bu nigar kalfa olayı ne alaka anlamadım.hiçbirşey yokken bi anda pargalıyla aralarında birşeyler oluverdi.
nigar ruyo goruyo bence..gecen hafta ibrahim yanagini oksadiginda ici gitti
Yok canım ya benden çeyrek mahi hürrem bile çıkmaz:78:Olsa olsa :44: bulamadım valla.O sarayda ben den bi tane bile yok muama ama saraylı olduk,halvetiz ya hepimis
öğrendik bi güssel entrikaları artık, mahidevrandan başta
Kaçırmışsın canım.Hani pargalı nigarın boğazından tutup sıkmıştı yabu nigar kalfa olayı ne alaka anlamadım.hiçbirşey yokken bi anda pargalıyla aralarında birşeyler oluverdi.
nigar ruyo goruyo bence..gecen hafta ibrahim yanagini oksadiginda ici gitti
bence de inşallah rüyadır:97:.. o ne öpüşmeydiöyle nigarı yutacaktı nerdeyseeee..
hürrem'den nefret ediyorum nefret. saraya 'ben sultan olacağım herkesi kendime köle edeceğim' diye geliyor, bir kadının aşık olduğu adamı, saraydaki saygınlığını, sultanlığını elinden alıyor. onu yapayalnız bırakıyor. daha sonraki yıllarda onu saraydan sürdürüyor. ve en kötüsü de tek oğlunu, tek umudunu öldürüyor, oğlunun çocuklarını da. ne acımasız bir kadın. bu bölüm sırf mahidevran odayı istedi diye bile ne entrikalar yaptığını gördük. insanlar sırf meryem uzerli genç ve güzel diye hürrem'i seviyor bence. ben bunun çok büyük bir saçmalık olduğunu düşünüyorum. özellikle kadınların 'ohh mahiye kapak oldu' demesi beni çok şaşırtıyor. sizin hayatınızda bir hürrem olsa napardınız acaba?
hürrem'den nefret ediyorum nefret. saraya 'ben sultan olacağım herkesi kendime köle edeceğim' diye geliyor, bir kadının aşık olduğu adamı, saraydaki saygınlığını, sultanlığını elinden alıyor. onu yapayalnız bırakıyor. daha sonraki yıllarda onu saraydan sürdürüyor. ve en kötüsü de tek oğlunu, tek umudunu öldürüyor, oğlunun çocuklarını da. ne acımasız bir kadın. bu bölüm sırf mahidevran odayı istedi diye bile ne entrikalar yaptığını gördük. insanlar sırf meryem uzerli genç ve güzel diye hürrem'i seviyor bence. ben bunun çok büyük bir saçmalık olduğunu düşünüyorum. özellikle kadınların 'ohh mahiye kapak oldu' demesi beni çok şaşırtıyor. sizin hayatınızda bir hürrem olsa napardınız acaba?
bende mahiden nefret ediyorum cani haset mahi,
kıskançlıkta kimse geçemez mahi şeytanını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?