Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
kanuninin ahini aldi bu dizi sen adami kari agizli ev erkegi kilibik gösteren bi dizi yap ondan sonrada niye böyle oldu ???
isin sakasi bi yana ben dizinin meftunu degilim ama olaya bende sasirdim. bence meryem cok hirsli bir hatun hirsi basini yedi bence, sevgilisi de cok komik hafta sonlari reklam cekimi röportajlari oluyor, yazik cok yoruluyormus.
sanki kadin acil serviste doktor hafta sonuda calismasa hastalar ölecek. otursaymis evinde hafta sonu reklam cekmeseymis. o dizide ondan baska reklam filmi ceken var mi bi baksin.

isin asli cok gicik oldum kadina milleti yüzüstü birakti gitti, ya bunun hayranlarina ne demeli, ahanda ölüp bittiginiz meriem napti ? cekti gitti , kimseyi umursamadan.

ha bide o savas dan dönenler gibi olmus diye yorum yapan doktor, ölmeyi bayilma zannediyor.

:13:
reklam çekimi yapmasaymış, sabaha kadar bar bar dolaşmasaymış bay ateş le, dinlenseymiş...
gerçi mahidevran ve hatice de o reklamda yeraldı ama para tatlı demek, o devamını getirdi..

reklamlarda da tercih edilmesinin sebebi MYY dır..X bir hatun olarak tercih edilmedi..

şımarıklık sendromu onunkisi bence..
sempatik falan denildi,halk sevdi, ama sonuç bu olmamalıydı..
koskoca dizi bu biçimde bırakılmaz..

'' Her gün 7,45’te alıyorlar. Kaçta yatarsa yatsın 7.45’te hazırdır Meryem. Tek bir gün aksatmadı. En erken akşam 20.00’de döner eve, en geç 23.00’te... yemek mi yesin, dışarı mı çıksın, dinlensin mi? Yarın sabah 07.45’e kadar 8 sayfa ezber yapmak zorunda bir de. Türkçe’yi iki yıl önce öğrenmiş biri. Bu yüzden her sayfayı yazarak çalışıyor, ezber yapıyor, inanılır bir tempo değildi...''

sevgilisinin açıklamalarına bak hele....
işe giden çoğu insan bu saatte kalkıp işe gidiyor ve bahsettiği saatte geri dönüyor..abes bi saat değil..

sanki eve gelip yemek, temizlik yapıyor..
yemek mi yesin dinlensin mi dışarı mı çıksın diyor..
yemek yesin, dinlensin, yatsın zıbarsın.. sabah namazına kadar gezerse bünye kaldırmaz..

:)))

Cok komik yorumlar var:)
Daha dogrusu ben egleniyorum okurken.
Insanimizin " ben dedim oldu" tarzinda ki havasi komik geliyor.
Hani Türklere hastir bazi seyler.
Abi 500 e olmaz mi?
Gel sana bir yemek ismarlayayim.
+ basim agriyor
- al su hapi ic, gecen gün benimde agriyordu iyi geldi.
Emniyet kemerini tak polis cevirmessi var.

Vesaire tarzi seyler.
Bize yani Türklerin yasamina, görgüsüne, tarzina vs. göre yorumlaniyor hersey.
Meryemin babasi Türk olabilir ama o Alman gibi yetistirilmis.
Istediginiz kadar para arttirin eger benliginden ödün vermeye baslamis ise durmaz, durduramazsiniz.
Bunca zaman nasil durdu? diyenler var.
Demek ki artik 3 hafta daha dayanamayacak noktaya gelmis.
Yapimcilar Türk oyuncular gibi zannetmistir onuda.
Anlayamamislardir.

Aslina bakarsaniz iyi oldu.
Tarihi katlediyordu dizi.
Gerci sorun dizide degil, diziyi tarih zannedenlerde ama neyse.

Son düzenleme:

Yahu neyine dayanamamış onu açıklasanız. Hanımefendi yazık 7.45 te evden çıkıyormuş 20.00 de evde oluyormuş. Bir tek o mu çalışıyor orada herkes çalışıyor oyuncusundan set çalışanına kadar kimsenin canı yok bir onun mu var. Almanya'da çok iyi şartlarda çalışıyorsa orada kalsaydı sen 3 sene çalış ama 3 hafta dayanama ben buna inanmam yani. Dayanamayan tarzına uyduramayan insan ilk sene çeker giderdi Alman gibi yetişti madem 3 sene nasıl o şartları kabul etti dile kolay yani. Benliğinden ödün vermeyecek insan dizide oynamayı, anlaşmayı, çalışma saatlerini baştan kabul etmez de oynamaz da.

