Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
mustafa öldüğünde,mehmet öldüğünde hürremin (meryemin)mimiklerini çok göresim vardı ama benim yaaahhhh

Ben de Meryem'e çok kızgınım önce tamam rahatsızlanmış olabilir hava değişikliği istemiştir gerçekten tedavi görüyordur dedim ama bence hepsi bahane bu ortaya çıktı.

Eğer böyle bir rahatsızlığı varsa babasının değil kendisini yapımcıyla konuşması gerekirdi ve kaçar gibi gitmezdi burada doktor mu yok o teşhisi koyacak yurtdışına gitmesi bile niyetinin iyi olmadığını gösteriyor. Farzedelim gitmedi burada otelde Erol Köse dedi ya, o zaman yine niyeti iyi olsa konuşur orta yol bulmaya çalışır bu zamana kadar yapımcı zam isteyen herkese zam yaptı ama oyunculardan feragat etmedi. Yurtdışına giderek sözleşme hükümlerini geçersiz kılmak istemiş olabilir.

Kaldı ki çok fazla hayranı olduğunu, dizinin kemik oyuncusu olduğunu gayet iyi biliyor anlaşmak için çareler aramalıydı kaçmak için değil ama belli ki sevgilisinden de ayrılınca burada durmak için sebebi kalmadı bunları bahane etti ücret, sendrom vs.. Artık Türkiye'de ekmek yok ona. Vahide Gördüm bu işe olur mu çok zor şiveyle düşünemiyorum onu. Çok ihtişamsız kalıyor çünkü onu dizilerden hep öyle hatırlıyoruz Meryem gibi bilinmedik bir yüz olsa alışması daha kolay olurdu yani muhteşemin canına okudular 3 sene bir çırpıda bitti gitti helak oldu budur yani.. O 3 senenin hiçbir hikmeti kalmadı artık.

eğer başka çare yoksa Vahide Gördüm iyidir ya.... merakla bekliyorum daha ne dedikodular olacak bakalım...

Hürrem Sultan artık yok
Bugüne kadar medyaya konuşmayan, Meryem Uzerli'yle ilişkisi hakkında bile tek söz söylemeyen Can Ateş, Hürriyet'ten Cengiz Semercioğlu'na konuştu..İşte o yazı:
En yakından tanıyan biri olarak Meryem'in son aylarda yaşadıklarını, ayrılıp ayrılmadıklarını sordum... Hem yapımcıya hem de medyada çıkan haberlere isyan ediyor Can Ateş.

Can Bey son aylarda Meryem'in psikolojisi nasıldı?

- Ben ilişkimle ilgili hayatımda kimseye konuşmadım, hiçbir gazeteciye açıklama yapmadım. Ama son bir haftadır yazılanlar ve Meryem'e yapılanlar insanlık dışı şeyler. Sevgilisi değil bir insan olarak isyan ediyorum buna. Para için diziyi bıraktığını söylüyorlar. Bu kız üç aydır bas bas bağırıyor. Sette bayılıyor, "ruhen ve psikolojik olarak çöktüm" diyor kimsenin dinlediği yok.
Daha düşük ücret almasını sorun etmiyor muydu?

- Meryem'in önüne 1 milyon dolar koyun, diğer tarafa da güller ve güzel sözler koyun onu en yakından tanıyan biri olarak sizi temin ederim ki ikincisini seçecektir. Parayla pulla şanla şöhretle işi olan biri değil Meryem.

Ama o sürekli "Benim bir tane hayatım var onu mahvedemem" deyip duruyordu. Biz Türkler'in anlamakta zorlanacağı şeyler bunlar. Bu yüzden yazıp duruyorlar, bu kadar para alıyorsun otur çalış işte diyor.
Sağlık durumu nasıl peki?

