- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
Kaçtı diye haberer var zaten,hiç haber vermeden gitmiş baksana,sanki zatı şahaneleri dünya starıda pehhhhh
Şimdi ne desek boş tabi,kim gelir ilerki zamanlarda göreceğiz .
Vahide olur bence ,şimdi nurseli idiz var tv de oda olabilir bence
Erol Köse psikolojik sorunları olduğu gerekçesiyle Berline giderek dizi çekimlerini aksatmasıyla gündemde olan Uzerlinin Berline hiç gitmediğini iddia etti.
Meryem Uzerli İstanbul'da mı?
PASAPORT ÇIKIŞI YOK!
Twitter hesabından bu konu hakkında ortaya şoke eden bir iddia atan Köse "Flash! Çok gizli bilgi. Hürrem hiç Berline gitmedi. Pasaport çıkışı yok! Fiyat arttırmak için kolpa yapıyor. İstanbulda otelde saklanıyor. Cebi babasına yönlendirdi ki Berlinde zannedilsin. Süleymenın yarı fiyatı oynaması adil değil. Abla haklı. Hadi verin parayı Hürremsiz olmaz!" diye yazdı.
Evet bende o programı izliyorum nurselide çok hoş olur
Müge sordu zaten olursa olumlu cevap verir gibime geliyor
kadın kılıfını da hazırlamış,baksana ben alman vatandaşıyım o sözleşme Türkiye de geçerli demiş,birde avukatlar şikayetçi olurlarsa raporları da hazırmış psikiyatriden tükenmişlik sendromu olduğuna dair..
Gelişmeleri heyecanla bekliyorum.
Uzerlinin dönmesini gerçekten istiyorum ama büyüsü kaçtı sanki inandırıcılığını yitirdi.Oyunculuğunu çok beğenirdim
Aynen bende bekliyorum
Oyunculuğu iyi de çok abartıyotdu yüz mimiklerini ona sinir oluyordumdamarları çatalayacak gibi oluyordu çoğunlukla kaş gözayrı oynuyordu..Oyun koçları bile çok beğenmemiş düşün artık..
Onun içine hürrem hırsı kaçmıştır ondandırkadın hürremi oynamıyor yaşıyordu resmen o yüzden oyun koçları beğenmiyordur
İşin şakası bir yana Uzerli muhteşem yüzyıla gelmeden önce iki gözlü bir evde oturup faturaların deyemiyormuş ve suları kesik olduğundan komşusunda banyo yaparmış.Böyle şartlardan çıkan bir insanın unutmaması lazım geldiği yeri şimdi haftada 20 bin kazanıyor.
Elbet hastalanır saygı duyarız.O zaman çıkılır bi açıklama yapılır sevenleride bir hafta iki hafta bekler diziyi olur.Hastalık bizim için.Bunca idda dönerken ortalıkta bazıları yalan olsa da bazılarının doğru olma ihtimali var bu uzerlinin imajına zarar bir açıklama yapmalıydı
ammannnnnnnnnnnnn neler neler olmuş uzun süredir giremiyordum :26: nayır nolamaz meryemsiz olmazzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?