kanuninin ahini aldi bu dizisen adami kari agizli ev erkegi kilibik gösteren bi dizi yap ondan sonrada niye böyle oldu ???
isin sakasi bi yana ben dizinin meftunu degilim ama olaya bende sasirdim. bence meryem cok hirsli bir hatun hirsi basini yedi bence, sevgilisi de cok komik hafta sonlari reklam cekimi röportajlari oluyor, yazik cok yoruluyormus.
sanki kadin acil serviste doktor hafta sonuda calismasa hastalar ölecek. otursaymis evinde hafta sonu reklam cekmeseymis. o dizide ondan baska reklam filmi ceken var mi bi baksin.
isin asli cok gicik oldum kadina milleti yüzüstü birakti gitti, ya bunun hayranlarina ne demeli, ahanda ölüp bittiginiz meriem napti ? cekti gitti , kimseyi umursamadan.
ha bide o savas dan dönenler gibi olmus diye yorum yapan doktor, ölmeyi bayilma zannediyor.
:)))
Cok komik yorumlar var:)
Daha dogrusu ben egleniyorum okurken.
Insanimizin " ben dedim oldu" tarzinda ki havasi komik geliyor.
Hani Türklere hastir bazi seyler.
Abi 500 e olmaz mi?
Gel sana bir yemek ismarlayayim.
+ basim agriyor
- al su hapi ic, gecen gün benimde agriyordu iyi geldi.
Emniyet kemerini tak polis cevirmessi var.
Vesaire tarzi seyler.
Bize yani Türklerin yasamina, görgüsüne, tarzina vs. göre yorumlaniyor hersey.
Meryemin babasi Türk olabilir ama o Alman gibi yetistirilmis.
Istediginiz kadar para arttirin eger benliginden ödün vermeye baslamis ise durmaz, durduramazsiniz.
Bunca zaman nasil durdu? diyenler var.
Demek ki artik 3 hafta daha dayanamayacak noktaya gelmis.
Yapimcilar Türk oyuncular gibi zannetmistir onuda.
Anlayamamislardir.
Aslina bakarsaniz iyi oldu.
Tarihi katlediyordu dizi.
Gerci sorun dizide degil, diziyi tarih zannedenlerde ama neyse.
Bu arada hazir Meryem Uzerli de gitmisken, diziyi fantastik tamamen kurgu bir dizi yapsalar keske. Hürrem ölse, Mustafa Kanuniden sonra tahta gecse, Ibo Pasa aslinda ölmemis olsa falan. Ben izlerim vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?