Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

tabiki ama ben diğer oyuncularla kıyaslandığında haklı buldum:26: yoksa gelir düzeyindeki adeletsizlik aşikar:26:
Meryem uzerli umarım böyle birşey yapmaz yani o bütün sempatikligi gider gözümde. :26: yani zam istemek saatler azalsin demek kabul edilebilir ama bir projeyi yarıda bırakmak saçmalık olur hata olur

bence dizinin kolaj yayınlanmasında var bi hikmet..hafta içi fragman verip,sonra kolaj izletmek mantık işi mi?
meryemin ücreti için 20 iken 35 mi ne yapıldığını tv de duymuştum..
tamam yorucu olabilir diziler de, ilk bu dizi de mi başladı bu yorgunluklar, başka hiç bir oyuncu şikayetçi değil
meryem bu dizi öncesi neredeyse erotik içerikli dizilerde oynuyormuş..ben magazincilerin yalancısıyım..
şimdi tek diziyle tutuldu diye totosu kalmış olabilr de..
ama bu dizi bitince bir 2. veya 3. dizisinin tutup tutmayacağı belli değil..
hemen de tükenmişlik sendromu başladı..
ne usta tiyatrocular, oyuncular var, onları tüketmemiş gelmiş meryemi mi tüketmiş bu sendrom..

tabi söylentiler bu yönde olunca, yorumlar bu söylentiler baz alınarak yapılıyor..
başka farklı bir sebep varsa bilemeyiz..

Kazen yapmayın lütfen Hürrem giderse dizi biter vallahi alıştık ona tamam yüzü bazen acayip haller alıyor, gözlerini belertiyor, yürümesi acayip olabilir amaa biz onu öyle seviyoruz. Carolin gelirse izlenmez o dizi zaten merhamet baya izleniyor Meryem giderse iyice biter.

Carolin gelirse senaryo toptan değişir. Mustafa'nın kelle hemen gider Hatçe ve Şah sultan Sülüman'a bir oyunla yok edilir. Sonra Carolin Sülayman'ı terkeder Bali beye göz koyar sonra ondan da sıkılır Matrakçıya uzar falan. Tüm sarayı bir elden geçirir bu arada hazineyi de yer bitirir. Ha tabii Mustafa'ya bile göz koyabilir bakınız Hakan'a göz koyduğu gibi birlikte olduğu adamın oğlu falan dinlemedi yani. Olacaklardan korkuyorum :18:

Tükenecekse rahmetli Erol Taş tükensin.Adamı kötü adam diye yolda çevirip kaç defa dövdüler.Hiç tükendiğini duymadık valla

Saç baş daları9m o caroline cadısına mustafamdan uzak dursun

Caroline gelirse yüzüne bakmam dizinin valla anti muhteşem yuzyilci olur çıkarım
Tatligaci malesef bunu ülkemizde tek yapan değil toplu yürüyüş bile yaptılar dizi saatleri kisalsin diye parasi saate göre az diye .40bin lira alan beren Saat bile

carolinmi dizinin bütün erkeklerinin tek tek peşine düşer artık...böğğğğ

Son düzenleme:
Beren Saat mi onun yerine geçecek acabaaaa ?

hatta tüm saraydaki erkeklere göz koyar

süleymanida musfataya öldürtür hakandan babasini öldürmesini istemisdi

meryem giderse dizi biter

yoksa bu mu ;

yapımcılar ayakın olduğumu biliyorsunuz değil mi ? Behzat Ç dizisi örnektir. Burada da ödeme konusunu daha kimse yazmadan buradan üflemiştim ....

Tükenecekse rahmetli Erol Taş tükensin.Adamı kötü adam diye yolda çevirip kaç defa dövdüler.Hiç tükendiğini duymadık valla

he yaa dimi ama yeşilçamcılar o kadar filmde oynadı para mı kazandılar ki.

Saç baş daları9m o caroline cadısına mustafamdan uzak dursun

Carolin bu tüm kardeşlere göz koyabilir

Beren Saat mi onun yerine geçecek acabaaaa ?

Kazen Beren Sülüman'ın karısı değil çocuğu gibi durur yanında Hürrem'den sonra. Şah Sultan, Hatçe hepsi birlik olup yerler onu valla ama İntikamda sergilediği dövüş sahnelerini üzerlerinde uygularsa onu bilemem. Fena da olmaz intikam ve muhteşem birleştirilsin ikisini de aradan çıkartır Beren.

Hürrem için bu kadar üzüleceğim aklıma gelmezdi kimlere kaldın hürrem ya

Hatırlatırım, Şehzade Mustafa annesinden(Mahidevran Sultan) 5 yaş büyüktür.

yani her şey mümkün : )

yoksa bu mu ;

Eki Görüntüle 719973

yapımcılar ayakın olduğumu biliyorsunuz değil mi ? Behzat Ç dizisi örnektir. Burada da ödeme konusunu daha kimse yazmadan buradan üflemiştim ....

Bu kim ki acep ben tanımıyorum. Kazen senin tiyolarda gerçek oluyor korkmaya başladım şimdi bak gitti mi gül gibi Hürremimiz. Hani taht hani valide sultanlık kızını evlendirdi güç için boşa mıydı yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…