dokanırrr valla bünyene alışık olmayınca antihürremci olarak ablacımm şu bakışlara bak hele ne heybetlii hey Maşallahhhh
aman aman Hülya o diziye gelirse starı tümden izlemeyi bırakarım. Ne yapıcaklar Kanuni ile tenis mi oynayacaklar
dün muhtesemi izlerken okadarda güzel bölüm olmasina ragmen adapte olamadim hürremi gördükce dizide bu son görüsüm dedim
herkese bu yansimis olacakki reytinglerde share % baya düsüs var
safişim adapte sorunu olacak bişey yok..taşra bir kentte çekilmiyor dizi..
kendisi allah bilir almanyanın bir köyünde veya kasabasında yaşıyordu..
istanbul gibi dünya şehri bir yerde,metropolde, adapte sorunu da ne ola..
gezmekse gezmek,tozmaksa tozmak dibine kadar, sevgili de yaptı kendine..
Eeee ne kaldı geriye.... şımarıklık..
Geçtiğimiz günlerde çıktığı Bodrum tatilinin ardından Almanya'ya giden ve MuhteşemYüzyıl çekimlerine katılmayan Meryem Uzerli suskunluğunu bozdu.'Tükenmişlik sendromu' nedeniyle tedavi gören ve yapım şirketi ile karşı karşıya gelen Uzerli, Twitter üzerinden bir açıklama yayınladı.
İşte Meryem Uzerli'nin o açıklaması...
Sevgili arkadaşlar , ilk önce özür dilerim...
Şimdi yazdiğım için ve daha önce değil.
Bugun ilk defa biraz daha iyiyim ve en ağır günlerden , tedavi ve duygusal anlamda geçti.
Can yanımda ve o bana iyi geliyor,onunla hava almak ,dolaşmak , yürüyüş yapmak benim için çok büyük bir hediye.
Sizin bütün dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum - bu bana çok yardımcı oldu ve oluyor ve size sonsuz sevgi gönderiyorum.
Bir sürü insan ne oldu bilmeden, beni yargılamadan ama beni hissederek ve bilerek, kalbimi tanıyarak burada yazdı ve o beni o kadar mutlu etti ki.
Bu bir dönem. İnsanız... Güçlenerek çıkarım inşallah. Almanya'daki en iyi psikatrist professörlerde tedavi gördüğüm için , umudum var en kısa zamanda ayağa kalkmak şu anda tek hissettigim şey , hayattayım.
Sizin enerji ve temiz dualarınız için çok çok çok tesekkür ediyorum!!!
Beni (gerçekten ne oldu , nasılım diye ) soran mesajlar ve telefonlar için de çok teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten hepinize çok sarılıyorum ve öpüyorum.
SAĞOLUN.
Dinlenmem lazım, bu dönemde çok internetle ilgilenmemem lazım, sizden sabır ve anlayış diliyorum Allah sizi korusun ... Kalbim size karşı hep sevgi dolu... İYİ Kİ VARSINIZ
orası kesın canım ben kendı adıma boyle duşunurken benım gıbı duşuneneler olacağını tahmın ettım
tatlı gacım, taşralıkla ılgısı yok.tam tersıne ıstanbul gıbı metropolde keşmekeşın ıçınde ne oldugunu şaşırdı alışverışe bıle gıdemıyorum sabahları gıdıp avmlerın açılmasını beklıyorum sonra ınsanlar benı sıkıştırıyor yemek bıle yıyemıyorum fılan demıştı. kultur ve turk ınsanı çok farklı anne baba yok. dil farklı. ve dili öğrenmeden o dilde dizi de oynuyosun duşunsene..daha turkçe bılmıyosun turkçe senaryoyu koyuyolar onune. bılemeyız nası bı psıkolojıde oldugunupara konusunda sonuna kadar hak verıyorum ha aldığı para az dıye değil tabıkı ruyamda goremem haftada 20bini şu konuda hak verıyorum adaletsızlık var ise davası ise davasında haklıdır arkadaş .. alacak ozaman oda halıt ergenç kadar parasını.. hesaplasar dızıde oynadıkları saatler eşit çıkar yahu bu neyın eşitsizliği. ılk geldığı zamanlar hatıce mahıdevran hep yanımda gerçek hayatta onlar olmasalar burda yanlızlıktan olurdum demıştı halıt eşi berguzarla tanıştırmış sadece onlarla takılıyomuş fılan kendı soylemıştı sonra ablası gelmış her ınsan hemen adapte olck buraya bayılcak gulluk gulıstan olck dıye bışey yokkı canım..ekıbın yaptıgıda ayıp,dızı devam edıcek sonuçta..nıçın arkasından fişek fişek konuşuyosunuz :26:
dejavu_one yazdıklarında çok haklısın ,benim tezim,ya gerçekten hasta idi,yada avrupdan çok daha iyi bir teklif aldığı ..bugün mesajından sonra..avrupdan çok iyi bir teklif aldığı fikri daha doğru gibime geliyor.3 senede kim 4 trilyon kazanıyor,diğer çalışanlar ne yapsın
Meryem'in açıklamaları yine ve yine samimi bulmuyorum Bu konuyla ilgili de bu başlığa son kez düşüncelerimi yazıcam artık önümüze bakma vakti geldi çünkü.