- Bitmiş durumda, çöküntü içinde... Para yüzünden gittiğini ve kliniğe yattığını söylüyorlar. Cengiz Bey söyler misiniz bana, Almanya'dan herhangi bir doktordan hastalığınız olmasa rapor alabilir misiniz? Mümkün mü böyle bir şey? Meslek hayatını bitirirler. Hasta olduğu için doktorlar rapor veriyor.

Ne diyorlar hastalığı için doktorlar?

- 1 yıl, 1.5 yıl hapis yatmış insan psikolojisindesin diyorlar... Savaştan dönen biri gibi tanımlıyorlar Meryem'in ruh halini... Hastalığına yapımcı da dahil inanan yok ama... Hasta insana vurulur mu, insanlık mı bu yapılanlar...

Ayrıldığınız haberleri çıktı, doğru mu?

- Hayır ayrıldığımız falan yok, birlikteyiz. Onu bu durumda bırakıp gidemem ben... Düşmüş bir insana vuramam... İnsan olarak çok üzülüyorum. Ben ona her zaman destek oldum, olmaya da devam edeceğim
En son ne zaman görüştünüz?

- 10 gündür doktorlar, ben de dahil olmak üzere kimseyle görüştürmüyorlar.

Telefonlaşıyor musunuz?

- Konuşuyoruz telefonda, biraz daha iyi durumu. Bu hafta içinde yanına gideceğim.

Ne diyor hakkında çıkan haberlere?

- Bahsetmiyoruz, yansıtmamaya çalışıyoruz kendisine.

Dönmeyi düşünüyor mu Türkiye'ye?

- Bu yaşananlardan sonra sanmıyorum döneceğini. Berlin'de ayda 5-6 bin euro kazanıp normal hayatına dönebilecek biri Meryem... Bunu sık sık dile getiriyordu zaten...
Bu süreçte en çok üzüldüğü şey ne oldu?

- Yapımcının cuma gününü kadar otel odasını boşaltmasını söylemesi...
Nasıl yani bu kadar çabuk mu, yapımcı ulaşamadığını söylüyor ama Meryem'e...

- Yapımcı ulaşmamış zaten... Yapımcı otele talimat veriyor cuma gününe kadar odayı boşaltsın diye... Otel de mail atıyor Meryem'e cumaya kadar odayı boşaltın diye... Onu görüyor Meryem...

Bu kız ne kötülük yaptı size. Dizinize yıllardır bu kadar katkıda bulundu. Tam bir Alman disipliniyle çalıştı. Her gün saatinde sette hazır oldu. Bu muameleyi mi reva gördünüz ona? Meryem, Almanya'da canıyla uğraşırken cuma gününe kadar buradaki odayı nasıl boşaltsın? İnsanlık değil bu... Tüm bu süreçte dizi piyasasından nefret ettim...

Çok yoğun mu çalışıyordu Meryem?

- Her gün 7,45'te alıyorlar. Kaçta yatarsa yatsın 7.45'te hazırdır Meryem. Tek bir gün aksatmadı. En erken akşam 20.00'de döner eve, en geç 23.00'te...
Yemek mi yesin, dışarı mı çıksın, dinlensin mi? Yarın sabah 07.45'e kadar 8 sayfa ezber yapmak zorunda bir de. Türkçe'yi iki yıl önce öğrenmiş biri. Bu yüzden her sayfayı yazarak çalışıyor, ezber yapıyor, inanılır bir tempo değildi...

Haftanın kaç günü böyleydi?

- 5 gün böyle çalışıyordu. İki gün izin günü vardı. Onda da reklam çekimleri, röportajlar. Pazar günü yeniden pazartesi rolüne çalışmak zorunda... Sonunda iflas etti. Şaka değil bu. Almanya'da doktorlar söylüyor, palavradan alınmış raporlar değil bunlar...
Ne istiyor peki Meryem?
Bu yoğun iş temposu ilişkinizi olumsuz etkiledi mi?

