Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
kizlar dogruluk payini bilemiyorum

spoiler

Edindiğim bilgiye göre Meryem Uzerli'nin ciddi bir rahatsızlığı yoktur. Dizi şu anda 102. bölümün sonuna kadar çekildiği için Yapımcı Timur Savcı çok yorulan ekibe bir müddet için tatil yapmaları için izin vermiştir. 103. ve 104. Bölümlerde çok yakın zamanda çekilecektir.

Ortalıkta dolanan boş sözlere itibar etmeyiniz. Dizimizi karalamak isteyen insanların oyunudur bu. Bu hafta dizimiz yayınlanacak. Daha sonra da ara vermeden dizi çekimleri devam edecek ve 26 Haziran 2013 Çarşamba günü dizimizin sezon finali olacak.

Önümüzdeki sezon Meryem Uzerli dizi de yine olacak. Bu dizi için sürekli saçlarını boyatmaktan saçlarından olan Meryem Uzerli hiçbir şekilde dizi bitene kadar diziden çıkmayacaktır.

Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanmayacağı dedikoduları ise zaten haftalar öncesinden çıkartılmıştı. Hatta Kolaj olacağı için dizinin yayınlanmayacağı sayfaları dolaşmıştı. Yani bu karar ani bir karar değildir haftalar öncesinden alınmış bir karardır.

ALINTI

niye bu dizileri yabancı dizilerle kıyaslama var anlamadım gitti... herşeyimiz standartlara uygunda bir tek dizilermi kaldı uymayan...niye yabancılar hiç birşeyde bizi örnek göstermiyolarda bizim herşeyimize örnekler neden.... bende üniversite mezunuyum asgari ücretle çalıştım çok uzun zaman bence komik olan bu....ozaman bende benden çok daha fazla kazanan lise mezunları yüzünden depresyona girerim...heh girdim...

Son düzenleme:
Eğer bu yazılanlar çizilenler doğru ise ki ateş olmayan yerden duman çıkmaz.Parayı beğenmeyip Türkiye'nin sözleşmesi beni bağlamaz diyorsa yapımcıya kanala o kanalda çalışanlara ve en önemlisi biz seyircilerine büyük ayıp yapar.

Meryem Uzerliyi Meryem Uzerli yapan Muhteşem Yüzyıl dizisidir.Sözleşmeyi imzaladığında çalışma koşullarını biliyordu ki muhteşem yüzyıl seti en uygun çalışma saatlerine sahip setmiş.O zaman o sözleşmeyi imzalamayacaktı madem imzaladı profosyenelce kalan 3 bölümlük sözleşmesini tamamlayacak ondan sonra ne yapmak istiyorsa yapacaktı.

3 bin ile başladı bölüm başı dizi tutunca da yapımcı 20 bine çıkarttı.Tutupta Halit Ergeç gibi yılların sanatçısı ile aynı parayı alması beklenemezdi.Ki bunun 20 bin değil 35-40 bin olduğunuda duymuştum.

Umarım tüm çıkanlar asılsızdır gerçekten bir rahatsızlıktır ve geri döner.Şımarıklık sendromu gibi bir şeyse Türk halkının gözünden bir düştümü daha toplayamaz da.

Meryemin içine hürremin hırsı kaçmış

Yakında yapımcının kellesini vurdurtur

Rabia bence yapaımcı ortalığı toplamaya çalışıyor gibi geldi.Bu güne kadar bu dizi böyle bir uygulama yapmamıştı.

Ayrıca geçen gün dizinin oyuncuları süleymanı malkoçu mustafası (adlarınıda yazamadım ) bir kebapçıda toplantı yapmışlar.Tabi gazeteciler boş dururmu o konuşmanın bazıları medyaya yayılmış.Bu anlatılanlar doğruymuş.

Ve Meryem uzerli ödül teronlerinde yada gazetecilerle karşı karşıya geldiğinde çok çalışmaktan ve hak ettiğini alamamaktan yakınıyordu.

