Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Mustafam hakkinda karar vermismis.
Mahi nasil hurrrm hurrem dolaniyorsa
suleymanda oyle iki lafinfan biri mustafa.

meryemden başka hürrem düşünemiyorum ben
değişirse eskisi gibi izleneceğini zannetmiyorum. en azından ben izlemem.
ben meryemi haklı görüyorum 2 saatlik dizimi olur
yabancı diziler 45 dk da istediğini anlatıyor
bizimkiler sündürdükçe sündürüyor.
bizimkilerde 45 dk yapsa diziyi
geriye kalan süre için başka bir program yada dizi gerekli yani fazladan masraf
onun yerine gereksiz uzatıp duruyorlar

meryemin açıklamasını samimi buluyorum.
"Ben Fakir degilim , zira hem kendi kalbimin ve hem de birlikte calistiklarimin kalplerinin degerini ben biliyorum. Ben bu güzel ülkedeki oyuncularin haklari icin mücadele veriyorum ve bu yüzden yanlis anlasilmayi da, kendimi sevimsiz kilmayi da Göze aliyorum; ama gercegi söylemek , bazen tabii ki direncle karsilasir. Ama direnc olmazsa , degisim olmaz! En az kazanan oyuncudan daha kötü durumda veya daha iyi durumda olan insanlar her zaman bulunacaktir.
Benim su andaki misyonum oyuncularla ilgilidir- zira , ne öteki meslek gruplarindaki daha kötü durumda olanlara iliskin, ne de bazi insanlarin iyi durumda olamamasina yataklik Eden sisteme iliskin Bir sorumlulugu, Ben maalesef yüklenmem.
Ama kendi calistigim alani daha insani ve daha hakkani olarak bicimlendirmeye ve orada bulunan insanlarin haklari icin mücadele etmeye Caba göstermek istiyorum.iste bunun icin BEN sorumluluk yüklenebilirim. Her insana ve onun her gecmisine saygi gösteririm. Iyiye inanirim. Ve kendi cevremde, adalet icin yapilmasi gerekenlere arka cikacagim ve bu konudaki hislerimi de aciklayacagim. Zira Ben Bir oyuncuyum. Zira Ben Bir insanim. Bir baskasindan daha önemli degilim – daha önemsiz de degil"

TİMUR BEYİN BASIN AÇIKLAMASI

3 sezondur Star TV'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl'ın yapım şirketi TİMS Production ile dizide Hürrem Sultan'ı canlandıran Meryem Uzerli'nin yolları ayrıldı. Resmi açıklama TİMS Producsiyon'dan geldi. İşte o açıklama...

“Değerli Basın Mensupları,

Meryem Uzerli 16.05.2013 Perşembe akşamı üç günlük haftasonu tatili için Bodrum'a gitti. Kendisine Pazartesi günü çekimi olduğu sözlü ve yazılı olarak bildirilmişti.

Pazartesi günkü çekimini riske atacak şekilde haber vermeksizin Berlin'e gittiğini ise Pazar günü oradan uygulayıcı yapımcıyı arayarak 'benim psikolojim bozuk, iyi hissetmiyorum, çekime gelemeyeceğim' dediği zaman öğrendik. Berlin'de, Almanca konuşabileceği birilerinden yardım alacağını ve toparlanıp en kısa sürede geri döneceğini belirtti.

Biz de; ekibin elinden geleni yapacağını, mühim olanın onun iyileşmesi olduğunu ve çekim programını, Çarşamba sette olacağı şekilde yeniden düzenleyerek, alternatif çözümler ürettiğimizi bildirdik. Kendisi için, 22 Mayıs Salı gecesi iki farklı havayolundan uçak bileti rezervasyonu yapıldığı halde, 23 Mayıs Çarşamba günü ağabeyinden gelen e-mail ile 'Meryem Uzerli'nin İstanbul'a dönmeyeceğini ve direkt olarak bizimle iletişime geçmeyeceğini, bu konuyla ilgili ağabeyini vekil tayin ettiğini' öğrendik.

23 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanacak 100. bölümümüz, Meryem Uzerli'den kaynaklanan teknik nedenlerden dolayı yayınlanamadı.

Kendisine, Türkiye'de Almanca ve İngilizce konuşabilen doktorları seferber edebileceğimizi ilettik, en azından teşhisin Berlin'deki bir pratisyen hekimden değil, tam teşekküllü bir hastane ve konunun uzmanları tarafından belirlenmesini istedik. Konulacak teşhisin tedavisini de Türkiye'deki en iyi şartlarda sağlamayı önerdik. Buna karşılık, ağabeyi, Meryem Uzerli'nin Almanya'da kalmayı tercih ettiğini ve üzerinde herhangi bir baskı hissetmemesi için Meryem ile direkt temasa geçmememizi yineledi.

