Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Hürremin şerefine olsun helva edecektim ama bununla idare edin artık hürremcilerrr GİDİŞİNİN ŞEREFİNE OLSUNNN

hahahahahaaaa byyyyyyyy

Yaaaaaaa napıyonnn hanımkeleşimigetir abla yaaaa hürrem reyiztir reyiz kalacak ben artık izlemicim protesto edıyorummmm ımmmaaa yenı gelen yaşlı hurrem sizi daha beter sinir etçekkkk kesin

Son düzenleme:
Yaaaaaaa napıyonnn hanımkeleşimigetir abla yaaaa hürrem reyiztir reyiz kalacak ben artık izlemicim protesto edıyorummmm ımmmaaa yenı gelen yaşlı hurrem sizi daha beter sinir etçekkkk kesin

nsptımmm safişşşşalt tarafı reyizinizi uğurladımmmm reyizziniz sizin olsunnnn kim gelirse gelsinnnn onuda gıcık ederiz vesselammmmm asıl görevimizzzz bu değilmi zatennnn

Tamam:13::13::13::13:

SÖZ SIRASI MUHTEŞEM YÜZYIL EKİBİNDE

Meryem Uzerli’nin son aylarda yaşadıklarını sevgilisi Can Ateş’in ağzından dün aktardım.

Can Ateş’in dünkü açıklamalarının yankısı Muhteşem Yüzyıl cephesinde büyük oldu. Set çalışanlarından biri veryansın etti.. Diyorlar ki

- Meryem’in ne kadar çalıştığı kamera kayıtlarında, sete giriş çıkış saatlerinde mevcut. Son üç ayda, 15’er günden fazla çalışmamış. Bunu kanıtlayacak belgeler elimizde var zaten.
Bu başından beri kurguladığı olaydı. Haziran ayında kesinlikle çalışmak istemiyordu, sette hep bunu konuşuyordu. Antalya’daki konuşması bile bunun ön hazırlığıydı. Bunun PR’ını yaptı orada. Sonra da Instagram’dan sektör için kahramanlık yapıyormuş gibi gösterdi.
Almanya’ya kaçarak gitmek yerine neden Türkiye’de bir psikiyatri kliniğine gidip rapor almadı. Bu raporu alıp bize getirse biz de ona göre davranmayı, izne göndermeyi bilirdik kendisini. Lütfen birine ulaşıp söyle değil mi? Zaten Almanya’dan gönderdiği raporlar da klinik raporları değil. Özel bir pratisyen hekimden...
Kliniğe yatacak kadar depresyonda olan bir insan, Bodrum’da partilerden mi kalkıp Almanya’ya gider? Bodrum tatilinden direkt Almanya’ya geçti. Ondan önce de Çeşme’de tatildeydi. 15-20 gün önceye doğru magazin haberlerine gidin, Meryem’in nerelerde olduğu görülecektir.
Meryem dönse, yapımcı Timur Savcı kabul etse bile artık ekip ve rol arkadaşları çalışmak istemiyor Meryem’le... Bu yüzden Meryem’in bu sete dönmesi imkansız artık.
Meryem ayda 100 bin liranın üzerinde ücret kazanıyor. Üstelik net bir kazanç bu. Vergisini de yapım şirketi ödüyor. Ulaşım ve otel parası da ödeniyor.
Yapım şirketinin Meryem’e cumaya kadar otel odasını boşalt dediği doğru. 2,5 yıldır o odanın parası ödeniyor. Üstelik yazın da ödenmesini istediği için boş kaldığı yaz aylarında bile ödendi odanın parası.
Meryem 200 kişinin ekmeğiyle oynuyor. Çevresiyle birlikte 500 kişi demektir bu... Buna kimsenin hakkı yok. Bu yüzden sette büyük tepki var Meryem’e...
Medyadan duyunca, biz de Vahide Gördüm’ün Hürrem rolü için aslında çok iyi bir alternatif olduğunu düşündük. Ama kesin bilgi yok.

Son düzenleme:
Siz hürremcilerin duygularıyla oynadı kuzen nefret edin ondan hadi

ayyynennn...Valla hürremcilerin duygularıyla oynadı...
nooldu lokum,reyiz hürreme,noolduuu....sattı seyircisini 2 sezonda..

Rolüne yakışıyordu,bende meryem olarak sempatik buluyordum
ama şimdi böyle yapınca, hürrem tarafı ağır bastı, şimdi gözüm görmesin.:117:.

bu oyuncular sahneleri bitince kenarda dinlenmiyorlar mı zaten..
sanki kırbaçla sırtlarına vuruluyor..

nebahat çehreyi sabah magazin programında izledim aynen şunları söyledi...