- Hayatını altüst ediyor. Ama bundan dolayı ayrıldık, olumsuz etkilendik diye bir şey yok... Ama şöyle de bir durum var: Bir sene önce tanığım Meryem değil bugünkü Meryem...

Daha yorgun, daha mutsuz, daha bitmiş durumda. Yapımcıların bunu görmeyip işi paraya bağlaması, insanların para yüzünden yaptı demesi Meryem'e büyük haksızlık.

Tüm bu gelişmeler ve yazılıp çizilenler sette belirsizlik ortamı yaratınca önceki gün dizinin yapımcısı Timur Savcı yaklaşık 200 kişilik tüm set ekibini toplayarak bir toplantı yaptı.
Meryem Uzerli'nin ücrette anlaşamadığı için diziden ayrıldığı iddiası hakkında konuşan Savcı, ünlü oyuncuya ulaşamadığı için sorunu çözemediklerini söyledi. Timur Savcı'nın toplantıda söyledikleri şunlar:
"Artık Meryem yok bundan sonra yola onsuz devam edeceğiz.

Para için yaptı bunu... Sanki ona hak ettiği ücreti ödemiyormuşum gibi bir hava yaratıldı. Beni kamuoyu karşısında haksız duruma düşürdü.
Ne istediğini bilmiyorum, bilmem için konuşmamız lazımdı ama kendisine günlerce ulaşamadım, hâlâ da ulaşabilmiş değilim...Ama ben bu işi en kısa sürede çözmek istiyorum.
Bu kriz nedeniyle bir hafta erken bitireceğiz diziyi"... Timur Savcı dizi çalışanlarıyla yaptığı toplantıda yaşanan krizi atlatabilmek için halen çözüm arayışında olduğunu söyledi.
Özellikle Savcı'nın son cümlesi sonrasında set çalışanlarının üzüldüğünü öğrendim çünkü herkes gelirini giderini bölüm sayısına göre yapıyor. Dizi bir hafta erken biteceği için set çalışanları Meryem'e kızgın..

Simdi can atesin röportajini okudumda, meryem üzerliye üzüldüm acikcasi.
Adamin palavra atacagi yok söylediklerinde gercekten samimi olmali..
Bir yandan da dizi ekibini düsünüyorum onlarda son derece hakli, meryem üzerli kacmadan karsilikli bir sekilde anlasmaliydi.
Dizi de oyuncu degisikligi oldugu zaman eski tadi asla vermez, meryem gitti dizi bitti bana göre!

benim hayalimde meryem vardi ölene kadar yani dizi bitene kadar simdi tadi kacar benim gibi fanatik muhtesem yüzyilci olan bir böyle diyorsa düsününnnnn
yeni sezona pek bakasim kalmadiiiii

Meryem uzerliye avrupdan çok iyi bir teklif geldi,sözleşmesini tazminat ödemeden bitirmek için bu yolu seçti,yada gerçekten hasta,zaman gösterecek bunu

vahide gördüm güzel bir seçenek ama diğer oyuncular ne olacakmış onu anlamadım. ne yani sadece hürrem sultan mı yaşlanacak dizide diğer oyuncularında değişmesi gerekmez mi..

illede meryem illede meryem...

senaristte azcık bekleseymiş yeni sezon için ...bi kaç ay 8-5 çalışsaymış canım...onun diziyi katlettiği zamanlarda biz izledik ama dayandık bekledik...düzelir dedik...tamam meryemede kızdık...ama valla oyuncu değişince hiç dizi izleyesim gelmiyor...kimsenin izleyiciyi umursadığı yok .....

