Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
star t.v. de bir açıklama yok,ama maçtan dolayı olduğunu sanmıyorum ya ,her hürrem akşamı aşşağı yukarı maç oluyordu,bi şekilde izleniyordu,paradan olabilir mi ki acaba

yok yaaa para falan değil ,maç yüzündenmiş sözde..maç varken de çıkmıyormuydu dizi..:44:
o kadar da çayımı çekirdeğimi hazırlamış..bi o kadar da hürreme de bilenmiştim

maç olacağını önceden bilmiyorlarmıydı...hafta içi fragman yayınlıyorlar bir de

sizin yorumlarinizi okumaya geldim diziyi tvden izleyemedigim icin

birde ne okuyum dizinin yeni bölümü yayinlanmamis

madem bu hafta yeni bölüm yayinlanmicakti neden fragmanlarla özeti bu hafta verdiler

resmem kandirildik mac filan bahane

değilmi ne bilenmiştim ben bitliye hürreme süloya sinirimde içimde kaldı

Bugün yemek yaparken açtım ilk bölümlerden 4.bölümü izledim
Şimdinin hürremi ile alaksı yok.Unutmuşuz o hallerini

Hele mustafam yokmu mustafam bıcır bıcır 3-4 yaşlarında.Babasına diyoki burası benim otağımsülüman o zaman bile tırsıyor mustafamdan koca totosunun altından otağımı alacak diye

Nasuh efendide iboya diş biliyor şimdi ibo ibo diye dolanıyor ortalıkta

Mahide bi değişiklik yok aynı ezik mahi

yaa hürrem sonradan oldu bacım,naapsın kadın sinsiliği,çirkefliği mahiden öğrendi,haticede içlerinde büyürken öğrendi
ama hürremin koptuğu bölüm leonun öldüğü bölüm,onan sonra hürrem tam değişti

bunların derdi ne ya,anlamadım meryemi öne atıyorlar...

xxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Hürrem Sultan tükenmişlik sendromuna yakalandığı için 100, bölüm yayınlanmamaış....

ALINTI ...

Muhteşem Yüzyıl'ın merakla beklenen ve reklamları günler öncesinden dönmeye başlayan 100. bölümü, dün ekrana gelmedi. Bu sürpriz değişikliğe, dizide Hürrem Sultan'ı canlandıran Meryem Uzerli'nin yaşadığı psikolojik bozukluk nedeniyle aniden Berlin'e gidişi yol açtı. Geçtiğimiz aylarda düzenlenen Altın Portakal ödül töreninde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü alan Meryem Uzerli ödülünü almak için sahneye çıktığında "Diziler çok uzun, bu manyaklık" diyerek sitem etmişti
Klinikte tedavi altına alındı
Hürriyet'ten Sinem Vural'ın haberine göre, yakınlarına uzun zamandır, "Tükendim, daha fazla duramıyorum buralarda" dediği öğrenilen Meryem Uzerli'nin kesin teşhis konmamakla birlikte "tükenmişlik sendromu" teşhisi kondu. Bu sebeple dizinin çekimlerine bir süre ara verildi ve dün akşam yayınlanması planlanan 100. bölüm de haftaya ertelendi.
101'inci bölümün çekimleri içinse ünlü oyuncunun İstanbul'a dönmesi bekleniyor. Berlin'de bir klinikte tedavi altına alındığı öğrenilen Meryem Uzerli'nin sete ne zaman dönebileceği, çekimlerin ne zaman başlayacağı belirsizliğini koruyor. Yapım şirketinden henüz bir açıklama yapılmadı.
İşinden soğuyor
Tükenmişlik sendromu, çalışma hayatının getirdiği stresle beraber, maddi ve manevi doyuma ulaşamama ve bunun sonucu olarak da mesleğe karşı duyarsızlaşma ile baş gösteriyor. Kişi bu süreç sonunda kazanma isteğini kaybediyor. Birey işinden soğuyor. Kendisine duyduğu güven azalıyor. Gerginlik, kızgınlık, mutsuzluk gibi artıyor. Sosyal çevresinden uzaklaşmaya başlayan birey, hiçbir şey yapmaya istek duymuyor. Tüm bunlar iş başarısını düşürüyor. İlerleyen safhalarında ise iş ve iş çevresine karşı olumsuz tavır alınıyor. Kişi ayrıca kronik yorgunluk, baş ve boyun ağrıları, kramplar, gastrointestinal sorunlar ve uykusuzluk problemleriyle karşılaşılabiliyor.

‘Muhteşem Yüzyıl’ın merakla beklenen ve reklamları günler öncesinden dönmeye başlayan 100. bölümü, dün ekrana gelmedi. Bu sürpriz değişikliğe, dizide Hürrem Sultan’ı canlandıran Meryem Uzerli’nin aniden Berlin’e gidişi yol açtı.

