Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Bende haşlanmış mısırları önüme aldım diziyi bekliyordum :)) Ne oluyor yahu dedim,sonra ne oldugunu öğrenmek için hemen buraya ışınlandım Öğrendimki yeni bölüm bu hafta yokmuş Püfff...

kizlaaar inanamiyorum son dakika mi haber verilir bu sabahtan beri fragman da bu aksam yaziyordu
kupa kaci yüzünden kesin. ay inanılmaz ya bütün islermi yaptim dizime hazirlandim su hale bak

Bugünden itibaren diziyi izlemeyi bırakıyorum. Böyle bir saçmalık olamaz. Sen bangır bangır fragman yayınla, internet sitende 22 mayıs yeni bölüm diye reklam yap, güya resmi web sitesinin sosyal paylaşım sitelerinde bu akşammış gibi fotolarını yayınla. Sonra kalk 1ay öncesinin özetini koy. Yok böyle saçmalık. Bütün işimi gücümü ona göre ayarladım, koştura koştura eve geldim. Çok sinirliyim çok, izlemiyorum artık, bitti

İyi akşamlar hanımlar

Yeni bölüm niçin verilmiyor bilen var mı :26:
Sinir oldum,deli oldum ya

Son düzenleme:
İyi akşamlar hanımlar

Yeni bölüm niçin verilmiyor bilen var mı :26:
Sinir oldum,deli oldum ya

Maç yüzünden yayınlanmadı diyen var,dizinin parası ödenmemiş deniliyor..Birçok söylemler var ama sonuçta bu hafta yeni bölüm yok

Yeni bölüm "29 Mayıs Çarşamba" yazıyor
Bende boşuna yırttım kendimi,dizi izleyeceğim diye.
Ne çektim ben beeeee

bugün yemek yapamamıştım kocişle deniz kenarında bi lokantaya gittik hızlı hızlı yiyip koşa koşa eve geldik...bi baktım yuh dedim ....gıcıklarrrrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…