Can Ateş:Meryem’e yapılanlar insanlığa sığmaz

En yakından tanıyan biri olarak Meryem’in son aylarda yaşadıklarını, ayrılıp ayrılmadıklarını sordum... Hem yapımcıya hem de medyada çıkan haberlere isyan ediyor Can Ateş...
Buyrun Meryem’in yaşadıklarını bir de sevgilisinin ağzından dinleyin:

MERYEM’İN PARAYLA İŞİ OLMAZ

Can Bey son aylarda Meryem’in psikolojisi nasıldı?
- Ben ilişkimle ilgili hayatımda kimseye konuşmadım, hiçbir gazeteciye açıklama yapmadım. Ama son bir haftadır yazılanlar ve Meryem’e yapılanlar insanlık dışı şeyler. Sevgilisi değil bir insan olarak isyan ediyorum buna. Para için diziyi bıraktığını söylüyorlar. Bu kız üç aydır bas bas bağırıyor. Sette bayılıyor, “ruhen ve psikolojik olarak çöktüm” diyor kimsenin dinlediği yok.
Daha düşük ücret almasını sorun etmiyor muydu?
- Meryem’in önüne 1 milyon dolar koyun, diğer tarafa da güller ve güzel sözler koyun onu en yakından tanıyan biri olarak sizi temin ederim ki ikincisini seçecektir. Parayla pulla şanla şöhretle işi olan biri değil Meryem. Ama o sürekli “Benim bir tane hayatım var onu mahvedemem” deyip duruyordu. Biz Türkler’in anlamakta zorlanacağı şeyler bunlar. Bu yüzden yazıp duruyorlar, bu kadar para alıyorsun otur çalış işte diye...

DOKTORLAR SAVAŞTAN DÖNMÜŞ GİBİ DİYOR

Sağlık durumu nasıl peki?
- Bitmiş durumda, çöküntü içinde... Para yüzünden gittiğini ve kliniğe yattığını söylüyorlar. Cengiz Bey söyler misiniz bana, Almanya’dan herhangi bir doktordan hastalığınız olmasa rapor alabilir misiniz? Mümkün mü böyle bir şey? Meslek hayatını bitirirler. Hasta olduğu için doktorlar rapor veriyor.
Ne diyorlar hastalığı için doktorlar?
- 1 yıl, 1.5 yıl hapis yatmış insan psikolojisindesin diyorlar... Savaştan dönen biri gibi tanımlıyorlar Meryem’in ruh halini... Hastalığına yapımcı da dahil inanan yok ama... Hasta insana vurulur mu, insanlık mı bu yapılanlar...

AYRILMADIK, BERABERİZ

Ayrıldığınız haberleri çıktı, doğru mu?
- Hayır ayrıldığımız falan yok, birlikteyiz. Onu bu durumda bırakıp gidemem ben... Düşmüş bir insana vuramam... İnsan olarak çok üzülüyorum. Ben ona her zaman destek oldum, olmaya da devam edeceğim.
En son ne zaman görüştünüz?
- 10 gündür doktorlar, ben de dahil olmak üzere kimseyle görüştürmüyorlar.
Telefonlaşıyor musunuz?
- Konuşuyoruz telefonda, biraz daha iyi durumu. Bu hafta içinde yanına gideceğim.
Ne diyor hakkında çıkan haberlere?
- Bahsetmiyoruz, yansıtmamaya çalışıyoruz kendisine.
Dönmeyi düşünüyor mu Türkiye’ye?
- Bu yaşananlardan sonra sanmıyorum döneceğini. Berlin’de ayda 5-6 bin euro kazanıp normal hayatına dönebilecek biri Meryem... Bunu sık sık dile getiriyordu zaten...

YAPIMCI CUMAYA KADAR ODAYI BOŞALT DEDİ, İNSANLIK BU MU?

