Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

yaniiiii.... bir şirkette genel müdür veya başka bir yönetici ile aynı mesai saatleri harcanır..
müdürün altındaki biri kazan kaldırabilir mi? bende aynı saatleri harcıyorum, bana da aynı maaş verilsin diye..
ast üst ilişkisi heryerde var..

halit ergenç kendini kaç diziyle kanıtlamış bir oyuncu? bu diziyle tanınmadı, fakat bir tık çıtası yükseldi..
ayrıca bir kadın oyuncunun yorumuna katılmadan edemiycem, halit dizilerinde karşısında oynayan kadın oyuncuyu da yükseltti demişti

Erkenden kutlayayım dedimmmm dejavum nasılsa ölünce helvasını yapacam demiştim demi

ölmedi ki ama ablaa yaa Hürrem karakteri hep olacak ama bizim istediğimiz kişi devam edemeyecek. Ayy sıkıldım zaten Meryem gitti mi kaldı mı kim haklı kim haksız muhabbetinden günlerdir bunu konuşuyoruz belirsizlik vardı o da kalktı Meryem yok artık bu kadar daha fazla konuşmanın manası yok benim için. Tek diyeceğim bu zamana kadar o kadar konuk oyuncu geldi, kendini kanıtlamış hemen herkes kadroda 3 senedir mutlu mesut çalışıyor. Hiçbir spekülasyon olmadı hiç kimse çıkıp şartlardan memnun değilim istediğimi alamıyorum demedi. Bir Meryem mi istediğini alamamış mutlu olamamış Meryem'e gelene kadar resti çekecek yılların oyuncuları var orada hem de Meryem'den yaşça büyük insanlar. Para konusunu olduğunu hiç ama hiç sanmıyorum para için Meryem'i göndermeyi göze almazlar. Meryem buraya gelmeden önce nerede tanınıyordu bir ödülü var mıydı acaba. Hele 3 bölüm kalmışken sezon bitimine gitmek ne demek. Ne olursa olsun zorlasam da Meryem'i haklı göremiyorum cebini doldurdu, adını duyurdu çekti gitti.

kesinlikle. Orada set ışıkçısı, makyözü, figüranı vs.. aynı zaanı harcıyor hem de eminim ki Meryem'den daha az paraya daha da çok çalışıyorlar oyuncular kendi sahnelerini çekince rahatlar, ama onlar her sahnede çalışmak zorundalar ve Meryem kadar para almıyorlardır. Meryem Türkiye'ye gelince adını duyurdu bu dizi yükseltti zirveye getirdi onu. Halit Ergenç, Okan Yalabık hepsini geç Nebahat Çehre gibi biriyle oynamak kaç kişiye nasip olur. Halit dizideki karakterine zarar vermesin diye astronomik reklam teklifleri geldiği halde kabul etmemiş biridir rolünün hakkını vermek için. Halit'in aldığı parayla onun ki bir olabilir mi hem oturup konuşmuş değil ki Meryem tatile gidiyorum deyip kaçmış istese konuşsa bence Halit kadar olmasa da zam yaparlardı pargalıya da yaptırlar. myy sayesinde şampuan reklamlarında oynayıp ne kadar parayı kaptı acaba röportajlar aldığı ödüller cabası. Zaten getirisi çok çok fazla oldu Meryem'e. Ama işte 3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen aradaki 2 kuruşa seni satar bu da böyle bir durum işte.

Son düzenleme:

Herkes neredeyse eşit çalışıyorsur sette,yok anacım bunun havası kabardı kabardı plan oldu sonundaa o kadar oyuncu var dizide niye onların manevi çöküntüleri olmadı oldu yada bizler bilmiyoruz yanii..

İşine saygısı olacak oyuncunun tek yaptığı şımarıklık zaten,tatillerde geziyor gece geziyor otur evinde dinlen demiiii

Antihürremcilerin gözünde zatii ölüydü kendilerii bizde çenemizi yoruyoz burada tahmin edip duruyoruzzz işte..Başkasıda gelse gene aynı lafları ederiz merak etmeee

ne olursa olsun sanki hala bir umut varmış gibi geliyor yahu
bırakıp gitmez bence antihurremciler bile hurrem degilde Meryem seviyorlar böyle bisey yapacagi aklıma bile gelmezdi ya
dünki bölümü de izlemedim final sınavına çalışmaktan of ya ne vahide gördüm u ya bütün moralim alt üst oldu bir dizimiz vardı

Meryem Uzerli'nin Türkiye'de 2,5 yılda 4 milyon TL kazandığı ortaya çıktı.

Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli, Türkiye'deki oyunculuk kariyerine nokta koydu. Berlin'de bir klinikte 'Tükenmişlik Sendromu' teşhisiyle tedavi gördüğü iddia edilen Uzerli mesleğini Almanya'da sürdürme kararı aldı.

2,5 YILDA 4 MİLYON TL
Uzerli'nin 2011 yılında geldiği Türkiye'deki işlerinden 2,5 yıl içinde 4 milyon TL kazandığı öne sürüldü. Ünlü oyuncu, Muhteşem Yüzyıl'dan 100 bölümlük performansı karşılığında 1,5 milyon dolar (2 milyon 800 bin TL) aldı. Uzerli'nin Elidor'un reklam filmi için de 600 bin dolar karşılığında (1 milyon 120 bin TL) imza attığı öğrenildi.

---

Haklı kadın bu parayı bende kazansam bende tükenmişlik sendromu gecırırdım şaka gb ya ..
Turkıye'de ne kadar haksız kazanç var böyle ..
Biri aksam eve götüreceği ekmeğin hesabını yaparken diğeri milyonlarını hesaplıyor ..

kimi protesto ediyorsun safimu?

