Erkenden kutlayayım dedimmmm dejavumnasılsa ölünce helvasını yapacam demiştim demi
Maddi derken adı sanı duyulmamış bir oyuncuyada bölüm başı 30-40 bin lira verilmez ki megimm bide işin bu tarafından bakalım yanii..
Reklamlardan bile daha çok para almıştır bana göre..
Erkenden kutlayayım dedimmmm dejavumnasılsa ölünce helvasını yapacam demiştim demi
yaniiiii.... bir şirkette genel müdür veya başka bir yönetici ile aynı mesai saatleri harcanır..
müdürün altındaki biri kazan kaldırabilir mi? bende aynı saatleri harcıyorum, bana da aynı maaş verilsin diye..
ast üst ilişkisi heryerde var..
halit ergenç kendini kaç diziyle kanıtlamış bir oyuncu? bu diziyle tanınmadı, fakat bir tık çıtası yükseldi..
ayrıca bir kadın oyuncunun yorumuna katılmadan edemiycem, halit dizilerinde karşısında oynayan kadın oyuncuyu da yükseltti demişti
yaniiiii.... bir şirkette genel müdür veya başka bir yönetici ile aynı mesai saatleri harcanır..
müdürün altındaki biri kazan kaldırabilir mi? bende aynı saatleri harcıyorum, bana da aynı maaş verilsin diye..
ast üst ilişkisi heryerde var..
halit ergenç kendini kaç diziyle kanıtlamış bir oyuncu? bu diziyle tanınmadı, fakat bir tık çıtası yükseldi..
ayrıca bir kadın oyuncunun yorumuna katılmadan edemiycem, halit dizilerinde karşısında oynayan kadın oyuncuyu da yükseltti demişti
ölmedi ki ama ablaa yaa Hürrem karakteri hep olacak ama bizim istediğimiz kişi devam edemeyecek. Ayy sıkıldım zaten Meryem gitti mi kaldı mı kim haklı kim haksız muhabbetinden günlerdir bunu konuşuyoruz belirsizlik vardı o da kalktı Meryem yok artık bu kadar daha fazla konuşmanın manası yok benim için. Tek diyeceğim bu zamana kadar o kadar konuk oyuncu geldi, kendini kanıtlamış hemen herkes kadroda 3 senedir mutlu mesut çalışıyor. Hiçbir spekülasyon olmadı hiç kimse çıkıp şartlardan memnun değilim istediğimi alamıyorum demedi. Bir Meryem mi istediğini alamamış mutlu olamamış Meryem'e gelene kadar resti çekecek yılların oyuncuları var orada hem de Meryem'den yaşça büyük insanlar. Para konusunu olduğunu hiç ama hiç sanmıyorum para için Meryem'i göndermeyi göze almazlar. Meryem buraya gelmeden önce nerede tanınıyordu bir ödülü var mıydı acaba. Hele 3 bölüm kalmışken sezon bitimine gitmek ne demek. Ne olursa olsun zorlasam da Meryem'i haklı göremiyorum cebini doldurdu, adını duyurdu çekti gitti.
kimi protesto ediyorsun safimu?
ne olursa olsun sanki hala bir umut varmış gibi geliyor yahu
bırakıp gitmez benceantihurremciler bile hurrem degilde Meryem seviyorlar böyle bisey yapacagi aklıma bile gelmezdi ya
dünki bölümü de izlemedim final sınavına çalışmaktanof ya ne vahide gördüm u ya bütün moralim alt üst oldu bir dizimiz vardı
vlla ya zaten hiç magazin takip etmem.tesadüf duyarsam duyarım birşeyi.buraya da haftada bir gelir oldum gerçekten de evet.amaaan bir diziyi çok sevdim ya olmayan kalmadı.bir ara başbakan taktı bitecek diye korktuk sinir olmuştum.şimdi de bu çıktı.bunu da kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi.
böyle haftada bir gelirsen,internetin magazin sitelerini dolaşmazsan son dakka duyarsın iştek
biz alıştık kaç gündür
Koskoca Muhteşem Yüzyıl ekibi bir Meryem Uzerli'ye sahip çıkamadı..
Maddi manevi tatmin etmelilerdi Meryem'i..Arkasından ne konuşuyorsun!Ayıp!!
Kazandırdığı paralar hakkında da konuşun o zaman!