Bu süreçte en çok üzüldüğü şey ne oldu?
- Yapımcının cuma gününü kadar otel odasını boşaltmasını söylemesi...
Nasıl yani bu kadar çabuk mu, yapımcı ulaşamadığını söylüyor ama Meryem’e...
- Yapımcı ulaşmamış zaten... Yapımcı otele talimat veriyor cuma gününe kadar odayı boşaltsın diye... Otel de mail atıyor Meryem’e cumaya kadar odayı boşaltın diye... Onu görüyor Meryem... Bu kız ne kötülük yaptı size. Dizinize yıllardır bu kadar katkıda bulundu. Tam bir Alman disipliniyle çalıştı. Her gün saatinde sette hazır oldu. Bu muameleyi mi reva gördünüz ona? Meryem, Almanya’da canıyla uğraşırken cuma gününe kadar buradaki odayı nasıl boşaltsın? İnsanlık değil bu... Tüm bu süreçte dizi piyasasından nefret ettim...
Çok yoğun mu çalışıyordu Meryem?
- Her gün 7,45’te alıyorlar. Kaçta yatarsa yatsın 7.45’te hazırdır Meryem. Tek bir gün aksatmadı. En erken akşam 20.00’de döner eve, en geç 23.00’te... Yemek mi yesin, dışarı mı çıksın, dinlensin mi? Yarın sabah 07.45’e kadar 8 sayfa ezber yapmak zorunda bir de. Türkçe’yi iki yıl önce öğrenmiş biri. Bu yüzden her sayfayı yazarak çalışıyor, ezber yapıyor, inanılır bir tempo değildi...
Haftanın kaç günü böyleydi?
- 5 gün böyle çalışıyordu. İki gün izin günü vardı. Onda da reklam çekimleri, röportajlar. Pazar günü yeniden pazartesi rolüne çalışmak zorunda... Sonunda iflas etti. Şaka değil bu. Almanya’da doktorlar söylüyor, palavradan alınmış raporlar değil bunlar...

BİR SENE ÖNCE TANIDIĞIM MERYEM BU DEĞİL

Ne istiyor peki Meryem?
- Meryem’in istediği tek bir şey var: Para pul değil, hayatında denge istiyor. Normal saatlerde çalışsın, kendine ve hayatına zaman ayırabilsin. Mutlu olsun.
Bunların hepsi hayatında bir denge içinde olsun. Meryem’in tek istediği bu. Bunu da burada bulamadı, bu yüzden döneceğini sanmıyorum zaten.
Bu yoğun iş temposu ilişkinizi olumsuz etkiledi mi?
- Hayatını altüst ediyor. Ama bundan dolayı ayrıldık, olumsuz etkilendik diye bir şey yok... Ama şöyle de bir durum var: Bir sene önce tanığım Meryem değil bugünkü Meryem...
Daha yorgun, daha mutsuz, daha bitmiş durumda. Yapımcıların bunu görmeyip işi paraya bağlaması, insanların para yüzünden yaptı demesi Meryem’e büyük haksızlık.

İşte adı -e ile biten yeni Hürrem

Dün Muhteşem Yüzyıl’la ilgili iki seçenek olduğunu yazmıştım; Ya Meryem dönecek ya Hürrem yaşlanacak diye... Timur Savcı’nın da köprüleri attığını söylemiştim.
Yandaki kutuda aktardığım toplantı detayları bunu doğruluyor. Büyük bir olasılıkla Meryem dönemi kapandı Muhteşem Yüzyıl’da. Timur Savcı’yı biraz tanıyanlar Meryem’i geri almaktansa diziyi bitireceğini bilir zaten.
Senaristler şimdiden Hürrem’i yaşlandırıp yeni bir oyuncuya oynatma seçeneği üzerine çalışıyor.
Dün yaşlandırılmış Hürrem’i oynayacak oyuncuyla ilgili küçük bir ipucu vermiştim; Adının -e ile bittiğini söylemiştim sadece.
Bugün açıkça yazayım:
Bu isim Vahide Gördüm...

Timur Savcı 200 kişilik set ekibini toplayıp dedi ki...