Umarım aralarındaki sorunu hallederler.Bu saattten sonra başka bir hürrem olayı düşünemiyorum bile.Meryem uzerliyi görmek istiyoruz

Meryemin içine hürremin hırsı kaçmış

Yakında yapımcının kellesini vurdurtur

inanmayin cikan haberlere aciklama gelmedikce

medyayi iyi kötü biliyoruz,meryem uzerli annesini ziyarete gitmis berline ama budami yalan haber bilemem

canım bunda haklısın benim ailemdede asgari ücretle calisan üniversite mezunları var bu bastan sona bizim ülkemizde düzelmesi gereken bir konu .ama suan buradaki konu dizi olduğu icin diger düzelmeyen seyleri konuşmak mantıksız olur :26:

24/05/2013 14:46
‘Hürrem krizi’, televizyon dünyasında haftanın konusu.
İşin aslı henüz belirsiz.
Diziden aldığı parayı beğenmediği ve protesto için Almanya’ya gittiği konuşuluyor.
Hatta ve hatta, ‘Tükenmişlik Sendromu’ sebebiyle bir klinikte tedavi olduğu bile ileri sürülüyor.
Ancak henüz gelen resmi bir açıklama yok.
Her şeye rağmen, ortada elle tutulan bir gerçek var.
Muhteşem Yüzyıl’ın 100’ncü bölümü, Çarşamba akşamı yayınlanmadı.
Star Tv’den Çağatay Önal, Timur Savcı’nın kendisini arayıp “100’ncü bölümün çekimlerini bitiremedik” dediğini söylemiş. Ünlü yapımcı, bandın yetişmemesine sebep olarak da, Meryem Uzerli’yi göstermiş.
Yani Meryem Uzerli’nin setten firar ettiği ve ortada büyük bir kriz olduğu belli.
Hani yabancı futbolcular antrenörleriyle sorun yaşayınca, ya da ödemeleri aksayınca ülkelerine gidip bir kaç hafta telefonlarını kapatır ya.
Meryem Uzerli olayı da, aynı böyle bir durum.
Peki şimdi ne olacak?
Yapımcı firma Meryem Uzerli’yle anlaşamazsa, nasıl bir ‘B’ planı uygulayacak?
Eğer gerçekten haberler doğruysa; yani Uzerli aldığı parayı beğenmediği için çekimlere katılmıyorsa, Timur Savcı’nın, Hürrem’in bu ‘restini’ görmesi gerekiyor.
Çünkü Meryem Uzerli’nin; 3 yıldır rol aldığı bir dizinin yapım firmasını ve oyuncularını, sebebi her ne olursa olsun bu şekilde zor durumda bırakmaya hakkı yok.
Artı, Meryem Uzerli’yle ipler koparsa, “Muhteşem Yüzyıl”ın bitmesi gibi bir durum da söz konusu değil.
Dünyada çok örnekleri var.
Rating rekorları kıran dizilerde, zaman zaman oyuncu değişiklikleri yapılır. Biri gider, biri gelir. Dizi, kaldığı yerden devam eder.
Peki Meryem Uzerli giderse, yerine kim gelmeli?
Bu sorunun yanıtı aslında apaçık ortada.
Aşağıdaki satırı okuyunca, siz de “Evet. Çok doğru bir seçim” diyeceksiniz.
Meryem Uzerli’nin ayrılması durumunda, bence 1 numaralı alternatif Wilma Elles, nam-ı diğer Caroline.
Hatta Wilma Elles, Hürrem Sultan rolü için adeta ‘biçilmiş kaftan’.
Caroline, hem Türkçe konuşma şivesi, hem fiziği, hem de oyunculuk kabiliyetiyle bu rolün altından başarıyla kalkacaktır.
Zaten, “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” bu sezon final yapıyor.
Bana göre Timur Savcı, setten firar eden Meryem Uzerli’yle uzlaşmak yerine, elini çabuk tutup önümüzdeki sezon için Wilma Elles’le el sıkışırsa, Hürrem krizi çabucak atlatılır.
Böylece hem çözüm süreci hızlanır; hem de “Muhteşem Yüzyıl”a yeni sezonda taptaze bir kan gelmesi sağlanır.
Benden söylemesi…
EVREN ERSOY (uçankuş)

medyayi iyi kötü biliyoruz,meryem uzerli annesini ziyarete gitmis berline ama budami yalan haber bilemem

Yok bende medyaya bu konuda inanmam takip etmem ama meryem hastalığı için gitmiş hatta geçen salı muayene olmuş pazartesi tekrar olacakmış hastalığı netleşecekmiş.Bu net bilgi zaten.Anne olayı yalan

Yine de bundan önce meryemin açıklamaları da bunların gerçek olacağını gösteriyor.

benim inanasim gelmiyor daha dün meryem uzerlinin gülerken resmini cekmisler

aciklama yapsalardi hepimiz gercegi bilirdik

hürrem törendeki isyanini bende izledim cok uzun sürdünden yakiniyordu

meryem uzersiz bu dizi bi hi cogu birakir izlemeyi

Wilma Elles i sabah bende duydum bir kaç isim söylendi hatta demer evgar felan.

