he yaa dimi ama yeşilçamcılar o kadar filmde oynadı para mı kazandılar ki.
Carolin bu tüm kardeşlere göz koyabilir
Yanlış biliyorsun kazen huysuz virjin
Hatırlatırım, Şehzade Mustafa annesinden(Mahidevran Sultan) 5 yaş büyüktür.
yani her şey mümkün : )
Hürrem için bu kadar üzüleceğim aklıma gelmezdi kimlere kaldın hürrem ya
valla beren Saat ve Caroline den daha cok yakisir oh sarkida söyler katinanin elinde makası kesemeeeeeez ah kesemez suluman der
Bence Demet Evgar yakışır o kadının oyunculuğuna bayılıyorum ben
Tam bir hafta önce tam bugün size "maddi konuda sorun olduğunu" söyledim değil mi ? Konu taaa bugün gündeme geldi
Ahhh ahh sakalım da var ama inandıramadık ...
Meryem uzerliyr baskı mi yapsak ama böyle güzel baskı .:26:yilmaz sahin'ede kötü baski başka Hürrem istemeyiz diye
Eylem mi yapsam napsak yaa Hürrem geri gelsin. Hem o kadar kazanan dizi neden Hürrem'e hakkını vermiyor Hürrem daha çok çalşıyor Sülüman yatarken Hürrem Hatçesi, Şahı, İbosu, Nigar'ı uğraşıp duruyor yani. Hep plan program yapmak kolay değil dimi duyun bizi yapımcılar Hürrem'i geri istiyoruz
twitter kullanan yokmu yahu hanimciklar yapalım hurrem bizi bırakma tag'ini
Bence Demet Evgar yakışır o kadının oyunculuğuna bayılıyorum ben
Yo yoo o bir kadın bir erkekte kalmalı o dizi hiç bitmemeli
Tükenecekse rahmetli Erol Taş tükensin.Adamı kötü adam diye yolda çevirip kaç defa dövdüler.Hiç tükendiğini duymadık valla
yilmaz sahinin twiitine saldiralim
Caroline gelirse yüzüne bakmam dizinin valla anti muhteşem yuzyilci olur çıkarım
Tatligaci malesef bunu ülkemizde tek yapan değil toplu yürüyüş bile yaptılar dizi saatleri kisalsin diye parasi saate göre az diye .40bin lira alan beren Saat bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?