“Muhteşem Yüzyıl”ın dalya planları iptal oldu, 100. bölüm dün yayınlanamadı. Bu sürpriz değişikliğe, geçtiğimiz hafta sonu sevgilisi Can Ateş’le tatil için Bodrum’a giden Meryem Uzerli’nin, psikolojik açıdan kötü bir dönem geçirmesinin ve sorunun daha da ilerlemesi üzerine apar topar Berlin’e gitmesinin yol açtığı ortaya çıktı. Yakınlarına uzun zamandır, “Tükendim, daha fazla duramıyorum buralarda” dediği öğrenilen Meryem Uzerli’nin kesin teşhis konmamakla birlikte “tükenmişlik sendromu” teşhisi kondu.

HAFTA SONUNU SEVGİLİSİYLE BODRUM'DA GEÇİRMİŞTİ

Bu sebeple dizinin çekimlerine bir süre ara verildi ve dün akşam yayınlanması planlanan 100. bölüm de haftaya ertelendi. 101’inci bölümün çekimleri içinse ünlü oyuncunun İstanbul’a dönmesi bekleniyor. Berlin’de bir klinikte tedavi altına alındığı öğrenilen Meryem Uzerli’nin sete ne zaman dönebileceği, çekimlerin ne zaman başlayacağı belirsizliğini koruyor. Yapım şirketinden henüz bir açıklama yapılmadı.

MADDİ MANEVİ DOYUMA ULAŞAMAMA

Tükenmişlik sendromu, çalışma hayatının getirdiği stresle beraber, maddi ve manevi doyuma ulaşamama ve bunun sonucu olarak da mesleğe karşı duyarsızlaşma ile baş gösteriyor. Kişi bu süreç sonunda kazanma isteğini kaybediyor. Birey işinden soğuyor. Kendisine duyduğu güven azalıyor. Gerginlik, kızgınlık, mutsuzluk gibi artıyor. Sosyal çevresinden uzaklaşmaya başlayan birey, hiçbir şey yapmaya istek duymuyor. Tüm bunlar iş başarısını düşürüyor. İlerleyen safhalarında ise iş ve iş çevresine karşı olumsuz tavır alınıyor. Kişi ayrıca kronik yorgunluk, baş ve boyun ağrıları, kramplar, gastrointestinal sorunlar ve uykusuzluk problemleriyle karşılaşılabiliyor.

Alıntıdır..

Son düzenleme:
By erol köse: @drerolkose: SKANDAL ! Dun Muhtesem Yuzyil yeni bolum yayinlanmadi cunku Hurrem Berlinde psikiyatri klinigine yatti !@drerolkose: Teşhis: Hurrem yorgun ve maddi olarak çok az kazaniyormus , firmaya uyuz olmus kontrat var diye de çikamiyormus , TUKENMİSLİK sendromu @drerolkose: Yani bir depresyona girmis firma panikte ! Hurrem kartlari iyi oynuyor cok yuksek bir zam alir o olmadan dizi olmaz !

Ben bu dedikodulara ihtimal vermiyorum. Erol köse varsa işin içinde bir durup düşüneceksin zaten nereden biliyor bunca şeyi.

Ekranlarda görüyoruz güzel bir ilişkisi var yüzü hep gülüyor firma neden istediği parayı vermesin ki bu zamana kadar ücret sorun olmamış şimdi mi sorun oluyor. Geçenlerde ödül aldı gayet keyfi yerindeydi yani dizi bir bölüm yayınlanmadı diye neler diyorlar kaldı ki 100. bölüm çekildi ki fragmanı yayınlaşmıştı çekilmeyen bölümün fragmanı nasıl yayınlansın.

Meryem Uzerli tedavi altına alındı
"Muhteşem Yüzyıl"ın dalya planları iptal oldu, 100. bölüm dün yayınlanamadı.
Güncelleme:23 Mayıs 2013 08:22

Bu sürpriz değişikliğe, geçtiğimiz hafta sonu sevgilisi Can Ateş'le tatil için Bodrum'a giden Meryem Uzerli'nin, psikolojik açıdan kötü bir dönem geçirmesinin ve sorunun daha da ilerlemesi üzerine apar topar Berlin'e gitmesinin yol açtığı ortaya çıktı. Yakınlarına uzun zamandır, "Tükendim, daha fazla duramıyorum buralarda" dediği öğrenilen Meryem Uzerli'nin kesin teşhis konmamakla birlikte "tükenmişlik sendromu" teşhisi kondu. Bu sebeple dizinin çekimlerine bir süre ara verildi ve dün akşam yayınlanması planlanan 100. bölüm de haftaya ertelendi. 101'inci bölümün çekimleri içinse ünlü oyuncunun İstanbul'a dönmesi bekleniyor. Berlin'de bir klinikte tedavi altına alındığı öğrenilen Meryem Uzerli'nin sete ne zaman dönebileceği, çekimlerin ne zaman başlayacağı belirsizliğini koruyor. Yapım şirketinden henüz bir açıklama yapılmadı.

MADDİ MANEVİ DOYUMA ULAŞAMAMA

hürroş geçmiş olsun kuzum

Haberlerde de yayınlanmış gerçekse üzüldüm ya en kusa zamanda bi açıklama gelse bari .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…