Wilma Elles hürrem olursa zaten hürremi sevmiyorum hep ayar olurum

100 bölümün cekimi bitmis hatta 101 bölümün bile ucankusun haberinede itimat etmem cok salliyor

Wilma Elles i sabah bende duydum bir kaç isim söylendi hatta demer evgar felan.

Wilma Elles hürrem olursa zaten hürremi sevmiyorum hep ayar olurum

wilma ellesden degilde onun oynadigi carolin rolinden nefret ediyorum ayyy hürrem omu olucak

Çok ses getirdi bu olay.Feriha gibi olmasından korkuyorum.Feriha olayıda yalanlandı üstü kapanmak istendi ama biliyoruzki bugün ilk çokan haberler doğruymuş.Nedense bana meryem için çıkanlarda doğru gibi geliyor.Sinyallarini veriyordu sanki.Yinede aralarındaki sorun neyse çözülsün ve biz kaldığımız yerden devam edelim

Meryem uzerli olmasa izlemem diyemeyeceğim çünkü mustafa için izliyorum o diziyi ama ne olursa olsun o kadının oyunculuğuna hastayım gelsin geri

wilma ellesden degilde onun oynadigi carolin rolinden nefret ediyorum ayyy hürrem omu olucak

Ben beğenmiyorum onun oyunculuğunu çok donuk ve tuhaf geliyor nerede meryem nerede wilma.Hürremi sevmeme rağmen izliyorsam meryemin o güzel oyunculuğu için

ben aciklama gelmeden hic birsey inanmak istemiyorum

kimi medya öyle diyor kimi böyle

yilmaz sahinin bence seyircilere acil aciklama yapmasi lazim

bende inanmıyorum ya çekilemeyen bir bölümün fragmanı nasıl olur ki muhteşem yüzyıl hiç ara vermeden devam etti ara verebilirler. Erol Köse yazmış bunları medyada peşinden. Bu kadın ücreti beğenmese 3 sezon neden oynasın Halit ondan daha fazla alıyor önceden sorun olurdu olacak olsa 3 sezondur yorulmayan biri sezon finaline yakın mı yoruldum diyecek paylaştığın gibi kadının saçları bile yandı yani boyatmaktan dizi için çalışma arkadaşlarına da bunu yapmaz gibime geliyor. Neyse bekleyip görücez Meryem gerçekten yurtdışında ki bu iddialara cevap veremiyor geldiği zaman açıklama yapar. Yok Hürrem'in yerine başkası gelirse hele bir de Carolin düşünmek bile istemiyorum hayatta izlemem bir daha.

12 MAYIS ta Meryem Uzerlinin attığı twitten kendi sayfasında böle bi yazı yazmış!!!!
BabacimmmmBenim yazdiklarim türkce olarak düzelttin icin Cok sagol :
Ben Fakir degilim , zira hem kendi kalbimin ve hem de birlikte calistiklarimin kalplerinin degerini ben biliyorum. Ben bu güzel ülkedeki oyuncularin haklari icin mücadele veriyorum ve bu yüzden yanlis anlasilmayi da, kendimi sevimsiz kilmayi da Göze aliyorum; ama gercegi söylemek , bazen tabii ki direncle karsilasir. Ama direnc olmazsa , degisim olmaz! En az kazanan oyuncudan daha kötü durumda veya daha iyi durumda olan insanlar her zaman bulunacaktir.
Benim su andaki misyonum oyuncularla ilgilidir- zira , ne öteki meslek gruplarindaki daha kötü durumda olanlara iliskin, ne de bazi insanlarin iyi durumda olamamasina yataklik Eden sisteme iliskin Bir sorumlulugu, Ben maalesef yüklenmem.
Ama kendi calistigim alani daha insani ve daha hakkani olarak bicimlendirmeye ve orada bulunan insanlarin haklari icin mücadele etmeye Caba göstermek istiyorum.iste bunun icin BEN sorumluluk yüklenebilirim. Her insana ve onun her gecmisine saygi gösteririm. Iyiye inanirim. Ve kendi cevremde, adalet icin yapilmasi gerekenlere arka cikacagim ve bu konudaki hislerimi de aciklayacagim. Zira Ben Bir oyuncuyum. Zira Ben Bir insanim. Bir baskasindan daha önemli degilim - daha önemsiz de degilim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…