stillex senin kadar koyu mustafacı olmamama ragmen senin yorumlarını çok begeniyorum belirtmek istedm:13:
Off mustafam sen agzinla kus tutsan baban kuslu isyan diye kelleni vurdurur.seni ruyasinda gorur.gel gor ki sana yapilanlari hic gormez.resmen uvey evlat muamelesi
Ben dizideki Hürrem karakterini hala seviyorum yaptıklarını haklı da buluyorum kim oa ne çektirdiyse o da onu yapıyor kimden ne gördüyse.
Kişi değişse de yine Hürremci olucam. Ama Meryem uzerliye oldukça kızgınım. Gelse de oynamasını istemem. Vahide hanıma aşılacağız gibi gözüküyor. Hürremin her sahnesine şu an Vahide'yi koyuyorum nasıl olur diye fena olmayacak gibi belki size Hürrem'i sevdirir
Mustafanın yerinde taş olsa çatlardı valla çekmediği kalmadı yazık onun yerinde başkası olsa çoktan isyan ederdi hele de herkes tarafından bu kadar seviliyorken. Babasına olan sevgisinden ve bağlığından o kadar uyarılara rağmen bile kimseyi dinlemedi babasının yanına gitti ve o kadar güvendiği babası öldürdü Mustafa mı
nasıl yani hürremin değişme ihtimalimi varmış
Mustafanın yerinde taş olsa çatlardı valla çekmediği kalmadı yazık onun yerinde başkası olsa çoktan isyan ederdi hele de herkes tarafından bu kadar seviliyorken. Babasına olan sevgisinden ve bağlığından o kadar uyarılara rağmen bile kimseyi dinlemedi babasının yanına gitti ve o kadar güvendiği babası öldürdü Mustafa mı
Ben dizideki Hürrem karakterini hala seviyorum yaptıklarını haklı da buluyorum kim oa ne çektirdiyse o da onu yapıyor kimden ne gördüyse.
Kişi değişse de yine Hürremci olucam. Ama Meryem uzerliye oldukça kızgınım. Gelse de oynamasını istemem. Vahide hanıma aşılacağız gibi gözüküyor. Hürremin her sahnesine şu an Vahide'yi koyuyorum nasıl olur diye fena olmayacak gibi belki size Hürrem'i sevdirir
Ben Vahide Gördüm oynayacakmis Hürrem rölünü diye duydum. Tabi ne kadar dogru bilemem.
Babasi mustafadan o kadar korkuyor ki simdiden bu kadar sevilmesi saygi gormesi korkutuyor gozunu.insan bu kadar bencil olurmu evladini hic mi bilmez.hicmi kendinden bilmez
Süleyman bu dünyaya kazik cakmadiya. Elbet bir gün ölecek. Ardinda cesur bir sehzade yetistigine sevinecegine kendine tehdit olarak görüyor. Kendi oglunu!
Hah! Tam adamina sordu Mustafayi. Böyle böyle kiyiyorlar Sehzade Mustafaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?