- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
valla fabrika işçileri saatlerce çalışıyor ayda 750 TL'ye tabi bu ayri:26:. ama su yönden hakli Meryem uzerli Beren Saat falan 40 bin alırken bukadar izlenen bir diziden Meryem uzerlinin 20bin almasi hakikatten komik.ve evet saatler uzun üstüne de sezonlar uzun yabancı bir dizi 10 bölüm sürüp sezon finali yaparken bizde 30 bölüm sürüyor
Meryemin içine hürremin hırsı kaçmış
Yakında yapımcının kellesini vurdurtur
niye bu dizileri yabancı dizilerle kıyaslama var anlamadım gitti... herşeyimiz standartlara uygunda bir tek dizilermi kaldı uymayan...niye yabancılar hiç birşeyde bizi örnek göstermiyolarda bizim herşeyimize örnekler neden.... bende üniversite mezunuyum asgari ücretle çalıştım çok uzun zaman bence komik olan bu....ozaman bende benden çok daha fazla kazanan lise mezunları yüzünden depresyona girerim...heh girdim...
inanmayin cikan haberlere aciklama gelmedikce
medyayi iyi kötü biliyoruz,meryem uzerli annesini ziyarete gitmis berline ama budami yalan haber bilemem
Rabia bence yapaımcı ortalığı toplamaya çalışıyor gibi geldi.Bu güne kadar bu dizi böyle bir uygulama yapmamıştı.
Ayrıca geçen gün dizinin oyuncuları süleymanı malkoçu mustafası (adlarınıda yazamadım ) bir kebapçıda toplantı yapmışlar.Tabi gazeteciler boş dururmu o konuşmanın bazıları medyaya yayılmış.Bu anlatılanlar doğruymuş.
Ve Meryem uzerli ödül teronlerinde yada gazetecilerle karşı karşıya geldiğinde çok çalışmaktan ve hak ettiğini alamamaktan yakınıyordu.
Umarım aralarındaki sorunu hallederler.Bu saattten sonra başka bir hürrem olayı düşünemiyorum bile.Meryem uzerliyi görmek istiyoruz
24/05/2013 14:46
Hürrem krizi, televizyon dünyasında haftanın konusu.
İşin aslı henüz belirsiz.
Diziden aldığı parayı beğenmediği ve protesto için Almanyaya gittiği konuşuluyor.
Hatta ve hatta, Tükenmişlik Sendromu sebebiyle bir klinikte tedavi olduğu bile ileri sürülüyor.
Ancak henüz gelen resmi bir açıklama yok.
Her şeye rağmen, ortada elle tutulan bir gerçek var.
Muhteşem Yüzyılın 100ncü bölümü, Çarşamba akşamı yayınlanmadı.
Star Tvden Çağatay Önal, Timur Savcının kendisini arayıp 100ncü bölümün çekimlerini bitiremedik dediğini söylemiş. Ünlü yapımcı, bandın yetişmemesine sebep olarak da, Meryem Uzerliyi göstermiş.
Yani Meryem Uzerlinin setten firar ettiği ve ortada büyük bir kriz olduğu belli.
Hani yabancı futbolcular antrenörleriyle sorun yaşayınca, ya da ödemeleri aksayınca ülkelerine gidip bir kaç hafta telefonlarını kapatır ya.
Meryem Uzerli olayı da, aynı böyle bir durum.
Peki şimdi ne olacak?
Yapımcı firma Meryem Uzerliyle anlaşamazsa, nasıl bir B planı uygulayacak?
Eğer gerçekten haberler doğruysa; yani Uzerli aldığı parayı beğenmediği için çekimlere katılmıyorsa, Timur Savcının, Hürremin bu restini görmesi gerekiyor.
Çünkü Meryem Uzerlinin; 3 yıldır rol aldığı bir dizinin yapım firmasını ve oyuncularını, sebebi her ne olursa olsun bu şekilde zor durumda bırakmaya hakkı yok.
Artı, Meryem Uzerliyle ipler koparsa, Muhteşem Yüzyılın bitmesi gibi bir durum da söz konusu değil.
Dünyada çok örnekleri var.
Rating rekorları kıran dizilerde, zaman zaman oyuncu değişiklikleri yapılır. Biri gider, biri gelir. Dizi, kaldığı yerden devam eder.
Peki Meryem Uzerli giderse, yerine kim gelmeli?
Bu sorunun yanıtı aslında apaçık ortada.
Aşağıdaki satırı okuyunca, siz de Evet. Çok doğru bir seçim diyeceksiniz.
Meryem Uzerlinin ayrılması durumunda, bence 1 numaralı alternatif Wilma Elles, nam-ı diğer Caroline.
Hatta Wilma Elles, Hürrem Sultan rolü için adeta biçilmiş kaftan.
Caroline, hem Türkçe konuşma şivesi, hem fiziği, hem de oyunculuk kabiliyetiyle bu rolün altından başarıyla kalkacaktır.
Zaten, Öyle Bir Geçer Zaman Ki bu sezon final yapıyor.
Bana göre Timur Savcı, setten firar eden Meryem Uzerliyle uzlaşmak yerine, elini çabuk tutup önümüzdeki sezon için Wilma Ellesle el sıkışırsa, Hürrem krizi çabucak atlatılır.
Böylece hem çözüm süreci hızlanır; hem de Muhteşem Yüzyıla yeni sezonda taptaze bir kan gelmesi sağlanır.
Benden söylemesi
EVREN ERSOY (uçankuş)
Wilma Elles i sabah bende duydum bir kaç isim söylendi hatta demer evgar felan.
Wilma Elles hürrem olursa zaten hürremi sevmiyorum hep ayar olurum
benim inanasim gelmiyordaha dün meryem uzerlinin gülerken resmini cekmisler
aciklama yapsalardi hepimiz gercegi bilirdik
hürrem törendeki isyanini bende izledim cok uzun sürdünden yakiniyordu
meryem uzersiz bu dizi bi hi cogu birakir izlemeyi
wilma ellesden degilde onun oynadigi carolin rolinden nefret ediyorum ayyy hürrem omu olucak
Yok bende medyaya bu konuda inanmam takip etmem ama meryem hastalığı için gitmiş hatta geçen salı muayene olmuş pazartesi tekrar olacakmış hastalığı netleşecekmiş.Bu net bilgi zaten.Anne olayı yalan
Yine de bundan önce meryemin açıklamaları da bunların gerçek olacağını gösteriyor.
inanmayin cikan haberlere aciklama gelmedikce
medyayi iyi kötü biliyoruz,meryem uzerli annesini ziyarete gitmis berline ama budami yalan haber bilemem
ben aciklama gelmeden hic birsey inanmak istemiyorum
kimi medya öyle diyor kimi böyle
yilmaz sahinin bence seyircilere acil aciklama yapmasi lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?