Çok ses getirdi bu olay.Feriha gibi olmasından korkuyorum.Feriha olayıda yalanlandı üstü kapanmak istendi ama biliyoruzki bugün ilk çokan haberler doğruymuş.Nedense bana meryem için çıkanlarda doğru gibi geliyor.Sinyallarini veriyordu sanki.Yinede aralarındaki sorun neyse çözülsün ve biz kaldığımız yerden devam edelim
Meryem uzerli olmasa izlemem diyemeyeceğim çünkü mustafa için izliyorum o diziyiama ne olursa olsun o kadının oyunculuğuna hastayım gelsin geri
Ben beğenmiyorum onun oyunculuğunu çok donuk ve tuhaf geliyor nerede meryem nerede wilma.Hürremi sevmeme rağmen izliyorsam meryemin o güzel oyunculuğu için
canım bunda haklısın benim ailemdede asgari ücretle calisan üniversite mezunları var bu bastan sona bizim ülkemizde düzelmesi gereken bir konu .ama suan buradaki konu dizi olduğu icin diger düzelmeyen seyleri konuşmak mantıksız olur :26:
bende inanmıyorum ya çekilemeyen bir bölümün fragmanı nasıl olur ki muhteşem yüzyıl hiç ara vermeden devam etti ara verebilirler. Erol Köse yazmış bunları medyada peşinden. Bu kadın ücreti beğenmese 3 sezon neden oynasın Halit ondan daha fazla alıyor önceden sorun olurdu olacak olsa 3 sezondur yorulmayan biri sezon finaline yakın mı yoruldum diyecek paylaştığın gibi kadının saçları bile yandı yani boyatmaktan dizi için çalışma arkadaşlarına da bunu yapmaz gibime geliyor. Neyse bekleyip görücez Meryem gerçekten yurtdışında ki bu iddialara cevap veremiyor geldiği zaman açıklama yapar. Yok Hürrem'in yerine başkası gelirse hele bir de Carolin düşünmek bile istemiyorum hayatta izlemem bir daha.
12 MAYIS ta Meryem Uzerlinin attığı twitten kendi sayfasında böle bi yazı yazmış!!!!
BabacimmmmBenim yazdiklarim türkce olarak düzelttin icin Cok sagol :
Ben Fakir degilim , zira hem kendi kalbimin ve hem de birlikte calistiklarimin kalplerinin degerini ben biliyorum. Ben bu güzel ülkedeki oyuncularin haklari icin mücadele veriyorum ve bu yüzden yanlis anlasilmayi da, kendimi sevimsiz kilmayi da Göze aliyorum; ama gercegi söylemek , bazen tabii ki direncle karsilasir. Ama direnc olmazsa , degisim olmaz! En az kazanan oyuncudan daha kötü durumda veya daha iyi durumda olan insanlar her zaman bulunacaktir.
Benim su andaki misyonum oyuncularla ilgilidir- zira , ne öteki meslek gruplarindaki daha kötü durumda olanlara iliskin, ne de bazi insanlarin iyi durumda olamamasina yataklik Eden sisteme iliskin Bir sorumlulugu, Ben maalesef yüklenmem.
Ama kendi calistigim alani daha insani ve daha hakkani olarak bicimlendirmeye ve orada bulunan insanlarin haklari icin mücadele etmeye Caba göstermek istiyorum.iste bunun icin BEN sorumluluk yüklenebilirim. Her insana ve onun her gecmisine saygi gösteririm. Iyiye inanirim. Ve kendi cevremde, adalet icin yapilmasi gerekenlere arka cikacagim ve bu konudaki hislerimi de aciklayacagim. Zira Ben Bir oyuncuyum. Zira Ben Bir insanim. Bir baskasindan daha önemli degilim - daha önemsiz de degilim...
Ha herro he merro, ya meryem ha hürrem hepsi aynı halt...
zaten sevmiyordum suratsız kadını iyi oldu : )
Bu da ders olsun yapımcıya...
canımcım meryem uzerli çalışma şartlarından ve aldığı paradan yakınıyosa bence ülkemiz şartlarında onu haklı bulmak mantıksız ...burda diziden bahsetmiyoruzki meryem uzerlinin yaptığından bahsediyoruz....bak hatun ki doğruysa resti çekti gitti onun yerinde olmak isteyen binlerce insan var değil 20 bin bölüm başına 5 bine razı olan var oyüzden benim meryem uzerliyi haklı bulmam çok zor...ayrıca sadece meryem uzerlide değil bütün sanatçıların öyle uçuk rakamlarla çalışmalarıda çok saçma hadi şartlar bu dersek ozaman çalışma saatlerine katlanıcaklar bi zahmet...yurtdışında ki dizilerle kıyaslamayacaklar kendilerini sürekli...
neeeeeeeeeee wilma hurremmi olucakbi daha asla izlemem o diziyo gel meryemim gellllllllllll
peki feriha olayi nekarda cözüldü izlemedigim icin takip etmedim haberleri
wilma gelirse insanlarin izleyecgi varsada izlemez
Caroline sen bizim her şeyimizsin :)
bari içi dışı bir.... tamam içi dış pis ama suratına baktın mı anlıyorsun bir hinlik olduğunu :)))
Bence dizi izlenme oranlarındaki düşüşe bağlı olarak böyle bir oyun bile oynamış olabilir.
Ha herro he merro, ya meryem ha hürrem hepsi aynı halt...
zaten sevmiyordum suratsız kadını iyi oldu : )
Bu da ders olsun yapımcıya...
Caroline sen bizim her şeyimizsin :)
bari içi dışı bir.... tamam içi dış pis ama suratına baktın mı anlıyorsun bir hinlik olduğunu :)))
Bence dizi izlenme oranlarındaki düşüşe bağlı olarak böyle bir oyun bile oynamış olabilir.
sibel can 150 bin verilmedigi icin reklam cekimleri yapmadimeryem uzerli 5 bin fazla istemisse ben buna birsey diyemem rolünü hakkiyla veriyor ama sanmiyorum asilsiz bu haberler
isyanlar basladi
Onu bende tam bilmiyorum diziyi izlemiyordum çünkü.Ama hazal kayayı itham ettikleri şeyler doğruymuş mesela;feriha rolünde bekaret kontrolü sahnesi vardı feriha ben bu rolü oynamam gibisinden şeyler dermiş.Rol beğenmezmiş.Hatta sabah meryem olayı ile feriha olayı karşılaştırıldı oradan dinledim
Wilma gelirse ikinci bölümünde kellesi gider Mustafama yaptığı her oyun an be an suratından okunur
Caroline geldi aklıma sülüman tahtan inerse mustafaya mustafa olmazsa sadrazamlara koca osmanlıyı kurutur aman o orada kalsın
o meryem bu diziye gelecek o kadar
umarim bu feriha gibi olmazmeryemimiz cok enerjik doluydu hürremi sevmesede,rolünü seve seve yapiyordu
süloda der ben asik ola ola bu caroliemi asik olmusum
ben yakinim meryeme getiriyim
İnş meryem geri döner.Yoksa çok büyük kan kaybeder dizi
Meryem kafamda hürremle öyle özdeşleştiki başkası oynasa olmaz inanmam büyüsü kaçar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?