Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
diziye yeni girdi ya canım şimdi o veziriazam olacak hatta hüsrev paşayla birbirlerine hançer çekiyorlarmış süloda bunu görüyormuş ikisinide görevden alıyormuş yerinede rüstem geçecekmiş kimi yerlerde bunda rüstemin parmağı var yazıyor birbirlerine kışkırtmış yani hatta hüsrev paşa haksızlığa uğradığını düşünüp ölüm orucuna başlamış öyle vefat etmiş. Şu süloda bütün enişteleri hakkın rahmetine kavuşturmuş maşallah

Hürremin sezon ortası ölmesini ve geri kalan çekişmeyi uzuuun uzuuunn izlemek istiyorum Mustafam yoksa hürremde olmasın süleymanda olmasın hele o bitliyi taşlasınlar

olmaz şekerim olurmu hic bitli vezirimiz o bizim
vee tabiki hurrem siz harem olmaz hurremsiz dizi sarmaz

Manyak adam ya enişteyiyici süleyman ibrahimi sevdim öldürdü lütfüyü sevdim sürecek mustafamı öldürecek hüsrevide seviyordum onuda ölümüne sebep oalcak.Kimdi adını unuttum yine kızkardeşlerinden birinin kocasını da öldürmüştü.Bitliyi gözü görmez ama.

Eminim bitlinin parmağı vardır eminim vardır.

bende nedense Lütfiyi seviyordum yahu adamcagiz hep karisindan çekti
ne çektin be Lütficok çektin amma bu sah dan
inseallah measaallah diyip duruyordu

beyhanın kocasıydı o ilk bölümlerde gitti ilker aksum oynuyordu. Adam oğullarına kıymış enişteleri mi es geçecek hatta bir yerde okudum hürremin ölmesinde sülonun parmağı varmış çok etkisinde kalıyorum diye zehirlemiş falan diye tabi çok acı çekmiş arkasından ama yapmış yinede. kendi tarihimizi yabancılar yazıp yönettiği için farklı farklı okuyoruz ama bilemem ne kadar doğru.:44:

yok artık bu doğru olamaz ya sanmıyorum herkesi hurrem icin silen suleyman bunu yapmaz zaten son zamanlarinda hep hastaymis hurrem onca stres onca uğraş normal bence 50lerde gitmesi

Benim isim hafızam çok zayıf o yüzden zorlanıyorum çok görmediğim karakterlerde evet beyhandı

Hadii ya bunu böyle yapsalar zevkle izlerim süleyman hürremi zehirleyecek ha sen herkesi öldür sonra tut hürremi Hürrem erken ölüyor zaten genç yaşta eli değmişken bitliyide zehirlese Senaristler duyuyorsa senaryo böyle olmalı

Son düzenleme:

ilker aksum ılk bolumde oynamıstı ama padısahın kardesı olan beyhanın kocası rolunde degıl.baska bır paşayı oynadı.hatta kellesı vurdurulmustu.damat olsa kanı akıtılarak oldurulmezdı.sultan eslerı hanedandan sayılırdı cunku ve hanedan uyelerının kanı akıtılmazdı ;-)
ozellıkle suluman ve tayfasının hayatıyla ılgılı her okudugumuza ınanmamak gerek evet,hele kı nette okuduklarımıza
suluman cok etkısınde kalıyo dıye hurremı mı oldurtmus?buna gulunur ıste.adam hatunun etkısıyle nerdeyse hanedanın kokunu kurutmus.daha etkı altında kalsa ne olur kalmasa ne olur

a evet hatırladım hatırladım doğru tabi her yazanda farklı yazıyor canım akşama bakalım güzel bölüm olacak

havalar ısındı diziler cazibesini kaybetti : )

yürü be şehzadem : )

yoklama yapıyorum meg yok değil mi meg ?

yok yok

herifler televizyona geçti FB - TS maçını izliyor : )

bugün bi haber sitesinde okudum ilk defa ertelendi muhteşem yüzyıl yeni bölüm haftaya diye yazıyordu :26: haberiniz olsuuun

bugün bi haber sitesinde okudum ilk defa ertelendi muhteşem yüzyıl yeni bölüm haftaya diye yazıyordu :26: haberiniz olsuuun

kimseye söylemeyin ama dizinin parası ödenmemiş :)

çok pis dedikodular duydum ...

Bu özet de neyin nesi yahu Yeni bölüm yok bu ama fragman vardı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…