İşte çekti gitti.. Şimdi nolacak diziye,bize
Meryem'i tutamadılar burda huri. koccaaağğ ekip tim produksyon hıç mı bişey yapamadılar yahu..pardonda okadar paraları halıt ergenç'e yağdırırken ıyıydı, madem oyle bu kızın da parasını adam gıbı verselermış ne farkı vardı dızıde suleyman'dan.. ki devamlı gıdıcem gıdıcem dıyordu meryem ılk geldıgınde bıle burdan gıtmek ıstıyorum demış roportajında okumuştum çok ozluyorum aılemı evımı dıye..şimdi turk olmasına turk ama yaşadığı buyuduğu yerle burası arasında dağlar kadar fark var, adapte sorunu cıdden onu bunalıma sokmuşta olabılır ekıp nıye boyle konuşuyo arkasından uzuldum benNe olacak şimdi dizimize gitti gümbürtüye artık değil eski tadı hiç bişiyciğiii olmaz..bence muhteşem yuzyılın muhteşemlığı de gıttı hurremle..önce meral okay'ın ölümü senaryo gıttı zaten..bu sezon saçmalıyorlardı şimdi hurroş.daha da ızlemıcım ben zaten.. cıdden mımıklerıne varana kadar sevıyordum hurremı zevkle ızlıyordum taklıdını yapıp duruyodum sadece meryem değil hurrem karakterıde etkılı tabıkı
Meryem'i tutamadılar burda huri. koccaaağğ ekip tim produksyon hıç mı bişey yapamadılar yahu..pardonda okadar paraları halıt ergenç'e yağdırırken ıyıydı, madem oyle bu kızın da parasını adam gıbı verselermış ne farkı vardı dızıde suleyman'dan.. ki devamlı gıdıcem gıdıcem dıyordu meryem ılk geldıgınde bıle burdan gıtmek ıstıyorum demış roportajında okumuştum çok ozluyorum aılemı evımı dıye..şimdi turk olmasına turk ama yaşadığı buyuduğu yerle burası arasında dağlar kadar fark var, adapte sorunu cıdden onu bunalıma sokmuşta olabılır ekıp nıye boyle konuşuyo arkasından uzuldum benNe olacak şimdi dizimize gitti gümbürtüye artık değil eski tadı hiç bişiyciğiii olmaz..bence muhteşem yuzyılın muhteşemlığı de gıttı hurremle..önce meral okay'ın ölümü senaryo gıttı zaten..bu sezon saçmalıyorlardı şimdi hurroş.daha da ızlemıcım ben zaten.. cıdden mımıklerıne varana kadar sevıyordum hurremı zevkle ızlıyordum taklıdını yapıp duruyodum sadece meryem değil hurrem karakterıde etkılı tabıkı
safişim adapte sorunu olacak bişey yok..taşra bir kentte çekilmiyor dizi..
kendisi allah bilir almanyanın bir köyünde veya kasabasında yaşıyordu..
istanbul gibi dünya şehri bir yerde,metropolde, adapte sorunu da ne ola..
gezmekse gezmek,tozmaksa tozmak dibine kadar, sevgili de yaptı kendine..
Eeee ne kaldı geriye.... şımarıklık..
al sanaEki Görüntüle 724817
hayırrrrrrrrrrr izlemeyi bırakma sonuna kadar hürremciyizzzzzzzzzzzzzzzzzz:13::13::13::13::13::13::13:
Mersiiiii almayımm ben onuuuuu dokanıyor bünyemeeeee
Hürriyet'ten Demirhan Hararlı'nın haberine göre; Uzerli’nin yerine ’Hürrem’ rölünü oynayacaklar arasında adının geçmesine şaşırdığını söyleyen Hülya Avşar, " Ben diziye çok beğeniyorum. Meryem bence hemen geri dönsün. Benim adımın geçtiğini bilmiyordum, henüz böyle bir teklif gelmedi. Bu sezon bana teklifler geldi ama ben dizilerde oynamak istemiyorum. Böyle bir teklifi getirmediler ama gelirse yine de düşünmek gerek. O kadar süreli çekimlere nasıl dayanırım bimiyorum. Şu an bildiğim tek şey; bu dizi gerçekten muhteşem ama Meryem hemen geri gelmeli” dedi.
Kaynak : Hürriyet
Eki Görüntüle 724848
aayyyy,işte o zaman ben biel izlemem,o anca kırıtr ortalarda,aayyy hayali bile kötüüüüü...aman aman Hülya o diziye gelirse starı tümden izlemeyi bırakarım. Ne yapıcaklar Kanuni ile tenis mi oynayacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?