Biraz da dizi ve yapımcı cephesinden bilgiler aktarayım.
Meryem’in diziye dönüp dönmeyeceğini herkes merak ediyor. Dün tüm detaylarıyla işin perde arkasını anlattım.
Bugün bir başka bilgi daha vereyim setten.
Tüm bu gelişmeler ve yazılıp çizilenler sette belirsizlik ortamı yaratınca önceki gün dizinin yapımcısı Timur Savcı yaklaşık 200 kişilik tüm set ekibini toplayarak bir toplantı yaptı.
Set çalışanlarından yönetmen ve başrol oyuncularına kadar herkesin katıldığı bu toplantıda gelişmeleri ilk elden açıkça anlattı Timur Savcı.
Bu toplantıda söyledikleri dün benim yazdıklarımı doğrular nitelikteydi.
Meryem Uzerli’nin ücrette anlaşamadığı için diziden ayrıldığı iddiası hakkında konuşan Savcı, ünlü oyuncuya ulaşamadığı için sorunu çözemediklerini söyledi.
Timur Savcı’nın toplantıda söyledikleri şunlar:
“Artık Meryem yok bundan sonra yola onsuz devam edeceğiz.
Para için yaptı bunu... Sanki ona hak ettiği ücreti ödemiyormuşum gibi bir hava yaratıldı.
Beni kamuoyu karşısında haksız duruma düşürdü.
Ne istediğini bilmiyorum, bilmem için konuşmamız lazımdı ama kendisine günlerce ulaşamadım, hâlâ da ulaşabilmiş değilim...Ama ben bu işi en kısa sürede çözmek istiyorum.
Bu kriz nedeniyle bir hafta erken bitireceğiz diziyi”...
Timur Savcı dizi çalışanlarıyla yaptığı toplantıda yaşanan krizi atlatabilmek için halen çözüm arayışında olduğunu söyledi
Özellikle Savcı’nın son cümlesi sonrasında set çalışanlarının üzüldüğünü öğrendim çünkü herkes gelirini giderini bölüm sayısına göre yapıyor. Dizi bir hafta erken biteceği için set çalışanları Meryem’e kızgın...

hayır olamaz demek doğru kızlar yaa meryem uzerli olmazsa izlemem ben diziyi hiç düşünmüyolar izleyicileri bare vahide gördümün yerine baska birini bulsalardı hiç yakışmıyo yaa bende dün radyoda duydum meryem uzerli halit ergenç kadar 65 bin istiyomuş kabul edilmeyince almanyaya gitmiş sözleşmesi olduğu ve ceza almasın diyede psikolojtan rapor yolluyomuş böylelikle ceza ödemekten kurtuluyomuş şimdi yapımcılarla anlaşma aşamasındalarmış ve istanbuldaymış meryem uzerli...nolur meryemi çıkarmıayın diziden yaa ne istiyosa verin yoksa daha zarara girersiniz yapımcılar bak gecen hafta tekrarı hiç izlenmemiş ve 1 trilyon kayıpları olmuş oh olsun size meryemden baskasıda oynarsa bu yaz bu dizi biter kimse izlemez final yaparlar yapımcıların kendilerine gelmesi lazım kendi kendilei kaşınıyolar güzelim diziyi naptılar

