Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

oh oh fotolara bakın... MYY foto çekimi yapmışlar hemde hürremsiz....
bırakır giderse böyle olur ,onsuz yapmışlar çekimleri...
benim güzel paşam bile var çekimlerde

Eklentiler

• $977258_602151216484695_518166678_o.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 49

Haklısın.Şu zombi hürremi sen her yazışında gülüyorum

Ara sıra diziyi izlerken de aklıma geliyor kadına kızmam gerekirken gülüyorum zombi hürrem işte diye

Zaten mevzunun kökü o haber vermeliydi.Vermemesi sevenlerine dizide emeği olan insanlara büyük ayıp saygısızlık.Ölüm döşeği bi hastalık değil bir açıklama yapabilirdi.

Özelliklede meryem olmazsa diziyi izlemem demeyin arkadaşlar.Meryem Uzerlinin hatasını tüm diziye sete vurmayın.Asıl meryem bundan sonra başka bir projede yer alırsa o projeyi izlemezsiniz.Burada sevenlerine saygısızlığı yapan dizi oyuncuları değil ya da yapımcılar bunu yapan Meryem.Ben meryem olmasa da izlerim o diziyi.Orada bir emek var.

Wayyyy pargalımda orada

Bitlide olmasa tam benim sevdiğim bi şekilde olacakmış ama neyse görmemeye çalışırım

Sultan sülğman mahiye dönsün bari Mustafamda azıcık aile saadeti görsün

Pargalımda dirilse tam süper olur..
nasılsa gerçek tarihe sadık kalınmıyordu..rüya yapsınlar herşeyi..

işte bunu sevdim pargalımda dönsün diziye.Yok yok şöyle olsun pargalının bir ikizi vardıya tıpatıp.He işte onun pargalı son zamanlarda yer değiştirmiş olsun pargalı kafasını dinlemeye gitmiş olsun ama şans ki bu ikizin kellesi gitmiş olsun pargalımda geri dönsün

Senaristler duyun sesimi bak süper bi fikir buldum size
Zaten hürremde gitti

güzel haber alirim diye geldim ama hep üzücü haber

meryem uzerliye bende kizmaya basladim bari su sözlenmeni bitirseydin

bizim meryemi sevdigimiz gibi meryem hayranlarini sevememis

cok kizginim meryeme cok

Meryem uzerli bu sorumsuzlukla başka bi dizide rol alırmı acaba çok merak ediyorum!! sorun gerçekten hasta olmasımı yoksa maddi problemlermi bilemicem diziyi böyle yüzüstü bırakıp gitmesindeki nedeni nedir ama sevenlerine karşı çok ayıp ettiği bi gerçek yaptığını etik bulmuyorum,gerçekten hürremi bende seviyordum ama meryeme inat yeni gelecek hürremide izlicem

Timur savcı resmi açıklamasını yaptı arkadaşlar.Maalesef meryem artık dizide yok.Yollarını ayırmışlar.

Yeni hürrem vahide gördüm

ay moralim bozuldu ya vahide gördüm mü? öfff tanıdık biri olmasın diye dua ettim,bildik bir oyuncu olmaz ki ama tanımadık biri olsa alışmamız kolay olurdu
bugün hürriyette hürremin sevgilisi konuşmuş kızlar...
üzüld
m aslında ya,bakın hürriyetin ana sayfasında 8. haber çok uzun ve ayrıntılı bir haber olmuş o yüzden buraya paylaşmadım kendiniz bakın..

Muhteşem Yüzyıl'ın yapımcısı Timur Savcı, Meryem Uzerli'nin dönmemesi ihtimali üzerine B planı hazırladı! İddiaya göre yeni sezonda yaşlanacak olan Hürrem Sultan'ı Vahide Gördüm canlandıracak...

Dizi camiasının kalbinin attığı Cihangir’deki bütün kafelerde kulaktan kulağa bu dedikodu konuşuluyor! İddiaya göre ‘tükenmişlik sendromu’na yakalandığını söyleyerek Almanya’ya giden Meryem Uzerli, Muhteşem Yüzyıl’ın yeni sezon bölümlerinde yer almayacak. Dizinin yapımcısı Timur Savcı, Uzerli’yi ikna etmek için her yolu deneyecek. Ancak başarılı olamazsa B planı hazır!

Timur Savcı, Meryem Uzerli’nin tüm tekliflerini reddedip geri dönmemesi ihtimali üzerine dizinin senaryosunda küçük bir değişiklik yapacak. Yeni sezonda Hürrem Sultan yaşlanacak. Yaşlı Hürrem’i de Vahide Gördüm canlandıracak. Savcı’nın komşusu ve çok iyi arkadaşı olan Gördüm’le bu konuda konuştuğu ve anlaştığı iddia ediliyor.

bugün sevgilisinin açıklamalarını okuyunca "ne kadar kolay" sandığımızı anladım. vallahi yazık...

yaşlı haline Vahide Gördüm yakışır da şimdiki bölümleri bi tamamlasaydı iyiydi Meryem Uzerli'nin, gereksiz kapris yapıyor

Ben yadirgamadim acikcasi.vahidede cok hos olacak.sezon finalinde yil atlamsi yapacaklar.vahide gordumu bir kac saniye gorup dizi bitecek.yeni sezonu merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…