Geçenlerde Berna Laçin demişti ben dizilerde oynamıyorum artık çünkü gereğinden uzun diye ama Meryem gibi 3 sezon oynayıp sonra herkesi yüzüstü bırakıp kaçmıyor. Tamam gitsin dayanamamış olsun, hastalanmış olsun şunu savunuyorum ki, güzellikle olabilirdi herşey bu herşeyden önce çalışma arkadaşlarına yaptığı bir saygısızlıktır. 3 senesini geçirmiş o insanlarla. Evet dediğiniz gibi Alman vatandaşı o yüzden bu türk nezaketleri bilmiyor demek ki. Kusura bakmasın sevgilisinin dedii gibi parayı seven bri olmasa madem dizi de yoğun çalışıyor reklam çekmeseydi röportaj vermeseydi hiç olmazda o kadar emeği çöpe atmazdı. Kimseyi zor durumda bırakmazdı. Geceleri sevgilisiyle gezen tozan kimdi? Alman olsun ne olursa olsun insanlık diye birşey var. Diziyi tarih zanneden kimse yok ki burada ben şahsım adına tarihi öğrenmek için izlemedim tamamen ayrı bir dizi olarak izledim tarihten alıntılar yapan. Tarihi birebir yansıtmıyor zaten.

Meryem en güzelini yapmış kendi adına doğru söylüyor on milyon tane hayatı yok hem belki bu şekilde dizilerdeki çalışma şartlarına yeniden dikkat çekilir, ayrıca kadın oyuncu diye bizim malımız değil, işini yapıyor parasını alıyor çalıştığı sektör bu paraları veriyorsa herkes alıyor , kolay ise başarı vs. hepimiz yapalım hepimiz kazanalım ,
ayrıca ben kadına karşı bu kadar acımasız olunmasına inanamıyorum, ''herkes çalışıyor sende çalış ''düşünceleri ürkütücü , düşünmek veya bir şekilde yapamıyorum demek sorun mu , hiç olmazsa belki birilerinin aklı başına gelir de düzelir bu tepki bir başlangıç olur, herkes yapıyor diye doğru bir şey değildir günde 12 saat 11 saat çalışmak , yanlış yanlışı getirir ,evet ne yazık ki herkes çalışıyor 12 saat keşke çalışmasada biraz ne oluyor yahu insanlıktan çıkarıyorsunuz desek te ,hayatımızı geri kazansak , o kadar çok çalışıyoruz ki bu düzen de, ve benim gibi büyük şehirlerde yaşayanlar için iş yerlerine ulaşım için bile günde 4 saat i yolda harcayanlar var, demek çok kolay çalışın diye ,
NE İÇİN ???????????????* NE İÇİN HAYATIMI KÖLELEŞTİRİYORUM .

Meryemin belki tarzı yanlış belki gitmemeli idi vs. diyoruz ama daha öncesini de bilen varmı ???? belki sürekli konuştu anlattı ,ve kadın için hasta deniliyor , biz hala acımadan saldırıyoruz ,cık cık cık
doğru veya değil ama çalışma şartlarını kabul etmeyip gitti ise tebrik ediyorum kendisini

Evvet, dizinin 100. bölümü yayinlanacak bugün.

Benim hic bir seyden haberim yoktu daha bu sabah ögrendim meryem uzerli olayini. Kim haklidir, kim sucludur bilemem, ama meryem uzerli bence en azindan bu sezonu bitirmeden Almanyaya dönmemeliydi.

Ben Turkum Turk gibi dusunup Turk gibi yorum yaparim.Bunda komik olan bir sey mi var bilemedim.meryem almanmis benliginden odun vermezmis bu solerin aynisini sabah bir programda dinledim.madem oyleymis atlamasaymis her reklama
Dinlenseymis benligini korusaymis.hastalandiysada duzgunce diziden ayrilsaydi
Ayrica herkes bunun bir dizi oldugunu bilecek tarih sanmayacak kadar bilinclidir

Bu arada hazir Meryem Uzerli de gitmisken, diziyi fantastik tamamen kurgu bir dizi yapsalar keske. Hürrem ölse, Mustafa Kanuniden sonra tahta gecse, Ibo Pasa aslinda ölmemis olsa falan. Ben izlerim vallahi

bende burdayım kızzllaarrrr...rüstemime bak heleeee,sinirinden nereye parlayacağını bilemiyooo

nigar gerçekten kafayı yemiş,,eee artık yesin yani,ormanda ne işi var bunun allah bilir mezara gidiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…