bu kadar hürrem düşmanlığı niye
mahi sanki sütten çıkma ak kaşıkmı
mahi yi sevmiyorum
hürremim lokumum
mahidevran,
sülüman hürremle halvete girdi diye,sarayın ortasında kıstırıp hürremin suratını dağıttı,kan revan içinde bıraktı döverek..
hürrem hamileyken,sülümanla hürremin masasına zehirli ayva tatlısı koydurttu.. sülüman yemediği için bişey olmadı (ama olabilirdi de!) ama hürrem zehirlendi.. bebek ve hürrem zor kurtuldu..
yemeği götüren kız ağzından bişey kaçırmasın diye onu boğdurttu (ama bunu pargalı sakladı,duyurmadı!)
zindana attırttı mahi valideye..
hırsızlıkla ve bir cariyeyi öldürmekle suçlandı hürrem..(ki asılsızdı!) saraydan uzaklaştırtıldı!
(bunları mahi,valide ve pargalı ikilisi kanalıyla yaptırttı ve kendi yaptıklarını örtbas ettirtti!)
bu da hürremi döverken;
pragmanı çıktımı bide pargalıyla o sümbülle çalışan kadınarasında bişe mi var gibi yaa
daha çıkmaz fragman sanırım..
sümbülle çalışan kadın,nigar kalfa ve mahinin emriyle boğdurulmak üzere..
canım benim nigar ölse bile mahidevran yıtar paçayı..ayşe sultan ölünce hürrem sürgüne yollandı...mahidevran aklanır...daha öncede yaptırdı çünkü....
nigar kalfayı öldürmesinin amacı neee ki
yok bence saçma olurcanım benim nigar ölse bile mahidevran yıtar paçayı..ayşe sultan ölünce hürrem sürgüne yollandı...mahidevran aklanır...daha öncede yaptırdı çünkü....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?