Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
erol köseye bende inanırım ,ki bugün hürriyet haberde gördüm sevgilisi bu gece bir otele gitmiş,erolun dediği doğru olabilir yani..
hürriyet cengiz semercioğlu şöyle yazmış;

"Hürrem ya dönecek ya yaşlanacak... Herkes Muhteşem Yüzyıl’da bundan sonra ne olacağını merak ediyor... İşin kulisini anlatayım size... Geçen hafta yayınlanmayan 100. bölüm bu çarşamba yayınlanacak. 100. bölüm yeniden montajlandı, yeni sahneler çekildi, Hürrem’in elde olan sahneleri tedarikli kullanıldı.

Hürrem’in daha önceden çekilmiş sahneleri 101. bölüm için de ayrıldı. Yani 100 ve 101. bölümlerde Hürrem az olacak ama olacak. Peki ondan sonrası? İki seçenek var, üçüncüsü yok...

Meryem diziye dönmemeye kararlı, aldığım bilgilere göre yapımcı da köprüleri atmış durumda. Ama kanal da devreye girer bölüm başı ücretini artırın derse bir tek o durumda kriz çözülür. Ama o setten hayır gelir mi sonra? İşte yapımcılar da bunu düşündüğü için senaristlere B planı için çalışın talimatını verdiler bile..

Buna göre Hürrem iki bölüm sonra yaşlandırılacak ve şimdi ismini vermeyeyim, (adı –e ile bitiyor) daha orta yaşlı bir oyuncuya verilecek Hürrem rolü. Dizi planlandığı gibi 2014 Haziran’ında bitecek.

Erol Köse psikolojik sorunları olduğu gerekçesiyle Berlin’e giderek dizi çekimlerini aksatmasıyla gündemde olan Uzerli’nin Berlin’e hiç gitmediğini iddia etti.

Meryem Uzerli İstanbul'da mı?

PASAPORT ÇIKIŞI YOK!
Twitter hesabından bu konu hakkında ortaya şoke eden bir iddia atan Köse "Flash! Çok gizli bilgi. Hürrem hiç Berlin’e gitmedi. Pasaport çıkışı yok! Fiyat arttırmak için kolpa yapıyor. İstanbul’da otelde saklanıyor. Cebi babasına yönlendirdi ki Berlin’de zannedilsin. Süleymen’ın yarı fiyatı oynaması adil değil. Abla haklı. Hadi verin parayı Hürremsiz olmaz!" diye yazdı.

Evet bende o programı izliyorum nurselide çok hoş olur

Erol köseyi sevemem ama adam ne yumurtluyorsa hep doğru çıkıyor şimdiye kadar hiç yanılmadı.

kadın kılıfını da hazırlamış,baksana ben alman vatandaşıyım o sözleşme Türkiye de geçerli demiş,birde avukatlar şikayetçi olurlarsa raporları da hazırmış psikiyatriden tükenmişlik sendromu olduğuna dair..

bu role gülçin yakışır vahide gördümü severim ama o olmaz aşka inandırma konusuna gelecek olursak hangi aşk kızlar firuze zaten araya çok uçurum açtı bence 2 sezon güzeldi ama 3.sezon firuze yok etti zaten sonrada işi büyüye zehire bağladı senarist efendi.

Bir tek o mu tükenmiş dizide,pek inandırıcı gelmiyor bana nedense ..

Gelişmeleri heyecanla bekliyorum.

Uzerlinin dönmesini gerçekten istiyorum ama büyüsü kaçtı sanki inandırıcılığını yitirdi.Oyunculuğunu çok beğenirdim

Aynen bende bekliyorum

Oyunculuğu iyi de çok abartıyotdu yüz mimiklerini ona sinir oluyordum damarları çatalayacak gibi oluyordu çoğunlukla kaş gözayrı oynuyordu..Oyun koçları bile çok beğenmemiş düşün artık..

Onun içine hürrem hırsı kaçmıştır ondandır kadın hürremi oynamıyor yaşıyordu resmen o yüzden oyun koçları beğenmiyordur

İşin şakası bir yana Uzerli muhteşem yüzyıla gelmeden önce iki gözlü bir evde oturup faturaların deyemiyormuş ve suları kesik olduğundan komşusunda banyo yaparmış.Böyle şartlardan çıkan bir insanın unutmaması lazım geldiği yeri şimdi haftada 20 bin kazanıyor.

Elbet hastalanır saygı duyarız.O zaman çıkılır bi açıklama yapılır sevenleride bir hafta iki hafta bekler diziyi olur.Hastalık bizim için.Bunca idda dönerken ortalıkta bazıları yalan olsa da bazılarının doğru olma ihtimali var bu uzerlinin imajına zarar bir açıklama yapmalıydı

Aman yaşaması batsın onun zombi diyince hürremciler kızıyor bana cidden ya mimiklerini fazla abartıyordu

Hadi yaaa hiç duymadım bunu ama gerçekte olabilir yani bunlar demekki hemencecik unutmuş yaşadıklarını..

Hastalık ayrı zaten,ona kimse bişey diyemez ki,ama haber vermeden çekip gitmesi o kadra insana hakaret etmek olmuş yani..

ammannnnnnnnnnnnn neler neler olmuş uzun süredir giremiyordum :26: nayır nolamaz meryemsiz olmazzzzz

nurseli idiz harem dizisinde oynamıyor mu bence banu alkan olsun süloya neremi neremi der durur

milliyetin başlığı... az önce yayınladı;

Meryem Uzerli kayıplara karıştı Muhteşem Yüzyıl'da erken final
Meryem Uzerli'nin gitmesiyle Muhteşem Yüzyıl'ın sezon finali 1 hafta erken yapılıyor.

memleket meselesi oldu hürrem

Ben sorumsuz buldum Meryem'in bu çekip gitmesini..
Hem de biz sevenlerine saygısızlıktır bu yaptığı
Gene özlenecekler listemizde olacağından eminim

Bi tanecık muhteşem dizimiz vardı o da mahvoldu ben artık diziyi izlemem böyle hürrem mi olur meryemsiz hürrem hürremsiz osmanlı hürremsiz muhteşem yüzyıl ayrıca Meryem Uzerlı'ye ben kızmıyorum kardeşim okadar para kazandınız Halıt Ergenç'ın aldığı paranın yarısını alıyormuş verseydınız, yükseltseydiniz parayı diziyi yürüten süleyman nekadarsa okadarda hürrem karakteri bence süleymandan fazla bile görünüyo du yanı bazı bölümler.. velhasıll versinler kızın parasını gunde 18 saat çalışmak kolay degıl başka bı ulkeden geldı buraya adapte olamamış olabılır,yanı b planı c planı hepsı suya düşer bizim planları dınlemezlerse yaşlandırcaklarmış peeh bızım Hürremimiz gibi ''canımınnn parrrçası sultanııım..süleyyyman, ağalarr! , mihhrimah bennn ne dersem o! , sadakatttt ennnn önem verrrdiğim şeyyydir, haaarem ne ki dünyayııı ben yönetçeeğm '' diyebilir mi ki ? diyemez .

Ah ahh daha bizim hürremin ne güzel günleri vardı bee şehzadeler sancağa çıkcaktı hey gıdııı valıde sultan dıyceklerdıı yaşlancaktı hastalancaktıı suleyman onun ıcın camı yaptırcaktı kollarında goturcektııı hey gıdııııı orda ölcekti bız ağlıcaktıkk son nefesınde suluman fılan derdı kesınn ulennnn meryem ulen yapımcılar kanal parasını verse bari sanırım can ateş'de ayırlmışlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…