Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
ayy bu hafta ki bölüm başlayacak bir türlü gelipte yazamdım ayoool..

Şimdii demekki hiçbir padişah zevcesiyle gezintilere çıkmamış. Maşallah herkesin gözü kaldı Kanuni ile Hürrem'in gezmesinde. İbrahim'in Avrupa özentisi yavaş yavaş kendini göstermeye başlamıştı, yeniliğe açık oluşu güzeldi ama sonraki bölümlerde çok abartacak ve onu ölüme götürecek. Valide de damadı istemediğinden herşeye bir kulp buldu. Leo ile Hürrem arasındaki elektiriği Mahi nasıl anladı da bu bölüm onu sıkıştırıp duruyor anlamadım. Onun anladığını Kanuni nasıl anlamadı. Mustafa maşallah bir anda hem boy attı hem yaş olarak büyüdü 9 ayda büyük başarıı.. Mahi iyi beslemiş galiba bir an önce tahta çıksın diyee.. Hürrem hamile mustafa el kadar Hürrem doğurdu Mustafa ergenliğe gelmiş nerdeyse. Tamam büyümedi diyorduk ama vur deyince de öldürüyorlar yahu... Gülşah kimi çuvala sokuyor anlamadım. Nigar kalfa mı yoksa Gülnihal mi ikisinden biri heralde ama bir bayan olduğu kesin.. Bakalım Hürrem ne diyecek Leo'ya.. Bu arada muhabbet kuşu ne alakaydı ormanda. Muhabbet kuşları Avustralyadan gelmedir ve o zaman keşfedilmemiş ama sarayda var nee işsee...

mahidev bilmio bence o fragmanda görülen hürremin rüyası.yahu bide çocuklara noldu öle hormonlu gibi bi anda büyüdüler

[video=youtube;x-f3GAjDelw]http://www.youtube.com/watch?v=x-f3GAjDelw[/video]

komik bişey anlatayım da gülün.geçenlerde yeğenim kadıköye tiyatroya gitmiş akşam.ilerden halit ergenç geliyormuş.yeğenimle tanışıyorlar.neyse.oradaki büfelerden bir eleman birdenbire DESTUUUUUR SULTAAAN SÜLEYMAN HAAAAN demiş.oradaki bütün millet kopmuş tabi.halit ergenç de tabiki.biz de duyunca....adamı herkes tanıyo vallaa

Mihrimah ile Selim arasında 3 yaşında ölen bir oğlu daha olmuş Hürremin.
Onu atlamışlar dizide.. tavşan gibiymiş mübarek.

ah leo unuttunmu beni diyo. bi bilse padişahla ne halvetler ne mektuplar.arada 3 tane doğurdu. sen hala hürremi ara.ah buldun 3 çocuklu kadını. üzüldüm leoya o hürremi beklemiş hürrem hırs peşinde padişaha nasıl yanaşsam diye yapmadığı kalmadı gösterdi kendini. aşık oldu aşık etti. leo napsın şimdi

Bu hürrrem ne görsek yiyorrr kadındaki iştah su aygırında yoktur

yiyor yiyor cıkarıyor bir velet

kadın fabrika sanki

çok saçma bi dizi bir bölümüne bakmıştım hürrem hamileydi haftaya olan fragmanını gördüm kadın doğurmuş yaa

çok saçma bi dizi bir bölümüne bakmıştım hürrem hamileydi haftaya olan fragmanını gördüm kadın doğurmuş yaa

ben nice saçma diziler gördüm,hala reyting rekorlarına koşuyor :82:

bu dizide sıkılmak yok,hep halvet var
gayet beğeniyorum vede iple çekiyorum akşamı :92::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…