Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
dizide en üzldüğüm kişi gülfem

haticenin odayı kapıplar ama hayice gelip kalmak isterse ne olcak

bence oda mahidevranın hakkıydı

sümbülle nigaın arada bişiy olcak gibi

kızlar o kadar çok yorum yapmışsınızki okuya okuya bitiremedim. bende hürremin yaptıklarına uyuz oluyorum. mahidevrana yaptıklarına çok üzülüorm. mahıdevran ne yaptıki sülüman bundan uzak duruyo????? ilk bölümlerine bakamadım ben :26:

mahidevran,
sülüman hürremle halvete girdi diye,sarayın ortasında kıstırıp hürremin suratını dağıttı,kan revan içinde bıraktı döverek..
hürrem hamileyken,sülümanla hürremin masasına zehirli ayva tatlısı koydurttu.. sülüman yemediği için bişey olmadı (ama olabilirdi de!) ama hürrem zehirlendi.. bebek ve hürrem zor kurtuldu..
yemeği götüren kız ağzından bişey kaçırmasın diye onu boğdurttu (ama bunu pargalı sakladı,duyurmadı!)
zindana attırttı mahi valideye..
hırsızlıkla ve bir cariyeyi öldürmekle suçlandı hürrem..(ki asılsızdı!) saraydan uzaklaştırtıldı!
(bunları mahi,valide ve pargalı ikilisi kanalıyla yaptırttı ve kendi yaptıklarını örtbas ettirtti!)

bu da hürremi döverken;

Pargalının sarayı da sevgililerin buluştuğu çay bahçesine döndüSadıka Matrakçı, Hürrem Leo

sülüman sonuç olarak mahidevrana dedi ki;

'sen bizim aramızdaki muhabbeti öldürdün mahidevran'

Hürremin yüzüğünü bile çaldı kıskanç nolcak

yüzük onundu kuzum onun yüzüğünü kanuni hürreme verdi o da görünce benim yüzüğüm o sende ne arıyor falan filan demişti sonra işte olaylar olmuştu

yüzük onundu kuzum onun yüzüğünü kanuni hürreme verdi o da görünce benim yüzüğüm o sende ne arıyor falan filan demişti sonra işte olaylar olmuştu

yok bitanem öyle olmamıştı..
sülüman bi yüzük dizayn ediyodu,işte o yeşil yüzük..
mahi gördü çalışırken sülümanı ve ne güzel yüzükmüş dedi,bana mı dedi,
sülüman cevap vermedi,çünkü hürreme yapıyodu zaten yüzüğü..

Mahidevrana yapmıyomuydu o yüzüğü ben öyle hatırlıyorum:26:

Mahidevrana yapmıyosa hürremede yapmıyodu öylesine yapıyodu karılarından birine vermek için heralde çünkü hürrem daha gözdesi olmadan yüzüğü yapıyodu

Mahidevrana yapmıyosa hürremede yapmıyodu öylesine yapıyodu karılarından birine vermek için heralde çünkü hürrem daha gözdesi olmadan yüzüğü yapıyodu

hürremle halvet olmuş ve onu çok beğenmişti ya..
bunun üzerine yüzüğü hürreme düşünmüştü işte..
ama mahi aklında hiç yoktu..

hürremle halvet olmuş ve onu çok beğenmişti ya..
bunun üzerine yüzüğü hürreme düşünmüştü işte..
ama mahi aklında hiç yoktu..

heh tamam yani hürrem için yapılmamıştı sonradan ona vermeye karar verdi çok beğendi halvette

heh tamam yani hürrem için yapılmamıştı sonradan ona vermeye karar verdi çok beğendi halvette

yani sonuç olarak hürreme verilmiş bir yüzüktü ve mahidevran o yeşil yüzüğü hamamda hürrem yıkanırken çaldırttı..
olay bu..
haset mahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…