Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

Herkes iyi bi dayak yedi şu dizide

Bu bölüm tan istediğim gibi. bide şah sultanla şu deli hatice bi ölse . Sırf kuru sıkı başka bi iş yaptıkları yok anlamadıklara işlere bulaşıyolar siz kim entrika kim hehe. Entrika hürremimin işi yine elinize yüzünüze bulaştırdınız. Nigarda iyice uçmuş ne o hal yaşayan cenaze.

şah sultan başlarda iyiydi ,yani entrika konusunda çok zeki planlar yapıyordu ne zaman mahidevranın lafına bakmaya başladı sarpa sardı
insan savaşacaksa kendisi gibi karşısındakinide zeki olsun istiyo canım böyle salak planlar olunca

Ama burada mustafamın yüzü hiç gülmüyorSebep olanların ki de gülmesin

o tokat sahnesi on kez izledim,ne güzeldi,ellerine sağlık,çoktan hak etmiş o tokadı,geç bile kalmıştıçabuk gel çarşambaaaa

Yeni sezon çok değişik olacak.

Mustafnın ölümünü göreceğiz.Ardından nasıl olaylar cereyan edecek o isyan sahnelerini felan çok merak ediyorum.Süleymanın olmayan vıcdanı ile vicdan azabı çekmesini görmek istiyorum.E ufaklıkların geçliklerinide göreceğiz.Sonra hürrem ve rüstemin ölümlerini ve tabiki sülümanın ölümünü ancak o zaman içim soğur mustafaya yapılanlardan sonra.

Acaba beyazıd ve selimin kavgaları nasıl olacak.Ve final özellikle finali çok merak ediyorum:26:

finali cidden bende çok merak ediyorum. 2.fragmanı hala izleyemedim, onu da çok merak

fragman nefis nefis
sah sultan o sahne çekilirken umarim cidden hokkali bir Osmanlı tokadı yemissindir Lütfi pasadan zira senden kadin istersedeki rolünden beri nefret ediyorum artik hurrem le ugrasmayi bırakırsınız
Mihrimah nihayet gözünü actin
Nigarah Nigar seni Mihrimah bogsaydi keske.insan anlatmazmi ölürken bari sah sultana ve hatice ye atsaydin sucu deseydin onlar öldürmem için tuttular beni
süleyman Lütfiye bagiracagina bir sor bakalim sah Sultan neler yapmış yillarca karilik vazifesini yapmamasi mi dersin hurrem e kurduğu tuzaklar mi dersin kardeşinin kocasina asik olmasi mi dersin ve son olarak nigarla torunun kacirilmasina sebep olmasi mi dersin ne ararsan var
bu adamcagiz nasil basmasin tokadı üstüne birde bos ol derken
oh ama valla o tokat sahnesinde içimin yağları eridi de eridi

Son düzenleme:

bence finalde ya hurrem olur ve zaman geçer selim tahta oturur yada finalden iki uc bölüm önce hurrem olur son iki uc bölüm Süleymanin ölümünü konu alir selim tahta oturur biter:26:

Son düzenleme:
dizinin senaristi bu sezon sonuna kadar 3 ölüm olacak demiş.
çokta spoiler sayılmaz ama ne olur ne olmaz diyelim :)

spoilerimsi.

bu sezon mustafa ölmeyecek sanırımm o son sezona kaldı.
bu sezon nigar,hatice ve mehmeti uğurlayacakmışız.
sezon finali mehmetin ölümüyle bitecekmiş.
şah sultanda gidecekmiş. bebeğin kaçırılmasından dolayı kendini suçlayacakmış bir cemaate katılıp gidecekmiş.

spoilerimsi.

Son düzenleme:
bu sezon mistafo,şah sultanım ve lütfo bi yere gitmesin de kim giderse gitsin..
hatta hürrem gitse daaa bi iyi olur

bence finalde ya hurrem olur ve zaman geçer selim tahta oturur yada finalden iki uc bölüm önce hurrem olur son iki uc bölüm Süleymanin ölümünü konu alir selim tahta oturur biter:26:

Hürremin sezon ortası ölmesini ve geri kalan çekişmeyi uzuuun uzuuunn izlemek istiyorum Mustafam yoksa hürremde olmasın süleymanda olmasın hele o bitliyi taşlasınlar

bu sezon mistafo,şah sultanım ve lütfo bi yere gitmesin de kim giderse gitsin..
hatta hürrem gitse daaa bi iyi olur

Şah sultan değilde hakkaten lütfü kalaydı ya seviyordım ben lütfüyü adamın dibi hası sonuydu hele rüstemin olayında amin demesi felan

Mustafam hep kalse keşke evet evet hürrem gitsin senaristler nasıl olsa tarihten sapıyor ölmesi gereken hatçe ölmeyip mihrimahın bebesini gördüyse belkim mustafada ölmeyip hürremin ve bitlinin ölümünü görebilir çok uçtum ya neyse

valla lütfonun sadrazamlığının alınmasına üzüldüm..
meaşallah inşeaallahhh diye diye rüstoya lafları dokandırıyordu..accık içim rahatlıyordu sayesinde
adamım yaaa

lütfünün ölümünü kızı engelliyecek diye okuduydum bir yerde şan sultanın yolunu kesecekmiş babamı öldürtme diye sülümanda sürecetmiş lütfü paşayı, lütfü paşanın yerinede hadım paşa veziriazam olacakmış hüsrev paşa bozulacakmış bu duruma diye okudum ama ne kadarı doğru bu akşam görürüz artıkın:44:

valla lütfonun sadrazamlığının alınmasına üzüldüm..
meaşallah inşeaallahhh diye diye rüstoya lafları dokandırıyordu..accık içim rahatlıyordu sayesinde
adamım yaaa

He ya akıllı adamdı lahı alttan alttan veriyordu oda gidiyor kim verecek ağzının payını bitliye bilemiyorum

Hüsrev de iyi adamdı.Aman bitli olmasında kim olursa olsun.Şu hadım paşa kim yaw ben dizide görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…