Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Meryem uzerli cok ayip etti.Habersizce cekip gitmek ne oluyor ki ? İnsanin seyircisine biraz saygisi olur. ustelik birde anlasmam turkiye icin gecerli ben alman vatandasiyim demis.Oyunculuk kolay is degil vesselam.O zaman herkes cekip gitsin.Ustelik muhtesem yuzyil dizi cekimleri diger dizilere gore cok daha ust standartlarda.Pskolojisi bozulmus vay vay.Adamin babasi oluyor sirf seyirciye saygisindan rolune devam ediyor.Biraksaniza allah askina meryem uzerlinin hakli cikilacak hicbir tarafi yok.

Dördüncü sezonun başında Afife Hatun ölecek onun yerine Fahriye Kalfa Baş Haznedar olacak.

Mercan Ağa için ise iki ihtimal gözüküyor ya Şah Sultan'la birlikte gidip Merkez Efendi'nin müridlerinden olacak ya da Şah Sultan ondan Esmahan Sultan'ı korumasını isteyecek. Böylelikle Mercan Ağa'nın dizideki rolünü arttırabilirler.

Ancak şu anda gidişat Mercan Ağa'nın da Şah Sultan ile birlikte sarayı terkedeceğini gösteriyor

Hürremin şerefine olsun helva edecektim ama bununla idare edin artık hürremcilerrr GİDİŞİNİN ŞEREFİNE OLSUNNN

hahahahahaaaa byyyyyyyy

Beğenmedim mesajını pisss Ankgil
hıhhhh

Hürremi son görüşümüz müydü bu

dun aksamki bolum ccok guzeldi buyuk bi keyifle izledim nihayet nigar oldusah guzel bi tokat yedilutfi surgun edildikadinin avret yeriyle ugrasirsan boyle olurhurreme doyamadim ama cok az gorundu ve cokmus bi haldeydierde eski civil civil guzeller guzeli hurrem nerde simdiki nene hurrem

Gün sizin gününüz evet

Ama Hürrem yenilmedi,yenemediler onu Külkedisinin üvey tipsiz kız kardeşleri
O oyundan kendi isteği ile çıktı

Gün sizin gününüz evet

Ama Hürrem yenilmedi,yenemediler onu Külkedisinin üvey tipsiz kız kardeşleri
O oyundan kendi isteği ile çıktı

Siz hürremcilerin duygularıyla oynadı kuzen nefret edin ondan hadi

Valide cadısı,Mahidevran cadısı,Şah cadısı,Hatice cadısı,İbrahim vs vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…