Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

peki feriha olayi nekarda cözüldü izlemedigim icin takip etmedim haberleri

Ben beğenmiyorum onun oyunculuğunu çok donuk ve tuhaf geliyor nerede meryem nerede wilma.Hürremi sevmeme rağmen izliyorsam meryemin o güzel oyunculuğu için

wilma gelirse insanlarin izleyecgi varsada izlemez

canımcım meryem uzerli çalışma şartlarından ve aldığı paradan yakınıyosa bence ülkemiz şartlarında onu haklı bulmak mantıksız ...burda diziden bahsetmiyoruzki meryem uzerlinin yaptığından bahsediyoruz....

ayrıca meryem uzerliyi oyunculuğunu beğeniyorum ama böyle bir anda başlamış bir projeyi ortada bırakmak çok saçma ...

Son düzenleme:
neeeeeeeeeee wilma hurremmi olucakbi daha asla izlemem o diziyo gel meryemim gellllllllllll

bende öyle düsünüyorum surda 3 bölüm kalmis niye son 3 bölüm kacsin gitsinki zaten 101 bölüm bile hazirken

carolin gelirse dizi biter bunu riske alamazlar

öyle gecer zamankide cirlamasindan biktim birde muhtesemde hic cekemem

Ha herro he merro, ya meryem ha hürrem hepsi aynı halt...

zaten sevmiyordum suratsız kadını iyi oldu : )

Bu da ders olsun yapımcıya...

Bence doğruluk payı var bu olayın yukardaki yazıda da belli oluyor ve 12 mayıs ta yazılmış bu

Caroline sen bizim her şeyimizsin :)

bari içi dışı bir.... tamam içi dış pis ama suratına baktın mı anlıyorsun bir hinlik olduğunu :)))

Bence dizi izlenme oranlarındaki düşüşe bağlı olarak böyle bir oyun bile oynamış olabilir.

sibel can 150 bin verilmedigi icin reklam cekimleri yapmadi meryem uzerli 5 bin fazla istemisse ben buna birsey diyemem rolünü hakkiyla veriyor ama sanmiyorum asilsiz bu haberler

neeeeeeeeeee wilma hurremmi olucakbi daha asla izlemem o diziyo gel meryemim gellllllllllll

isyanlar basladi

peki feriha olayi nekarda cözüldü izlemedigim icin takip etmedim haberleri

wilma gelirse insanlarin izleyecgi varsada izlemez

Onu bende tam bilmiyorum diziyi izlemiyordum çünkü.Ama hazal kayayı itham ettikleri şeyler doğruymuş mesela;feriha rolünde bekaret kontrolü sahnesi vardı feriha ben bu rolü oynamam gibisinden şeyler dermiş.Rol beğenmezmiş.Hatta sabah meryem olayı ile feriha olayı karşılaştırıldı oradan dinledim

ben bu yoruma bir gülüp gidicem sadece rahatsız olmayın

Wilma gelirse ikinci bölümünde kellesi gider Mustafama yaptığı her oyun an be an suratından okunur

Caroline geldi aklıma sülüman tahtan inerse mustafaya mustafa olmazsa sadrazamlara koca osmanlıyı kurutur aman o orada kalsın

umarim bu feriha gibi olmaz meryemimiz cok enerjik doluydu hürremi sevmesede,rolünü seve seve yapiyordu

süloda der ben asik ola ola bu caroliemi asik olmusum

o meryem bu diziye gelecek o kadar

ben yakinim meryeme getiriyim

umarim bu feriha gibi olmaz meryemimiz cok enerjik doluydu hürremi sevmesede,rolünü seve seve yapiyordu

İnş meryem geri döner.Yoksa çok büyük kan kaybeder dizi

Meryem kafamda hürremle öyle özdeşleştiki başkası oynasa olmaz inanmam büyüsü kaçar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…