Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
çatlıyacam çatlıyacam çarşamba gelmeden ortadan çatlıyacam...ay heycan dorukta....nilgarı boğulurken biri arkadan feliyordu,mahi mı acaba?kesin o..ay dayanamıyacam,o pargalıdn süşi yapı vercem valla, ahmet paşaya çok güldüm,oh canım değisin...neyse bekliyorum çarşamba gel gel özledik..

İnş nigar kalfa ölmez mahi doymadı onuda öldürtüyo .. içinde patlasın kıskançlıgın senn pargalıya bak sen yaa..ağzının suları akıyo dansöze bakarken devlet ne halde şunun keyfıne bak hatçede evde gebe gebe otursun

kızlar o boğulanın nigar kalfa olduğundan eminmisiniz ? herkes nigar diyo ama ben sadıka diye düşündüm nedense,hatta hürrem yaptı sanarlar gibide bişe duydum sanki,sadıkanın halvete girmek istediğini biliyo ondan bilsinler sadıkanın ölümünü diye düşünüp mahidevran yaptırıyo geldi benim aklıma ilk,önceden de vukuatı var malum gülnihalden :26: pargalı haticeyi sevmiyomu gerçekten çözemedim :26:

mahi düşündü taşındı hürreme gücü yetmedi etrafındkileri katletmeye başladı belki hürreme ulaşırım düşüncesinde ama mahi ne yaparsan yap hürreme zarar veremiyeceksin

sadıka haticenın sarayında o değil
nigar kalfa..

Muhteşem Yüzyıl-19.Bölüm Özeti...
Muhteşem Yüzyıl’da isyan! Süleyman ve İbrahim’in yokluğunu fırsat bilen Yeniçeriler şehri yakıp yağmalıyor! İstanbul’dan alevler yükseliyor… Yeniçeri isyanı önü alınamaz şekilde büyürken, Süleyman’ın yokluğunda Hanedan üyeleri bu felaketle nasıl başa çıkacak? Muhteşem Yüzyıl yepyeni bölümüyle 18 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20:00’de Show TV ekranlarında…

Hatice Sultan’ın sarayında, Leo ile konuşmanın fırsatını bulan Hürrem, Leo’yu gitmesi için ikna etmeye çalışmaktadır. İkili salonda yalnız başlarına konuşurlarken, Victoria da saklandığı yerden onları izlemektedir…

Odasında gafil avlanan Nigar, Gülşah’ın başına geçirdiği çuvaldan kurtulmaya çalışmaktadır. Nigar çuvalın içinde nefes almak için çırpınırken odaya Mahidevran girer. Gülşah’ın kafasından çuvalı çıkarmasıyla Nigar karşısında Mahidevran’ı görür… Mahidevran’ın Nigar’dan istediği şey nedir?

Hürrem’den duyduklarıyla yıkılan Leo, kendini Süleyman ve Hürrem’den uzakta, sarayın bahçesine atar. Leo bahçede yaptığı Hürrem resimlerine bakarken, Victoria bahçeye gelir… Bir çalının arkasına saklanıp Leo’nun resimlerini görmeye çalışır…

Ahmed Paşa’nın isyanını durdurmak için Mısır’a doğru yola çıkmış olan İbrahim Paşa’ya, yolda, Mısır’daki Kadızade’den haber gelmiştir. Kadızade, İbrahim Paşa’nın Mısır’a varmasını beklemeden, Ahmed Paşa’ya müdahale etmiştir…

İbrahim Paşa Kahire’ye vardığında, Süleyman da şehzadeleri ve Hürrem ile Edirne’de, av seyahatindedir. Payitahttaki bu boşluk, Yeniçeri Ocağı’nı harekete geçirir…

Süleyman’ın İstanbul dışında, avda olduğu bilgisi Yeniçeri Ocağına ulaşmıştır. Sefer beklentileri karşılanmayan ve Hatice Sultan’ın düğünü için yapılan harcamalardan son derece rahatsız olan Yeniçeri Ocağı’nda, Mustafa Ağa, payitahttaki bu boşluktan yararlanarak isyan kazanını kaynatmaya başlar…

Süleyman ve İbrahim’in yokluğunu fırsat bilerek, Yeniçeri İsyanı, İmparatorluğun başkentinde önü alınamaz biçimde büyüyecektir… Hanedan Süleyman’ın yokluğunda bu büyük felaketten nasıl kurtulacak?

iyi bari nigar ölmüyor.ben o zamanda yaşasam isyan misyan çıkarmadan otururdum yerli yerimde valla.sonum belli niye durup dururken manyaklık yapayım.

pargalının mısıra gitmesi niye olay oldu onu anlamadım.heralde yani bi yerlere savaşa sefere falan gidecek.hatice 9-5 çalışacağını mı düşünüyordu acaba.

Bide pargalı hani haticeyi seviyordu onun için zamanında paşalığı bırakıp memleketine dönmüştü, ne oldu şimdi:26:Senaryonun bu ani geçişlerini sevmiyorum

Bide pargalı hani haticeyi seviyordu onun için zamanında paşalığı bırakıp memleketine dönmüştü, ne oldu şimdi:26:Senaryonun bu ani geçişlerini sevmiyorum

o yüzden mi,yoksa ''ortaya çıkacak nasıl olsa,kellem gidecek amanınnn'' diye mi çekip gitmişti..

kızlar az önce fragman izledim de gereçkmiydi
pargalı nigar kalfayı dudağından öpüyordu
biri ne oluyor açıklayabilir mi bana pargalı hatce sultanla daha yeni evlenmedimi ki?

birde hürremi biri öpüyordu leomuydu acaba dikkat etmedim:26:

Neler oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…