- 18 Ağustos 2009
- 5.506
- 4.659
- 698
Hürremin şerefine olsun helva edecektim ama bununla idare edin artık hürremcilerrrGİDİŞİNİN ŞEREFİNE OLSUNNN
hahahahahaaaa byyyyyyyy
Tabikiiii tüm antihürremcilerii toplayacazz burada
Yaaaaaaa napıyonnn hanımkeleşimigetir abla yaaaahürrem reyiztir reyiz kalacak ben artık izlemicim protesto edıyorummmm ımmmaaa yenı gelen yaşlı hurrem sizi daha beter sinir etçekkkk kesin
Tamam:13::13::13::13:
nsptımmm safişşşşalt tarafı reyizinizi uğurladımmmmreyizziniz sizin olsunnnn kim gelirse gelsinnnn onuda gıcık ederiz vesselammmmm asıl görevimizzzz bu değilmi zatennnn
peeehhürrem reyizin mabedi bu topicte kalacak hey gidiiii az gaza gelmedik biz burda
Yaaaaaaa napıyonnn hanımkeleşimigetir abla yaaaahürrem reyiztir reyiz kalacak ben artık izlemicim protesto edıyorummmm ımmmaaa yenı gelen yaşlı hurrem sizi daha beter sinir etçekkkk kesin
Siz hürremcilerin duygularıyla oynadı kuzen nefret edin ondan hadi
ayyynennn...Valla hürremcilerin duygularıyla oynadı...
nooldu lokum,reyiz hürreme,noolduuu....sattı seyircisini 2 sezonda..
Rolüne yakışıyordu,bende meryem olarak sempatik buluyordum
ama şimdi böyle yapınca, hürrem tarafı ağır bastı, şimdi gözüm görmesin.:117:.
bu oyuncular sahneleri bitince kenarda dinlenmiyorlar mı zaten..
sanki kırbaçla sırtlarına vuruluyor..
nebahat çehreyi sabah magazin programında izledim aynen şunları söyledi...
"Herhalde Meryem çok büyük bir rahatsızlık yaşıyor. Ama bunun set yorgunluğu olması mümkün değil. Ben 8 sene hasta olarak çalıştım. Hele ki bu set o kadar yardımcı ki. Arabayla şoför sizi alıyorlar, içtiğiniz suya kadar odanıza konuyor, yemek ne tercih ediyorsunuz diye soruluyor, saat 19.00-20.00'de çalışma bitiyor. Çok rahat bir set. Geceleri belirsiz saatlerde setten çıkma yok. Hollywood'da çalışır gibi imkanlar tanınıyor"
(İdolümsünvalideeeee )
Ben meryem olsa da olmasa da devam edicem izlemeye, böyle büyük prodüksiyonlu bir dizi, bir kişinin baltalaması yüzünden seyirci kaybetmemeli
gözümüz yeni hürreme alışır, alışmaz, zorlanır... bilemem ama, bu dizi bunu hak etmiyor..
meryem alman kafasıyla resti çekti,Türk kafası bu resti yemedi ama...
nerenin atasözü ise unuttum,''kimse vazgeçilmez değildir,mezarlıklar vazgeçilmez insanlarla dolu'' denilir..
ayrıca hürrem tek başına parlamadı dizide, diğer oyuncuların paslarıyla da beslendi..
bunalacaksa dizideki şah sultan deniz çakır bunalmazmıydı? kaç sezon yaprak dökümü yaptı,sonra iffet, akabinde Myy
bu kız neden bunalmadı?..
ağzınu yedüğümayyynennn...Valla hürremcilerin duygularıyla oynadı...
nooldu lokum,reyiz hürreme,noolduuu....sattı seyircisini 2 sezonda..
Rolüne yakışıyordu,bende meryem olarak sempatik buluyordum
ama şimdi böyle yapınca, hürrem tarafı ağır bastı, şimdi gözüm görmesin.:117:.
bu oyuncular sahneleri bitince kenarda dinlenmiyorlar mı zaten..
sanki kırbaçla sırtlarına vuruluyor..
nebahat çehreyi sabah magazin programında izledim aynen şunları söyledi...
"Herhalde Meryem çok büyük bir rahatsızlık yaşıyor. Ama bunun set yorgunluğu olması mümkün değil. Ben 8 sene hasta olarak çalıştım. Hele ki bu set o kadar yardımcı ki. Arabayla şoför sizi alıyorlar, içtiğiniz suya kadar odanıza konuyor, yemek ne tercih ediyorsunuz diye soruluyor, saat 19.00-20.00'de çalışma bitiyor. Çok rahat bir set. Geceleri belirsiz saatlerde setten çıkma yok. Hollywood'da çalışır gibi imkanlar tanınıyor"
(İdolümsünvalideeeee )
Ben meryem olsa da olmasa da devam edicem izlemeye, böyle büyük prodüksiyonlu bir dizi, bir kişinin baltalaması yüzünden seyirci kaybetmemeli
gözümüz yeni hürreme alışır, alışmaz, zorlanır... bilemem ama, bu dizi bunu hak etmiyor..
meryem alman kafasıyla resti çekti,Türk kafası bu resti yemedi ama...
nerenin atasözü ise unuttum,''kimse vazgeçilmez değildir,mezarlıklar vazgeçilmez insanlarla dolu'' denilir..
ayrıca hürrem tek başına parlamadı dizide, diğer oyuncuların paslarıyla da beslendi..
bunalacaksa dizideki şah sultan deniz çakır bunalmazmıydı? kaç sezon yaprak dökümü yaptı,sonra iffet, akabinde Myy
bu kız neden bunalmadı?..
Hanım ablacım o pasta oldu mu şimdi yani. Hürrem ölmüş gibi. Kimseye yenilmiş değil ki yenilenler ortada diziye bakacak olursa Şah Sultan veziri azam diye getirdiği kocasından tokatı yedi azamlık gitti. Mustafa zaten gözen düşmüş durumda yeni sezonda kim yerine gelirse gelsin hepsini yine hacamat edecek.
Amaa maalesef o aşka inanmıştık onun için izliyorduk aradaki tutkuyu Meryemle birlikte hepsi gitti. 3 sene heba oldu resmen yaa. Başka biriyle nasıl inandırıcı olacaklar yani. O bakışmalar, o sözler, ekrandan bize yansıyordu birebir. Siz hep entrikaları gördünüz biz deli gibi bir sevdayı gördük. Kim işleyebilir içimize bunu. Dün az seyrettim merhamete baktım üzülerek maalesef.
Koskoca Muhteşem Yüzyıl ekibi bir Meryem Uzerli'ye sahip çıkamadı..
Maddi manevi tatmin etmelilerdi Meryem'i..Arkasından ne konuşuyorsun!Ayıp!!
Kazandırdığı paralar hakkında da konuşun o zaman!
İşte çekti gitti.. Şimdi nolacak diziye,bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?