Meryem'i tutamadılar burda huri. koccaaağğ ekip tim produksyon hıç mı bişey yapamadılar yahu..pardonda okadar paraları halıt ergenç'e yağdırırken ıyıydı, madem oyle bu kızın da parasını adam gıbı verselermış ne farkı vardı dızıde suleyman'dan.. ki devamlı gıdıcem gıdıcem dıyordu meryem ılk geldıgınde bıle burdan gıtmek ıstıyorum demış roportajında okumuştum çok ozluyorum aılemı evımı dıye..şimdi turk olmasına turk ama yaşadığı buyuduğu yerle burası arasında dağlar kadar fark var, adapte sorunu cıdden onu bunalıma sokmuşta olabılır ekıp nıye boyle konuşuyo arkasından uzuldum ben Ne olacak şimdi dizimize gitti gümbürtüye artık değil eski tadı hiç bişiyciğiii olmaz..bence muhteşem yuzyılın muhteşemlığı de gıttı hurremle..önce meral okay'ın ölümü senaryo gıttı zaten..bu sezon saçmalıyorlardı şimdi hurroş.daha da ızlemıcım ben zaten.. cıdden mımıklerıne varana kadar sevıyordum hurremı zevkle ızlıyordum taklıdını yapıp duruyodum sadece meryem değil hurrem karakterıde etkılı tabıkı

vahide gördüm bikere sülonun anasi yasinda hic olmaz bari buluyorlarsa güzel birsey bulsunlar kendini sevdirecek yabanci olmasi daha mantikli konusma acisindan,yabancilar Türkceyi net konusamiyorlar

ama herseye ragmen meryemim diyorum meryemsiz olmaz diyorum

Timur beyde tüm zehrini akitmis insanlar kötü günde belli olur deniyor ya dogru

böyle haftada bir gelirsen,internetin magazin sitelerini dolaşmazsan son dakka duyarsın iştek

biz alıştık kaç gündür

vlla ya zaten hiç magazin takip etmem.tesadüf duyarsam duyarım birşeyi.buraya da haftada bir gelir oldum gerçekten de evet.amaaan bir diziyi çok sevdim ya olmayan kalmadı.bir ara başbakan taktı bitecek diye korktuk sinir olmuştum.şimdi de bu çıktı.bunu da kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi.

dün muhtesemi izlerken okadarda güzel bölüm olmasina ragmen adapte olamadim hürremi gördükce dizide bu son görüsüm dedim

herkese bu yansimis olacakki reytinglerde share % baya düsüs var

ben böyle düşünmüyorum can can,adamlar daha ne yapsınlar ,valide sultan bile dedi evden alıp eve bırakıyorlar ,sette dinleniyorsun,suyunu odana getiriyorlar yiyieceğin yemeğe kadar gelip soruyorlar el üstünde tutuluyoruz dedi...
bu olay tamamen hürremin buraya uyum sağlayamayıp liseli ergenler gibi davranmasından kaynaklanmış bir durum.hiç profesyonelce değildi,gerçi profesyonel olmadığı için ilk dizisinde haftada 30 bin tl. alıyordu...
bende yapılması ne gerekiyorsa yapılmış,ama olmayınca olmuyor demekki keşke uygun bir şekilde gitseydi,3 haftayı orada belkide ağlayarak geçiriyor,onun yerine 3 haftayı burda oynayarak ,para kazanıp prara kazandırarak geçirseydi..

safişim adapte sorunu olacak bişey yok..taşra bir kentte çekilmiyor dizi..
kendisi allah bilir almanyanın bir köyünde veya kasabasında yaşıyordu..
istanbul gibi dünya şehri bir yerde,metropolde, adapte sorunu da ne ola..
gezmekse gezmek,tozmaksa tozmak dibine kadar, sevgili de yaptı kendine..
Eeee ne kaldı geriye.... şımarıklık..

gercek kanunu haremde binlerce kadini tuttu len lennn yeni kanuni bir hüremi tutamadi kacirdi
yok yok bacummmm simdiki zamandaki erkeklerde is kalmadiiii yagladik balladik ama hürrem kactiiii

meryem berlinde yasiyor,berlinde almanyanin en büyük sehri cokta modern yok yok yani ve bazi semtleri Türkiye gibi cok Türk var

kreuzberg neukölln bu semtlere kücük istanbul diyorlar

Hürriyet'ten Demirhan Hararlı'nın haberine göre; Uzerli’nin yerine ’Hürrem’ rölünü oynayacaklar arasında adının geçmesine şaşırdığını söyleyen Hülya Avşar, " Ben diziye çok beğeniyorum. Meryem bence hemen geri dönsün. Benim adımın geçtiğini bilmiyordum, henüz böyle bir teklif gelmedi. Bu sezon bana teklifler geldi ama ben dizilerde oynamak istemiyorum. Böyle bir teklifi getirmediler ama gelirse yine de düşünmek gerek. O kadar süreli çekimlere nasıl dayanırım bimiyorum. Şu an bildiğim tek şey; bu dizi gerçekten muhteşem ama Meryem hemen geri gelmeli” dedi.

Kaynak : Hürriyet

Mersiiiii almayımm ben onuuuuu dokanıyor bünyemeeeee

dokanırrr valla bünyene alışık olmayınca antihürremci olarak ablacımm şu bakışlara bak hele ne heybetlii hey Maşallahhhh

aman aman Hülya o diziye gelirse starı tümden izlemeyi bırakarım. Ne yapıcaklar Kanuni ile tenis mi oynayacaklar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…