Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
bu nigar kalfa olayı ne alaka anlamadım.hiçbirşey yokken bi anda pargalıyla aralarında birşeyler oluverdi.

pargalı yapmaz haticeye bunu bence
ya ikizidir (ki hareme nasıl girecektir)
yada nigar hayal görüyordur (nede olsa etkileniyor pargalıdann)

nigar ruyo goruyo bence..gecen hafta ibrahim yanagini oksadiginda ici gitti

yani daha da kızmayalım şu pargalıya..
umarım nigarın rüyasından ibarettir o öpüşme..
ama ya dansöz oynatması pargalının?

bimiyorum ama bu fragmanlar tüylerimi diken diken ettiler,çok güzel sahneler var,çok başarılı bir proje bence,yarını bekliyorum,mühteşem süyloşu ve hürroşu özledim,bu arada kayın pederim Adanada döndü,yarın mühteşem bi bölüm ve gülme krizleri beni bekliyor:86:, maşşallah ve bu kim le berlikle

ama ama saraylı olduk,halvetiz ya hepimis
öğrendik bi güssel entrikaları artık, mahidevrandan başta
Yok canım ya benden çeyrek mahi hürrem bile çıkmaz:78:Olsa olsa :44: bulamadım valla.O sarayda ben den bi tane bile yok muHepsinde bir entrika

bu nigar kalfa olayı ne alaka anlamadım.hiçbirşey yokken bi anda pargalıyla aralarında birşeyler oluverdi.
Kaçırmışsın canım.Hani pargalı nigarın boğazından tutup sıkmıştı ya

hürrem'den nefret ediyorum nefret. saraya 'ben sultan olacağım herkesi kendime köle edeceğim' diye geliyor, bir kadının aşık olduğu adamı, saraydaki saygınlığını, sultanlığını elinden alıyor. onu yapayalnız bırakıyor. daha sonraki yıllarda onu saraydan sürdürüyor. ve en kötüsü de tek oğlunu, tek umudunu öldürüyor, oğlunun çocuklarını da. ne acımasız bir kadın. bu bölüm sırf mahidevran odayı istedi diye bile ne entrikalar yaptığını gördük. insanlar sırf meryem uzerli genç ve güzel diye hürrem'i seviyor bence. ben bunun çok büyük bir saçmalık olduğunu düşünüyorum. özellikle kadınların 'ohh mahiye kapak oldu' demesi beni çok şaşırtıyor. sizin hayatınızda bir hürrem olsa napardınız acaba?

birkaç kişiyi öldürtmesine ne demeli mahinin..
yaptığı daha bir sürü şeyin yanı sıra insan öldürtebilen biri mahi..

dur yavaş ol arkadaşım sen diziyi izlediğinden eminmisin

bende mahiden nefret ediyorum cani haset mahi,
kıskançlıkta kimse geçemez mahi şeytanını

yahu zaten hürrem yokken,sülüman başka cariyelerle olmuyo muydu ki..
mahiyi anlamak güç..
kıskanç,ve şeytan evet..
kendisi de gülfem masumuna yapmış zamanında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…