Lütfü o olayı yaptı mı dizi de yahu gösterilmez öyle birşey sanıyordum :26:
Yedi dayağı oturdu aşağı Şah sultan kimi veziri azam yaptığını görsün Lütfü paşa patladı artık. Ama yaptığı da doğru değil Lütfü'nün. Gitti lütfü elvedaa
Meryem en güzelini yapmış kendi adına doğru söylüyor on milyon tane hayatı yok hem belki bu şekilde dizilerdeki çalışma şartlarına yeniden dikkat çekilir, ayrıca kadın oyuncu diye bizim malımız değil, işini yapıyor parasını alıyor çalıştığı sektör bu paraları veriyorsa herkes alıyor , kolay ise başarı vs. hepimiz yapalım hepimiz kazanalım ,
ayrıca ben kadına karşı bu kadar acımasız olunmasına inanamıyorum, ''herkes çalışıyor sende çalış ''düşünceleri ürkütücü , düşünmek veya bir şekilde yapamıyorum demek sorun mu , hiç olmazsa belki birilerinin aklı başına gelir de düzelir bu tepki bir başlangıç olur, herkes yapıyor diye doğru bir şey değildir günde 12 saat 11 saat çalışmak , yanlış yanlışı getirir ,evet ne yazık ki herkes çalışıyor 12 saat keşke çalışmasada biraz ne oluyor yahu insanlıktan çıkarıyorsunuz desek te ,hayatımızı geri kazansak , o kadar çok çalışıyoruz ki bu düzen de, ve benim gibi büyük şehirlerde yaşayanlar için iş yerlerine ulaşım için bile günde 4 saat i yolda harcayanlar var, demek çok kolay çalışın diye ,
NE İÇİN ???????????????* NE İÇİN HAYATIMI KÖLELEŞTİRİYORUM .
Meryemin belki tarzı yanlış belki gitmemeli idi vs. diyoruz ama daha öncesini de bilen varmı ???? belki sürekli konuştu anlattı ,ve kadın için hasta deniliyor , biz hala acımadan saldırıyoruz ,cık cık cık
doğru veya değil ama çalışma şartlarını kabul etmeyip gitti ise tebrik ediyorum kendisini
Farkındamısınız Mustafacılar, Hürremcileri sindirdi : )
sevemedim hürremi : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?