Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
sanane milletin bacak arasindan be adam ! muslumanliktan bahsediyorsun o kadar adamin icinde kadinin mahremini aciyosun. Sozde musluman ya hala var aramizda boyle pislikler.Allahla onun arasinda sana ne oluyor hic sevmiyorum boyle seyleri. İyice igrenclesti dizi.

Son düzenleme:
Lütfü o olayı yaptı mı dizi de yahu gösterilmez öyle birşey sanıyordum :26:

Yedi dayağı oturdu aşağı Şah sultan kimi veziri azam yaptığını görsün Lütfü paşa patladı artık. Ama yaptığı da doğru değil Lütfü'nün. Gitti lütfü elvedaa

Ben bu akşam merhamet izledim arada baktım şimdi izliyorum bir de. Hürrem'in yerine sürekli her sahneye Vahide'yi koyuyorum elimde olmadan o nasıl mimik yapardu burada nasıl konuşurdu diye yakıştıyorum da sanki be önce olmaz gibi gelmişti ama bakalım artık bir daha ki sezona güörücez.

buyrun cenaze namazına....

Evet gercek Lütfi Pasa aynen bu olayi yaptirmis.

Bende severdim dizideki Lütfiyi, Sah-i Huban adami delirtti
Simdi benim anlamadigim. Bunlar bosandimi? Sah-i Huban ücüncü bosolu diyemedi.

Farkındamısınız Mustafacılar, Hürremcileri sindirdi : )

sevemedim hürremi : )

Hçbir yapımcı kimse ders çıkarmaz böyle gelmiş böyle gider her oyuncunumn yerine yenisi bulunur seyirci de alışır bir şekilde tüm diziler böyle. Üç bölüm daha dayanıp öyle gidebilirdi bence neysee zaten çok konuştum da bu konuyla ilgili konuşmucam lakin gerçek hayatta da keşke kimse 12 saat çalışmasa tepki verseler diyorsunuz ama patron milletine hiçbirşey olmaz ortalıkta aç işsiz o kadar insan varken fazla çalışıyorum diye isyan edip çıkan işçinin peşine düşimezler o işi severek kapacak başka birini bulurlar çünkü. Hangi patron hangi işçisine aman canım gülüm gel çalış bizi bırakma demiş ki. Mecbur geçinmek çoluk çocuğuna bakmak için köle gibi çalışmak zorunda insan maalesef tek kendi olsa çeker gider. Kolay değil ki iş bulmak. Meryem'in de şartları 3 senedir aynıydı neden şimdi? 3 bölüm kalmış ve 3 ay izni var maalesef o çalışan normal işçilerin özellikle de özel sektörse o da yok 2 hafta zin yaparsa öpüp başına koyar.

Farkındamısınız Mustafacılar, Hürremcileri sindirdi : )

sevemedim hürremi : )

Ben dizideki Hürrem karakterini hala seviyorum yaptıklarını haklı da buluyorum kim oa ne çektirdiyse o da onu yapıyor kimden ne gördüyse.

Kişi değişse de yine Hürremci olucam. Ama Meryem uzerliye oldukça kızgınım. Gelse de oynamasını istemem. Vahide hanıma aşılacağız gibi gözüküyor. Hürremin her sahnesine şu an Vahide'yi koyuyorum nasıl olur diye fena olmayacak gibi belki size Hürrem'i sevdirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…