Sonraki süreçte, yapabileceğimiz başka birşey kalmadığı için, çekimlere 6 gün daha ara verdik. Sonunda bizim için empati ve çözüm süreci artık bitmişti. Üçüncü kişilerle olan kontratlarımız ve ekibimize karşı olan maddi –manevi sorumluluklarımız ve en önemlisi seyircimize olan saygımızdan dolayı, bu 6 günün sonunda, zorunlu değişiklikleri yapıp çekime devam etme kararı aldık.

Muhteşem Yüzyıl ekibi olarak, gönül isterdi ki, her işi biten oyuncumuza yaptığımız gibi, Meryem Uzerli'yi de son sahnesinde, ekip olarak alkışlarla uğurlayalım. Fakat kendisi bu yolu tercih etmedi.

Muhteşem Yüzyıl dizisinin setindeki çalışma koşullarıyla ilgili yaratılmaya çalışılan olumsuz hava komik ve asılsızdır. Set ekibimiz, tüm oyuncularımız ve hatta misafir ettiğimiz konuk oyuncularımız bile bu setin çalışma şartlarının Türkiye'deki standartların çok üzerinde olduğunu doğrulayacaktır. Biz, konuyla ilgili, hiçbir basılı, yazılı ve sosyal medyadaki spekülasyonlara dahil olmadık çünkü bir başrol oyuncusunun, sezonun sonuna gelirken sağlık sorunlarını bahane ederek, seti terketmesini bir toplumsal mesele olarak görmüyoruz ve bu hale getirilmesinden son derece rahatsızız. Bizce 'kol kırılır, yen içinde kalır'...

Bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz ve yola devam ediyoruz çünkü bizim anlatacak bir hikayemiz ve tüm dünyadaki seyircimize karşı sorumluluğumuz var. Saygılarımızla,

Saygılarımızla, Muhteşem Yüzyıl ekibi adına Timur Savcı
TIMS PRODUCTIONS"

Gerçekten böyleyse adam daha ne yapsın yani haklı bence ayrıca dediği gibi çalışma şartları bizim standartlarımıza göre abartılacak kadar fazla değil hafta da 2 gün tatil yeterli reklam filminde falan oynamasaymış

Süleymanin verdigi karar Mustafayi Manisadan baska bir sancaga göndermek olacaktir. Ama Rüstemin lafiyla, daha haber gelmeden bunu yapmasi biraz manasiz olmus.

Bir bölümün daha sonuna geldik. Normalden bir bölüm erken sezon finaline girecegi söyleniyor dizinin. Yani kac bölüm kaldi bilen varmi?

Acikcasi Timur Savcinin aciklamasi benim aklima yatti. Tamam psikolojik rahatsizligi olabilir Meryem Uzerlinin ama isverenine ve de seyirciye karsi bir sorumlugu oldugunu unutmamasi lazimdi. Bence bir sekilde, bu sezonu bitirmeliydi. Hani mesela daha az ve yorucu olmayan sahneler cekilebilirdi kendisi icin. Pat diye ortadan kaybolmasi cok acemice.
Ha bir de sirf kendisi degil ki bu sartlarda calisan.

aynen sana katılıyorum cnm

Çokkk üzüldüm açıklama yapıldığına göre artık geri dönüşü yok bence en iyi diziydi, en çok severek izlediğim diziydi. diziye yazık oldu artık izlemicim muhteşem yüzyılın muhteşemliğide hürremle gitti büyü bitti..

ayıp etmiş meryem. bari çıkış bölümünü çekseydi. izleyiciye de mi saygısı yok.

Kıyamam ya ne kadar çökmüş hürroşumuz kızlar yorgun bir ifade var belli hastalandığı,
Valla hürroş olmadan tadı olmaz o dizinin izlemek bile istemem ,içim burkuldu resmen gidişine ya

Hürrem Sultanımızın anısına ulen bunları da mı dicektikkkk vay başımıza gelenlerr hürremimizz

Eklentiler

• $hürrem-sultan-tacý2.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 46
  • $hürrem-sultan.-2.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 42
  • $312653_259153887463142_183904604988071_810120_1445510351_n.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 36
mahidevranı hiç göstermediler bu bölümde
bir kere gösterdiler hemen hürremin çocuklarının gideceği sancakları saydı mustafaya
iyi geceler kızlar
iyi gecelerrrrrrrrrrr

hürrem ne kadar çirkinleşmiş gördünüz mü ?
evet,epey yorulmuş onun gözünden bakınca haklı ama kendini haksız duruma düşürüp bir çok insanın ekmeğiyle oynayım,liseli stajer kızlar gibi davranması haksız konuma getirdi malesef kendisini..

