Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Ya, Mustafada senin evladin degilmi? Daha kac kere kendini ve sana olan sadakatini ispat etmesi lazim?

Ben Mustafanin katlini nasil izleyecegim bilmiyorum. Off.

stillex senin kadar koyu mustafacı olmamama ragmen senin yorumlarını çok begeniyorum belirtmek istedm:13:

Off mustafam sen agzinla kus tutsan baban kuslu isyan diye kelleni vurdurur.seni ruyasinda gorur.gel gor ki sana yapilanlari hic gormez.resmen uvey evlat muamelesi

Off mustafam sen agzinla kus tutsan baban kuslu isyan diye kelleni vurdurur.seni ruyasinda gorur.gel gor ki sana yapilanlari hic gormez.resmen uvey evlat muamelesi

Mustafanın yerinde taş olsa çatlardı valla çekmediği kalmadı yazık onun yerinde başkası olsa çoktan isyan ederdi hele de herkes tarafından bu kadar seviliyorken. Babasına olan sevgisinden ve bağlığından o kadar uyarılara rağmen bile kimseyi dinlemedi babasının yanına gitti ve o kadar güvendiği babası öldürdü Mustafa mı

nasıl yani hürremin değişme ihtimalimi varmış

Desmeyin yarami

Babasi mustafadan o kadar korkuyor ki simdiden bu kadar sevilmesi saygi gormesi korkutuyor gozunu.insan bu kadar bencil olurmu evladini hic mi bilmez.hicmi kendinden bilmez

Ben Vahide Gördüm oynayacakmis Hürrem rölünü diye duydum. Tabi ne kadar dogru bilemem.

olamaz ya olmamalıııı

Babasi mustafadan o kadar korkuyor ki simdiden bu kadar sevilmesi saygi gormesi korkutuyor gozunu.insan bu kadar bencil olurmu evladini hic mi bilmez.hicmi kendinden bilmez

Süleyman bu dünyaya kazik cakmadiya. Elbet bir gün ölecek. Ardinda cesur bir sehzade yetistigine sevinecegine kendine tehdit olarak görüyor. Kendi oglunu!

Hah! Tam adamina sordu Mustafayi. Böyle böyle kiyiyorlar Sehzade Mustafaya.

Rustemmmm seni bitlere sokup bogarimm rustemm.mustafamin tirnagi olamazsin.

Suleyman tahtla betaber gomdurtecek kendini heralda o kadar korkuyor tahtini kaybetmekten.

haa hürrem oynuyo kızlar ama çok çökmüş yüzü gözaltları morarmış makyaj bile kapatamamış yorgun bir yüz ve rolüde öyle oynuyo dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…