dedigin gibi yeni sezona kadar sonra yine sacmalarlar
lütfü pasa ellerin dert görmesinosmanli tokati diye ben buna derim
kadinlara siddete karsiyim ama sah hak etti bunu,hatcede hürrosumdan yedi dayagini bi güzel
sira mahide senaristler mahiyide mahrum birakmayin biri dövüversin sunu
nigarda sonunda ölüyor cok sükür
fragman harika tam istedigim gibi
Yeni sezon çok değişik olacak.
Mustafnın ölümünü göreceğiz.Ardından nasıl olaylar cereyan edecek o isyan sahnelerini felan çok merak ediyorum.Süleymanın olmayan vıcdanı ile vicdan azabı çekmesini görmek istiyorum .E ufaklıkların geçliklerinide göreceğiz.Sonra hürrem ve rüstemin ölümlerini ve tabiki sülümanın ölümünü ancak o zaman içim soğur mustafaya yapılanlardan sonra.
Acaba beyazıd ve selimin kavgaları nasıl olacak.Ve final özellikle finali çok merak ediyorum:26:
finali cidden bende çok merak ediyorum. 2.fragmanı hala izleyemedim, onu da çok merak
Yeni sezon çok değişik olacak.
Mustafnın ölümünü göreceğiz.Ardından nasıl olaylar cereyan edecek o isyan sahnelerini felan çok merak ediyorum.Süleymanın olmayan vıcdanı ile vicdan azabı çekmesini görmek istiyorum .E ufaklıkların geçliklerinide göreceğiz.Sonra hürrem ve rüstemin ölümlerini ve tabiki sülümanın ölümünü ancak o zaman içim soğur mustafaya yapılanlardan sonra.
Acaba beyazıd ve selimin kavgaları nasıl olacak.Ve final özellikle finali çok merak ediyorum:26:
bence finalde ya hurrem olur ve zaman geçer selim tahta oturur yada finalden iki uc bölüm önce hurrem olur son iki uc bölüm Süleymanin ölümünü konu alir selim tahta oturur biter:26:
bu sezon mistafo,şah sultanım ve lütfo bi yere gitmesin de kim giderse gitsin..
hatta hürrem gitse daaa bi iyi olur
Şah sultan değilde hakkaten lütfü kalaydı ya seviyordım ben lütfüyüadamın dibi hası sonuydu hele rüstemin olayında amin demesi felan
Mustafam hep kalse keşkeevet evet hürrem gitsin senaristler nasıl olsa tarihten sapıyor ölmesi gereken hatçe ölmeyip mihrimahın bebesini gördüyse belkim mustafada ölmeyip hürremin ve bitlinin ölümünü görebilir çok uçtum ya neyse
valla lütfonun sadrazamlığının alınmasına üzüldüm..
meaşallah inşeaallahhh diye diye rüstoya lafları dokandırıyordu..accık içim rahatlıyordu sayesinde
adamım yaaa
lütfünün ölümünü kızı engelliyecek diye okuduydum bir yerde şan sultanın yolunu kesecekmiş babamı öldürtme diye sülümanda sürecetmiş lütfü paşayı, lütfü paşanın yerinede hadım paşa veziriazam olacakmış hüsrev paşa bozulacakmış bu duruma diye okudum ama ne kadarı doğru bu akşam görürüz artıkın:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?