Meryem tükenmişlik sendromuna gerçekten yakalanmış olabilir, diziyi bırakmak isteyebilir ki bu doğal hakkıdır kimse kimsenin kölesi değil, sıkılmış bunalmış olabilir çalışma şartlarına ayak uyduramamışta olabilir.
Benim savunduğum şey, sadece 3 bölüm için herkesi yıkıp geçmesi, köprüleri atması seyirciye ve çalışma arkadaşlarına haksızlık etmiş olması. Bodrum'a tatile diye gidiyor ki hadi yapımcı yalan söylüyor diyelim neden direkt kaçtı demesin de Bodrum'a diye gitti desin bu bile niyetin iyi olmadığını gösteriyor. Nete bile girmesi yasaklanan bu kadar ağır sendrom geçiren biri geçen haftalarda gecelerde nasıl boy gösteriyordu. Şöyle bir seçeneği de vardı raporunu gönderirdi 3 bölümde olamayacağını söylerdi ki her sözleşme de rapor hastalık hükümleri açıktır; bir daha ki sezon için duruma göre karar vereceğini söylerdi çalışma arkadaşlarını birebir durumundan haberdar eder yüzüstü bırakmazdı.
Zaman bulamayan insan gecelerde sevgilisiyle gezmeye vakit buluyordu ve sanmıyorum ki zam isteyipte Timur bey zammı vermemiş olsun neden başrol oyuncusunun istediğini yerine getirmesin ki otel parası yemesi içmesi de ayrıca ödeniyor bu daha önce de haber olmuştu şartları oldukça iyiydi.
Adapte olamamak, dilimizi bilmemek, yalnız kalmak vs.. 3 sene burada yaşamış, dizide rol almış biri için bence geçerli değil ilk sene gitse tamam adapte olamadı derdim lakin 3 sene sonunda mı anlamış adapte olamadığını ve neyine adapte olamamış bu ülkede herkes onu çok sevdi izleyici yere göğe sığdıramadı reklamlar, röportajlar her yerde ilgi odağı oldu bir de sevgilisi vardı onu hiç yalnız bırakmayan misal wilma elles o da öyle bir geçer zamanki de oynuyor 3 sezondur o da yabancı nasıl adapte oldu onun çalışma şartları çok mu iyi aynı sürelerde çekiliyor dizi. Buraya gelmeden önce kim tanıyordu ne kadar kazanıyordu Meryem acaba. Para önemli değilmiş huzur önemliymiş tamam huzurlu olacağı yere gitsin ama bunu güzellikle arkasındakileri yüzüstü bırakmadan onca senenin hatrını sayarak yapsaydı işte bu yüzden kızgınım Meryem'e. Yolu açık olsun inşallah orada isteği şartlarda çalışır tekrar buraya dönmek zorunda kalmaz nitekim yine İstanbul'a dönüp dolaşıp geleceğini düşünüyorum.
haticenin ahi tuttu kesin nasil bir ah ettiyse artik hurreme payitahti birakin ulkeden gitti..meryem yeni sezonda belki gerir doner diye umut ediyorum..onsun izleyesim gelmiyor yeni bolumune bile bakamadim nasilsa bidaha yok diye ..
meryem uzerli kesinlikle çok iyi bir oyuncu hürrem sultanı yeniden canlandırmıştı resmen,
dizi kurgu olsada aşkı,ihtirası ile sergilediği oyunculuk tamamen gerçekti...o yüzden çok izlendi yargılansa da dizi izlenmeye devam etti
yarım bırakmamalıydı bana göre de nasıl meral okayın kaybı dizi için vurgunsa meryem uzerlide öyle ...
yapımcılar diziyi tamamen bitirmeli ,en azından tadında bitsin,
şahsen başka birini hürrem olarak görmek istemiyorum tabi diziyi de izlemek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?