Aman yaşaması batsın onun zombi diyince hürremciler kızıyor banacidden ya mimiklerini fazla abartıyordu
Hadi yaaa hiç duymadım bunu ama gerçekte olabilir yani bunlardemekki hemencecik unutmuş yaşadıklarını..
Hastalık ayrı zaten,ona kimse bişey diyemez ki,ama haber vermeden çekip gitmesi o kadra insana hakaret etmek olmuş yani..
Sultan sülğman mahiye dönsün bari Mustafamda azıcık aile saadeti görsün
iyilik bu sıralar pek giremedim senden naberr??ne habersinnnnn buralar sessiz kalıyor hep ..
olurr olurrrr bal gibi olur heyyyyyyyyyyyy
nurseli idiz harem dizisinde oynamıyor mu bence banu alkan olsun süloya neremi neremi der durur
nurseli idiz harem dizisinde oynamıyor mu bence banu alkan olsun süloya neremi neremi der durur
Pargalımda dirilse tam süper olur..
nasılsa gerçek tarihe sadık kalınmıyordu..rüya yapsınlar herşeyi..
Ah ahh daha bizim hürremin ne güzel günleri vardı beeşehzadeler sancağa çıkcaktı hey gıdııı valıde sultan dıyceklerdıı yaşlancaktı hastalancaktıı suleyman onun ıcın camı yaptırcaktı kollarında goturcektııı hey gıdııııı orda ölcekti bız ağlıcaktıkk son nefesınde suluman fılan derdı kesınn ulennnn meryem ulen yapımcılar kanal parasını verse bari sanırım can ateş'de ayırlmışlar ya
oh oh fotolara bakın... MYY foto çekimi yapmışlar hemde hürremsiz....
bırakır giderse böyle olur,onsuz yapmışlar çekimleri...
benim güzel paşam bile var çekimlerde
Yeni hürrem vahide gördüm
Muhteşem Yüzyıl'ın yapımcısı Timur Savcı, Meryem Uzerli'nin dönmemesi ihtimali üzerine B planı hazırladı! İddiaya göre yeni sezonda yaşlanacak olan Hürrem Sultan'ı Vahide Gördüm canlandıracak...
Eki Görüntüle 723450
Dizi camiasının kalbinin attığı Cihangirdeki bütün kafelerde kulaktan kulağa bu dedikodu konuşuluyor! İddiaya göre tükenmişlik sendromuna yakalandığını söyleyerek Almanyaya giden Meryem Uzerli, Muhteşem Yüzyılın yeni sezon bölümlerinde yer almayacak. Dizinin yapımcısı Timur Savcı, Uzerliyi ikna etmek için her yolu deneyecek. Ancak başarılı olamazsa B planı hazır!
Timur Savcı, Meryem Uzerlinin tüm tekliflerini reddedip geri dönmemesi ihtimali üzerine dizinin senaryosunda küçük bir değişiklik yapacak. Yeni sezonda Hürrem Sultan yaşlanacak. Yaşlı Hürremi de Vahide Gördüm canlandıracak. Savcının komşusu ve çok iyi arkadaşı olan Gördümle bu konuda konuştuğu ve anlaştığı iddia ediliyor.
bugün sevgilisinin açıklamalarını okuyunca "ne kadar kolay" sandığımızı anladım. vallahi yazık...
ay moralim bozuldu ya vahide gördüm mü? öfff tanıdık biri olmasın diye dua ettim,bildik bir oyuncu olmaz ki ama tanımadık biri olsa alışmamız kolay olurdu
bugün hürriyette hürremin sevgilisi konuşmuş kızlar...
üzüld
m aslında ya,bakın hürriyetin ana sayfasında 8. haberçok uzun ve ayrıntılı bir haber olmuş o yüzden buraya paylaşmadım kendiniz bakın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?