reyizsiz her zaman eksik olacak.
bu diziyi bu kadar başarılı yapan kesinlikle meryemdi.
tamam yer yer mimikleri biraz fazla kaçıyordu ama diğer aktrisler gibi duvar gibi bir suratla oynamıyordu.
misal başka dizide hatunun başına felaketler gelse de mutluluktan uçacağı haberler gelse de surat yine aynı surat poker face.
hiçbir aktristin kullanamadığı şekilde beden diliyle mimikleriyle konuşmadan duygularını bize aktarabiliyordu.
ben para için bu kadar tutan bir diziyi bırakıpta alıp başını gideceğini zannetmiyorum.
heleki bu kadar zirvedeyken.
biz burda bilgi kirliliği içinde yorum yapıyoruz.
belki kadın söyledi yapımcılara onlar aynı şekilde devam ettiler.
sette bayılmış etmiş.
bunu görüp önlem alabilirlerdi.
çalışma saatleri düzenli denmiş ama sevgilisi sabah 7 gece 11 çalıştığı oluyordu diyor.
hafta sonları tatilmiş e bu kadın ev hanımı mı hafta sonu yatsın uzansın reklam filmi o su busu milyon şeyi vardır.
o kadar para alıyor yetmiyormu çalışsın diyenleri de anlamıyorum.
para verdilerde meryemi de satın almadılar ya.
para veriyorlarsa meryemde onlara her hafta bilmem kaç yüz binler hatta milyonlar kazandırıyordu.
ha hiç değilse bu sezonu bitirip gidebilirdi ama demekki bıçak kemiğe dayanmış devam ettirememiş.
bizim kültürümüzle yetişmiş bir insan değil "önce ben" demiş.
diğer oyuncular nasıl dayanıyor denmiş herkesin bünyeside bir değil.
herkes stresini doğru yönetemiyor demek ki.

vahide gördümle bilmiyorum nasıl olur sülümanla yaşlı duracaklar.
o aşk yansıtılamayacak.
birde her zaman soğuk bulmuşumdur ben onu.
reyizin sıcaklığı olmayacak.
başrol çıkınca o dizi artık iflah olmuyor.
yer gök aşkta havva ölünce dizi bitmişti benim için.
şimdi de reyiz gitti daha ne kadar izlenir dizi bilemiyorum.
bekleyip göreceğiz.

veya diziyi bu yil bitirseymisler uzatilarda uzantilar ama biz baktik eeeee simdi kim bakacakkk
meryemsiz neye benzerrrrr hani anne ölürde yerine baska kadin gelirye dizi öyle olurrrrrr cok sacma kim gelirse gelsin eski tadi vermezz

Yazmıyım yazmıyım dıyorum dayanamadım , dızıyı pek takip etmem de şu Meryem Uzerlı'nın sevgılısı olacak adamın yaptığı acitasyona da daha fazla sessız kalamadım.
Vah Vah haftada 5 gün çalışıyormuş 8 sayfa ezberliyormuş, hafta sonu reklamlarda oynuyormuş çok yoruluyormuş muş muş.. hadi ordan be dalga mı geçiyorsunuz insanlarla.
Haftanın 6 - 7 günü 10 saatten fazla çalışıp meryem hanımın aldığı paranın 10/1 ni kazanamayan insanlar var bu ülkede !
İnsanlar hastalanabilir, sorunları olabilir anlarım da acitasyona ne gerek var ? Çalışma şartları ağırmış,haksızlık yapılıyormuş..
Şaka gb ya açıklamalar..
Resmen nankörlük yapıyorlar, meryem hanımın çalıştığı şartlarda çalışmak için can atan milyonlarca insan var bu ülkede, birinin sevgilisine pariste değil Türkiye'de olduğunu hatırlatmalı..

dizi yapımcılarına haksızlık yapılıyor,ben ne olursa olsun bu diziyi bırakmamayı ,izlemeye devam etmeli meryem olmasa da bu geminin yürüdüğünü göstermeli,çok sinirlendim ya ,çocuk gibi kaçıp gitmesi asabımı bozdu!(sanki ben para yatırmışım diziye )
ben izlemeye devam edeceğim,ön yargıyla izlemezsek aynı tadı alacağımızı düşünüyorum,türkiyeden bir meryem geçti,yolunu kendi çizdi gitmeyi kendi seçti...
adam gibi çıkıp bir açıklama yapsaydı böyle olmazdı,tamam o zaman sen git tedavini ol,yerine birini bulana kadar bizi idare et denirdi...bu ne böyle 18 lik sekreter kızlar anahtarı masaya bırakıp çeker gider gibi
hadi patron sıfatında düşündüğü insanları bir kenara bırak,bir oyuncu seyircisini böyle bırakmamalı,sanatçıların anası -babası ölüyorda sahnesini bırakmıyor seyirciye saygı denen bişey vardır ki,yapımcılar reytinglerin düşmesini göze alarak bu diziyi kaldırmayıp gösterime devam ediyorlar ..bu seyirciye saygıdır...

