Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
423 kişi konuyu okuyoo

kazen madem yapımcılar arkadaşın gerçek bilgi verirsin die gazeteciler de mi ziyaretçimizzz

he yaa dimi ama yeşilçamcılar o kadar filmde oynadı para mı kazandılar ki.

Carolin bu tüm kardeşlere göz koyabilir

Sorma yazık adamlara aldıkları paraları kıyafete verirlermiş çünkü o zamanın yapımcıları oyunculara kıyafet temin etmezmiş hiç öyle pohpohlanmazlarmış aldıkları azıcık para ile o şartlarda dağ bayır demeden çalışırlardı.

O carolinenin diktiği gözleri oyarım.

Hatırlatırım, Şehzade Mustafa annesinden(Mahidevran Sultan) 5 yaş büyüktür.

yani her şey mümkün : )

ay evet doğru diyorsunuz bak ama o da baya olgun gösteriyor canım. Gayette yaşlandırılar Bereni de intikamı ne yapıcaklar dediğim gibi iki dizi de intikam üzerine kurulu zaten birleştiriversinler intikam kadrosu tam tekmil saraya taşındın Beren hepsini ezer geçer.

Tam bir hafta önce tam bugün size "maddi konuda sorun olduğunu" söyledim değil mi ? Konu taaa bugün gündeme geldi

Ahhh ahh sakalım da var ama inandıramadık ...

Tam bir hafta önce tam bugün size "maddi konuda sorun olduğunu" söyledim değil mi ? Konu taaa bugün gündeme geldi

Ahhh ahh sakalım da var ama inandıramadık ...

olabilir ama bukadar büyüyecegini sanmiyorum meryem gelir diye düsünüyorum

birazda medyanin uydurmalari var

yilmaz sahinin aciklama yapmasi sart

Meryem uzerliyr baskı mi yapsak ama böyle güzel baskı .:26:yilmaz sahin'ede kötü baski başka Hürrem istemeyiz diye

Eylem mi yapsam napsak yaa Hürrem geri gelsin. Hem o kadar kazanan dizi neden Hürrem'e hakkını vermiyor Hürrem daha çok çalşıyor Sülüman yatarken Hürrem Hatçesi, Şahı, İbosu, Nigar'ı uğraşıp duruyor yani. Hep plan program yapmak kolay değil dimi duyun bizi yapımcılar Hürrem'i geri istiyoruz

#hürrembizibırakma O Hürrem buraya gelecek ...

bunu twitter üzerinde ..... (ne deniyorsa) edebilir misiniz ?

Meryem uzerliyr baskı mi yapsak ama böyle güzel baskı .:26:yilmaz sahin'ede kötü baski başka Hürrem istemeyiz diye

isyan cikaralim aciklama bekliyoruz ya meryem ya meryem

carolini bereni digerlerini oturup kendileri izlerler

Tükenecekse rahmetli Erol Taş tükensin.Adamı kötü adam diye yolda çevirip kaç defa dövdüler.Hiç tükendiğini duymadık valla

süper bi yorum....onlarda meslek aşkı vardı...

tamam dikkati çekmek için yürüyüş yapılır vs. de devam eden bir iş te baltalanmaz yarım bırakılmaz yani..
kaç kişi geçiniyor o diziden..

bence meryem alışamadı türkiye şartlarına..
yerli bir oyuncu böyle bir şeye cesaret edemez çünkü bir sonraki işinde oynayacak dizi bulamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…