Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Kızlar ben ne hürremciyim ne mahici ama sülümanın hürremi seçiş nedenini anlıyorum.
Diziye bi bakın adamın etrafında hürrem hariç kimse gülmüyo, dizide tek kahkaha atan Hürrem.Erkekler somurtkan kadın sevmezler, güleryüzlü kadın severler.Adam haklı yani etrafında gülen, kendini eğlendiren, kendiyle barışık bi kadın istiyor.Mahinin kaybettiği nokta bu, ben onu bi defa bile kahkaha atarken görmedim.

Mahi gülüyo ama hürreme zarar vereceği / verdiği zaman gülüyo fesat nolcek

kizlar bende hurrem hayraniyim hatta $u gunler hurrem sultan yuzugu çok populer almak istiyorum ama ya$ima gidermi sizce 22 yasindayim. ve bir sure sonra modasi geçermi yani tereddut ediyorum

Hatırlayın kızlar zaten Süleyman Hürrem'e adını verirken ne demiştiii
''Bundan böyle senin adın Hürrem .. Yüzümü güldüren, neşe saçan, mutlu eden Hürrem ''
hep diyo yüzümü güldürdün neşe saçtın yine bana diye Hürrem'in minik gamzelerıne de hastayım ben

hürremimizin herşeyine hastayım
çok tatlı lokum lokum
hürremim lokumum

aferim mahidevrana kocasını kıskanıyo bende olsam bende dağıtırdım ağzını yüzünü iyi aypmış aferin

aferim mahidevrana kocasını kıskanıyo bende olsam bende dağıtırdım ağzını yüzünü iyi aypmış aferin

eeee ozaman gülfemde dağıtsaydı mahi şeytanının yüzünü

unutmamak gerekirki mahide gülfemin üzerine geldi,gülfem mahiden önceydi evlad verdi gülfemi neden hiçe sayıyorsunuz varsa yoksa mahi
şeytan mahi nefret ediyorum mahiden

ben başından izlememiştim içim bayıldı şimdi gülfemi bilmiodum ben. bu sefer mahiye uyuz oldum bak şimdi ne bileyim ona haksızlık yapılıyo sanıodum pardon kızlar :2: gülfemin varmı evladı peki hiç görmedim dizide ben?

yok canımm öyle birşey daha nelerr artık.. Zaten mahidevran kocasını çok seviyor. Hem adamın da çocuğu olmuyor değil ki. Eğer öyle birşey olsa, Pargalı Hatice Sultan ile evlendiğinde ne olursa olsun Mahi kıskanırdı ama Hatice ile Pargalı aşkını bilenlerden biriydi ve çok destek oldu. İbrahim'in öyle bakmasının nedeni, dediğim gibi öbür sarayda yaşarlarken hep Mahidevran'ı ve oğlunu korumuş, Mustafa'da eline doğmuş ve başka kimsenin onların yerini almasını istemiyor. Mustafa Hürrem'in kışkırtmaları sonucu kendi oğlu tahta geçsin diye öldürülüyor babası tarafından tabii başka konularda var öldürülmesinde. Pargalı da, Avrupa'ya olan fazla özentisi, padişah giibi davranmaya başlaması ve emirler vermesi üzerine öldürülüyor durum bundan ibaret..

varmış cnmbenim malesef vefat etmiş evladı
gülfem daha mağdur durumda içinde kimbilir ne fırtınalar kopuyodur...

yeni frağmanı izledim
mısırdaki paşanın kellesi gidiyo
yeniçeri şehri yağmalıyo
süleyman hürremle leoyu konuşurken görüyo sanırım:18:
ve sözde deli gibi aşık olan pargalı dansöz oynatıyo

zavallı ve mağdur ve asil mahidevran,maşası gülşaha verdiği emir yerine getirilirken nasıl da gülüyor..
inşallah nigar ölmez..

mahidevranın koruyucu meleği pargalı,haticeyi sevmiyor,iktidar ve güç kazanmak için haticeyle evlendi diye yorum yapmıştım.. nitekim, dansöz oynatmasından belli gebe karısına olan sevgisi..

ben diziyi bugün izledim de.baştan hürremin yemek boğazında kalıyordu ya süleyman da helal helal diye sırtına vuruyordu çok güldüm.nigarı boğdurtmak ne alakaydı anlamadım.inşallah ölmez.leoya çok acıdım yine.yazık ne yapabilirki kaçıracak değil ya hürremi.pargalının mısıra gitmesi niye olay oldu onu anlamadım.heralde yani bi yerlere savaşa sefere falan gidecek.hatice 9-5 çalışacağını mı düşünüyordu acaba.hürremin odayı kapması süperdi.mahinin bunu duyduğundaki surat ifadesine bayıldım.sadıka ne yapacak tahmin edemiyorum.onun işi aslında süleymanı öldürmek.hürremi söylese ona ne faydası olacakki söylemese bari.matrakçıya da yazık.
bide biraz önce fragmanı izledim.pargalı iştahlı iştahlı dansöz izliyor.gülşah nigarı boğarken içeriye galiba mahi giriyor.

Pargalı pek çapkın çapkın bakıyo dansöze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…