acıdım valla adamların durumlarına ya,başı kesilmiş tavuk gibi kaldılar,destek olalım,meryem kimmiş...(fena kinlendim yanlız) :26:

Kesinlikle Can Ateş'in yaptığı açıklamayı samimi bulmuyorum. Meryem'in sözcüsü olmuş. Meryem'i hem kendi oarak hem dizide çok severim ama bu işte haksız kesinlikle. Sevgilisi tabi ki Meryem'i koruyacak. Soruyorum Can Ateş'e buradan ki twitte yazıcam bulucam yazıcam yani.

Meryem 3 senedir çalışıyor ilk senesi değil zaten dizinin 3 bölümü kalmış, ya beni idare edin bende kafamı dinleyeyim rahatsızım da bir daha sezona iyi bir şekilde döneyim deseydi itiraz etmezlerdi bence. Zaten 3 ay full tatil yetmiyor mu. Can Ateşle hep gecelerde gördük vakti yoksa nasıl geziyordu.

Reklam filminde de oynamasaydı yoğunmuş röportaj ve reklam çekiyormuş yetişemiyorsa birkaç işi birden yapmayacak.

Oradaki set çalışanlarının canı yok mu o çalışıyor da herkes yatıyor mu ondan daha az para alıp daha da çok çalışan ışıkçısı, kameramanı, yönetmeni vs. bunlar neden kaçıp gitmiyorlar emeklerinin karşılığı verilmese gidecek çok oyuncu var orada. Pargalı meryemden daha aşağı rolde olduğu halde zam istediğinde verdiler. Tek sorun zam olsa Timur bey asla diziyi riske atmazdı.

Dediği saatler aralığında çalışmak çokta yoğun değil. Herkes orada hazı bulunuyor anlamadığım 3 senedir bu şekilde çalışan birinin şimdi isyan etmesi. Para sorun değilse neden reklam çekti röportajlara katıldı ekstra işler yaptı. Bu orada çalışan herkese haksızlık bence. Yüzüstü bıraktı gitti. Esneklik, hoş görülme her şeyi isteyebilirdi. Gitmiş bitmiş artık yolu açık olsun. Daha ona buradan ekmek çıkmaz. Bu arada uzun çalışma saatlerini bende uygun bulmuyorum ama her dizi böyle yaşını başını almış insanlar bile ki Halit ondan daha geçkin yaşı dayanıyor yaprak dökümü aşkı memnu gibi diziler kaç sezon sürdü hem de yaşlı oyuncular varken..

acıdım valla adamların durumlarına ya,başı kesilmiş tavuk gibi kaldılar,destek olalım,meryem kimmiş...(fena kinlendim yanlız) :26:

Aynen ya olay sadece yapımcıyla değil ki tüm çalışanların zararı var. Bir bölüm eksik çekilecek sezon finaline erken gidilecekmiş herkes ekmek yiyor oradan bir bölümün parası alınmayacak bari tamamlasaydı da gitseydi. Toplantı resimlerini gördüm herkesin şokta olduğu nasıl belli. İnsanın seyirciye saygısı olması lazım bari onu izleyenlere açıklama yapsaydı buna hakkımız vardı diye düşünüyorum. 3 senedir bu seyirci ekmek yediriyor ona dizi tutmasa 3 sene cebini doldurabilir miydi acaba. Böyle tanınmayan birini alır başına tac edersen böyle oluyor demek setyirci onu yere göğe koyamadı o bir çırpıda sildi.

mimar sinanda yokmuş 2 bölüm konuk oyuncu olmuş bu nasıl dizi her şey yolua girdi derkn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…