocukda yapıyvermiş.

Mustafamdan haber varmı

ne çabuk bebeleriiii olmuş öyleee yanıyor mihi herhaldeeee

gebertsin nigoşta bitiyi kurtuluruz bizdeeee zatiiiii tırsıyom onu görüncee

Hadi ya ikinci fragman yayınlanmışmı.Bak sen bizim istemem yan cebime koy mihrimaha çocukda yapıyvermiş.

Mustafamdan haber varmı

offfff bilmiyom vallla nasıl seyrtcezzz o sahneleriiii mendilleri hazırlayalım erkenden

Mustafamdan haber varmı

onun gözü yine içten içe koçyiğit malkoçumuzdadır...

Şimdiden izleken içim acıyor

Mihrimah hürrem ve rüstem bermuda üçgeninin içine düşen gidiyor Saç baş dalasım geliyor hepsine

Helee o belekk gözlü süleymann yokmu süleymann kendi evladını öldüren ve bu ölümü izleyenn gözlerini oyasım var onun

onun gözü yine içten içe koçyiğit malkoçumuzdadır...

Ohh olmuş ona müstehak.İçi yana yana yaşasın hiç istediği mutluluğa kavuşamasın
Malkoçda başkası ile evlenirde asıl o zaman ateşlerde kavrulur mihrimah bende seve seve izlerim

hanimciklaaaaaarfragman harika harika .Rüştemim cok hos .cok akıllı be kibar nasilda kazanıyor mihrimahin gönlünü Gerdek gecesi
bebis geliyor bebis
sah sultan bırak bu işleri artık

[video=youtube;eHPx1FfS924]http://www.youtube.com/watch?v=eHPx1FfS924[/video]

Rüstem’in saldırıya uğradığı haberi saraya bomba gibi düşüyor. Herkes Rüstem’in öldüğüne inanırken Rüstem saraya geliyor ve beklenen düğün gerçekleşiyor. Süleyman Rüstem’i divana alıyor. Rüstem zaferinin sarhoşluğunu yaşarken Mihrimah’ın gözünün yaşı dinmiyor. Lütfü Paşa ile Rüstem arasındaki gerilim doruğa çıkıyor. Lütfü Paşa, Şehzade Mehmet’i sancağa çıkarmak için uğraşırken, Rüstem Süleyman’ı Mustafa’ya karşı doldurmaya devam ediyor. Hürrem ise Rüstem’i şaşkına çeviren bir istekte bulunuyor. Payitahta dönen bir düşman gözünü karartıyor ve Rüstem’i can evinden vuran bir hamle yapıyor.
Herkes Rüstem’in öldüğünü düşünürken, Rüstem saraya gelir. Süleyman damadı Rüstem’i kubbe veziri ilan eder. Rüstem hayallerini süsleyen Mihrimah Sultan’a kavuşmak üzeredir. Mihrimah’ın kalbi ise hala Malkoçoğlu için atmaktadır.

Şehzadelerin sünnet düğünü ve Rüstem ile Mihrimah’ın düğünü beraber yapılır. Rüstem Paşa’nın düğün gecesi yaptığı hareket Mihrimah’ı şaşkına çevirir. İlk kez Rüstem’in aşkının gerçek olduğunu görür.

Sadrazam Lütfü Paşa, bir yandan meyhanelere baskınlar düzenlerken Şah Sultan ise Şehzade Mehmet’i sancağa çıkarmaya uğraşır. Böylece Hürrem de gidecektir. Rüstem ise Süleyman’ı Mustafa ‘ya karşı kışkırtmaya devam eder.

Hürrem sancak kararını engellemeye çalışır ve Rüstem’e gerçekleşmesi zor bir görev verir. Kendi oğlu Manisa’ya tayin olacaktır! Şah Sultan’ın gözü ise Rüstem’in üzerindedir. Onun her adımını takip eder. Rüstem’den kurtulmasını sağlayacak plan hiç ummadığı birinden gelir. Ancak güvendiği kişi hayal bile edemeyeceği bir tehdide dönüşür.

Son düzenleme:
Nigarın kelle burada gidecek anlaşılan.Bu kadınada nasıl bir rol yazıyorlar arkadaş akıllı mantıklı insan evladının yanına gider orada yaşar.Senin işin mi paşalarla sultanlarla uğraşmak

heyecan yaptim simcik 2 fragman nerde buldun

tek halvet yok hatta bebiste varmis yasasinnnnnnnn

fragman gelmis haberimyok geri sayfalardan geldim icin

nigarrrrrrrr defolll bi git artik yaaaa seytan sifatli nankör o zehri sen icip geberirsin INSALLAH

kara calilar noldu dügüne engel olamadiniz nigarla birlikte sizde geberin

Bitanede mustafamın resmini çizeydiler bari

Bence hayallerin yıkılırdı boşver

Kızlar halvet yok ama bebe var
Rüstem de o zehir meselesinde risk almış ama başka türlü de bebe yapamazdı zaten Mihri'den

Bence hayallerin yıkılırdı boşver

Kızlar halvet yok ama bebe var
Rüstem de o zehir meselesinde risk almış ama başka türlü de bebe yapamazdı zaten Mihri'den

Hiçte bilem

Gözüm gönlüm aydınlanırdıı Benimm güzell mustafammm

Çarşamba gecesi yaklaştıkça daha da darlanıyorum.Artık mustafamın sonuna yaklaşıyoruz

Şu güzelliğeee bakk yaa

Allahımmm birde şu tatlıyaaa hastayım yerim ağzınıı seninn

Ve hürrem Mustafayı öldüreyim derken cihangiri de öldürmüş olacaktır Yazık yawrum abisinin ölümünü gördükten sonra hastalanıp ölecek.Bu ara genç halini kim oynayacak :26:

Hürrem mutlusundur heralde kendi oğlununda ölümüne sebebiyet vereceğin için

Yazık etti demi kendi oğlununda ölümüne sebeb oldu zombi hürrem

Bişi sorcam resimleri nasıl büyük ekliyorsun bende hep küçük çıkıyor boyutları

Yazık etti demi kendi oğlununda ölümüne sebeb oldu zombi hürrem

Bişi sorcam resimleri nasıl büyük ekliyorsun bende hep küçük çıkıyor boyutları

Ee ilahi adalet sen bir evladı öldüreceksin yanına kar mı kalacak

mesaj bölümündeki resim ekle kısmından eklediğinde küçük oluyor

Ben resim url sini mesaj kısımına yapıştırıp başına
Koyuyorum büyük oluyor.

mehmet manisaya geçecek ve ölümü orada gerçekleşecek,mustafa da gözden düşmüş bir şekilde amasraya gönderilecek..kızlar malkoçoğlunun mezarı virane bir şekilde yıkık dökük bursa taraflarında bi yerdeymiş doğrumu bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…