"Herhalde Meryem çok büyük bir rahatsızlık yaşıyor. Ama bunun set yorgunluğu olması mümkün değil. Ben 8 sene hasta olarak çalıştım. Hele ki bu set o kadar yardımcı ki. Arabayla şoför sizi alıyorlar, içtiğiniz suya kadar odanıza konuyor, yemek ne tercih ediyorsunuz diye soruluyor, saat 19.00-20.00'de çalışma bitiyor. Çok rahat bir set. Geceleri belirsiz saatlerde setten çıkma yok. Hollywood'da çalışır gibi imkanlar tanınıyor"

(İdolümsün valideeeee)

Ben meryem olsa da olmasa da devam edicem izlemeye, böyle büyük prodüksiyonlu bir dizi, bir kişinin baltalaması yüzünden seyirci kaybetmemeli
gözümüz yeni hürreme alışır, alışmaz, zorlanır... bilemem ama, bu dizi bunu hak etmiyor..
meryem alman kafasıyla resti çekti,Türk kafası bu resti yemedi ama...
nerenin atasözü ise unuttum,''kimse vazgeçilmez değildir,mezarlıklar vazgeçilmez insanlarla dolu'' denilir..

ayrıca hürrem tek başına parlamadı dizide, diğer oyuncuların paslarıyla da beslendi..
bunalacaksa dizideki şah sultan deniz çakır bunalmazmıydı? kaç sezon yaprak dökümü yaptı,sonra iffet, akabinde Myy
bu kız neden bunalmadı?..

meryem uzerli artık türkiyede iş bulamaz bir insan anca böyle kendi kendini bitirebilir almanyada bol kazançlar ona hoş oradakileride 2 gün sonra satar bu ....

Gacımmmm :13::13::13::13:

HÜRREM’E YASAK!
Muhteşem Yüzyıl’ın ‘Hürrem’i Meryem Uzerli’nin yaptığı anlaşmada yer alan 1 milyon dolarlık cezai şartın yanı sıra oyuncunun Tim’s Production’dan izinsiz 5 yıl boyunca Türkiye’de iş yapamayacağı ortaya çıktı.
Muhteşem Yüzyıl’ın çekimlerini bırakıp Berlin’e dönmesi Meryem Uzerli’ye pahalıya patladı. Dizinin yapım şirketi Tim’s Production’ın patronu Timur Savcı ile Uzerli arasında yapılan anlaşmanın 1 milyon dolarlıkcezai şartının yanı sıra ağır bir maddesi daha olduğu ortaya çıktı. Buna göre Uzerli, sözleşme süresi bittiği tarihten itibaren de 5 yıl boyunca şirketten izinsiz hiçbir iş yapamayacak. Bu Uzerli’nin yasal haklarını kullanmayı düşünen Savcı, izin vermezse Türkiye’de iş yapamayacağı anlama geliyor.

alinti!!

Meryem sıla hasretine dayanamadı galiba..
Ha bugün,ha yarın biter dizi de giderim evime diye diye kaç sene oldu..

Hanım ablacım o pasta oldu mu şimdi yani. Hürrem ölmüş gibi. Kimseye yenilmiş değil ki yenilenler ortada diziye bakacak olursa Şah Sultan veziri azam diye getirdiği kocasından tokatı yedi azamlık gitti. Mustafa zaten gözen düşmüş durumda yeni sezonda kim yerine gelirse gelsin hepsini yine hacamat edecek.

Amaa maalesef o aşka inanmıştık onun için izliyorduk aradaki tutkuyu Meryemle birlikte hepsi gitti. 3 sene heba oldu resmen yaa. Başka biriyle nasıl inandırıcı olacaklar yani. O bakışmalar, o sözler, ekrandan bize yansıyordu birebir. Siz hep entrikaları gördünüz biz deli gibi bir sevdayı gördük. Kim işleyebilir içimize bunu. Dün az seyrettim merhamete baktım üzülerek maalesef.

ağzınu yedüğüm
aynen bende 2 gündür bunu diyorum işte ,meryem gittiyse nolmuş böyle bir dizinin bitişi değil,izlemeye devam...

Koskoca Muhteşem Yüzyıl ekibi bir Meryem Uzerli'ye sahip çıkamadı..
Maddi manevi tatmin etmelilerdi Meryem'i..Arkasından ne konuşuyorsun!Ayıp!!
Kazandırdığı paralar hakkında da konuşun o zaman!
İşte çekti gitti.. Şimdi nolacak diziye,bize

Erkenden kutlayayım dedimmmm dejavum nasılsa ölünce helvasını yapacam demiştim demi

Maddi derken adı sanı duyulmamış bir oyuncuyada bölüm başı 30-40 bin lira verilmez ki megimm bide işin bu tarafından bakalım yanii..

Reklamlardan bile daha çok para almıştır bana göre..

Muhteşem Yüzyıl dizisi bu hafta 100'üncü bölüme ulaştı. Dizinin senaristi Yılmaz Şahin, sezon bitmeden ölecek 3 ismi açıklamıştı. Trajik olarak nitelendirilen bu ölümlerden ilki gerçekleşti. Nigar Kalfa muhteşem bir sahne ile ekranlara veda etti.

Kanuni'nin torunu kaçıran Nigar Kalfa, yolun sonuna geldi. Bebeği, Rüstem Paşa'ya teslim etti. Saniyeler sonra arkasındaki uçuruma muhteşem bir şekilde atladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…