Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
severek ailejek izliyoruz .o bişe değil erkeklere kötü örnek oluyor hürro

adamlarda çocuk ilhamı doğurtuyolar dir

ne sülü ne hürrooo ben pargalıcıyım

çok yakışıklı breee

benide alsın haremine

Hürrem sülümana asık ama sülümanın aklı en son neydi o macar kızdaydı.
Yarında bir baskasında..
Ne büyük askmıs buu yahuu..

Hürrem yine muhteşeeemmm Kanuni döktürdü şiirler daha da mutheşemdi ya
Mahi dondu kaldı baya bi güldüm
nerde bu eski aşklaarr şiirleerrr

mesajı dikkatli oku bi zahmet( bi bölümüne bakmıştım) diye bir cümle var izlemiyorum zaten rahat ol yani

izlemediğin bi dizinin topiğine günde 2 kere uğruyosun ama......
aman neyse bu yüzden seninle polemiğe giremicem dizimle başbaşa kalmak istiyorummm:82:

süperdi yine yaa. Ne olursa olsun ben Mahidevran'ı sevmemeye devam edicem. Ohh olsun alamadı işte odayı. Bir de yok şunu bunu yaptırın diye emirler yağdırıyordu. Bir de bir tezatlık dikkatimi çekti. Hatice'nin terasından görülen oda Pargalı'nın değil miydi, pargalı hep o karşı terasta Hatice'ye keman çalmıyor muydu. Ne ara Sülüman yerleşti oraya. Hürrem Sülüman'ın yanındayken oradan gösterdi terası, oraya geçince de karşı karşıya bakıştılar Sülümanla bende ne alaka dedim. Hem Hürrem herşeyi Valide Sultan'a değil direk Sülüman'a söyleyebiliyor, Mahi neden hep Valide Sultan'a söylüyor. O da bu oda olayını ona söyleyebilirdi. Bu Leo'nun sabah akşam sürekli Hatice'nin sarayında ne işi var. Bir vakte kadar işini yapar gider. Hatice Sultan demiyor mu bu saatte hala ne işi var burada diye hem de o akşam pargalı da evde yokken yalnızken çok saçma olmuş yanii. Evde kadın varken ve eşi de yokken onun orada olması. Gülşah çuvalı geçirdi ama Nigar kendini yere atsa felan kurtulur yanii.. Bu Sadıka kime anlatcak bu olayı acabaaa... Bence Gülşah'ın ayağı artık bu olaydan sonra kayacak gibi geliyor. Sadıka'nın ne yapacağını kestiremiyorum..

Gelelim Muhtesem Yuzyila.
Mahidevrani hem sevmiyorum hem aciyorum. Niye sevmiyorum cunku kalbi kotu.Agzindan beddua eksik olmuyor.Hep kotu planlari var.Bi zehirledi bi caldi.Hem katil hem hirsiz oldu Niye aciyorum cunku Suleyman onunla halvete girmiyor.Onun yaninda surekli Hurremi ovuyor ilgileniyorYazik kadina bide evlenemiyor mu baskasiyla? Oyle bir kural mi var?Cok sacma.
Koca sarayda kac cinayet islendi ama kimse ustlenmedi, katili aramadilar.Katiller elini kolunu sallayarak dolaniyor sarayda.
Hurremi seviyorum ama cok sismanlamis ya:26: Yuzu kocaman olmus, gidigi var.Ilk bolumlerde ne guzeldi...
Gaye mi Daye mi neydi o cok sinir oluyorum tipine Gulsah zaten demiyorum.Nigar kalfadan ne istiyorlar? Eger o olurse diziyi brakirim belki.Cunku cok severim kendisini

mahinin maşası aldı emri,bu sefer DE nigar kalfayı boğuyor!!!
bakalım sırada kimleri öldürmek var

bu mahi devran ı hiç sevmedim sevemiycem de
en başta zaten kendisi süleymanı başka kadınların elinden almasına rağmen masum ma0ğdur kadını oynuyordu
masum ve iyi olan varsa0 gülfemdir ama mahi ona bile hep düşmanca davranıyor
hürreme saldırdı hızını alamadı karnındki bebeğiyle zehirlemeye kalktı
iftira attı bilip bilmeden sürekli beddua etti
tüm bunları yaparken de valide cadısı daye cadısı diğerleri hep onu destekledi korudu
hürrem bundan çok daha asil ve onurlu ,hürremi sarayda kimse sevmiyor hürrem ne yapıyorsa hak ediyorlar iyi oluyor onlara

hürrem hürrem hürrem

pargalının da mahinin tarafında olduğunu ve bütün pisliklerini örtbas ettiğini unutmamalı

sadika veya mahinin yardimcisi olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…