Aman Allahim! Bu olayin dizide islenecegini tahmin etmezdim.
bende düşünmüştüm bunu okuyunca ama işlenmese ne sebeple gidecekti ki yani tarihte böyle bir olay olmuş,bu arada o role gelen bayanda çok iyi bir oyuncu adını unuttum bacının çok güzel oynamış gerçekten cilveli bişiy bir an yalvarırken lütfüye sırnaşacağını düşündüm

nasıl yani hürremin değişme ihtimalimi varmış
böyle haftada bir gelirsen,internetin magazin sitelerini dolaşmazsan son dakka duyarsın iştek

olamaz ya olmamalıııı
biz alıştık kaç gündür

Ahahahahha sok oldum.
Gercektede Lütfiden sonraki Vezir-i azam Süleyman Pasamiydi? Hemen arastirmam lazim.
evet canım mustafa öldükten sonra,hüsrev paşa ve hadım süleyman paşa hançerle divanda kavga edince azlediliyorlar veziri azam rüstem paşa oluyor...

TİMUR BEYİN BASIN AÇIKLAMASI
S"
sırf bu açıklamanın üzerine inadına izlemek istiyorum,kendimi hiç soğutmuyorum,çünkü dizi ,ve dizinin çalışanları,yapımcı hak edior izlenmeyi,diziyi götüren hürrem değil kalitesi,hürrem gidince nolurmuş ki,başka hürrem gelir ,senaryo ve kalitesi yeter...helal olsun,maddi kaybımız yüksek olacak diye düşünmeyip seyirci için devam ediyorlar...
türkan şoraysız al yazmalım olmaz ama meryemsiz muhteşem yüzyıl olur bu kadar büyütmeyelim artık meryem uzerliyi...

bölüm yorumlarım....

nigarın ölüm sahnesi uzundu ama çok güzeldi ,havada uçan tozlar bile slow motion harikaydı yani tek kelime ile,düşerken hayatının en güzel dönemleri film şeridi gibi geçti gözünün önünden ,ah be nigar keşke gidip kızının başında duraydın

cihangir birden 2-3 yaş büyüdü ama mihrimahın bebişi taş çatlasa 2 aylık

süleymanın son bölümde ki düşüncesi tabi ki mustafayı amasya sarayına gönderip,mehmedi manisaya almak olacak...

mehmetin ölümüne çok az kaldı da ,haftaya haticeyi öldürseler bari cins cins artık....

validemi gelcekmis meryemin yerine daha iyi birini bulamamislarmi o buzluk kadinimi getiriyorlar

meryem gülec neseli laylaylomdu ya valide cok SIKICI olcak yeni sezon anlasildi

dizi ilk çıktığında eşimde bende deli gibi takip ediyorduk
ne zaman meral okay vefat etti saçmalıklar arka arkaya geldi.....ama öyle böyle devam ettiler...

sonra bu sezon cansu derenin girmesi ile ve sürekli aynı şeylerin işlenmesi...hürremin ezilmesi ile başladığından

izlemeyi bıraktım....merhamete geçtim.....çokta iyi yapmışım....

neden meryem uzerli gerçekten çok iyi oynnuyor yiğidi öldür hakkını ver....resmen yaşıyordum onunla rolünü izlerken

sonra ilk başlarda gerçekten muhteşemdi gerek valide sultan gerek daye pargalı bunlar kadroda olsaydıda hürrem gitseydi...belki izlenirdi..hepsinin ayrı fanı vardı çünki....

ama şuna kim var mustafa, oda ölecek...onun dışında hatice mihrimah, rüstem ile gitmez....kanunide tek başına götüremez...sadece mihrimah iyi çakma hürremcilik yapıyor....eğer onun üstüne giderlerse m.y. fanları sırf sonuç için izler...bende netten atlata atlata devam ederim...izlemeye...süper bir dizi böyle çöpoluyormuş görmüş bulunduk....

meryeme gelince bence yaptığı hareket yanlış..yazılan çizilenden yola çıkarak eleştiriyoruz tabi...

ama çalışma şartlarında haklı olabilir...sonuçta kendisi para pul peşinde değil....öyle biri olsa tüm ödül aldığındaki o doğal sempatik tavırları sergilemez sergileyemezdi sanırım....

yani haklıyken hakkısız oldu...kısaca meryemsiz M.Y. yağsız tuzsuz yemeğe benzer....zaten diğer önemli isimler çıkınca salçasız kalmıştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…