hürreme bayılıyorum ya
bende bayılıyorum hürreme canım
gercı dızıdekı tum oyuncular ayrı ayrı guzel oynuyorlar ama en guzelı hurrem
ayyy ben de hürreme ve hürrem seven herkese bayılıyorummm:2::2:
Kızlar ben ne hürremciyim ne mahici ama sülümanın hürremi seçiş nedenini anlıyorum.
Diziye bi bakın adamın etrafında hürrem hariç kimse gülmüyo, dizide tek kahkaha atan Hürrem.Erkekler somurtkan kadın sevmezler, güleryüzlü kadın severler.Adam haklı yani etrafında gülen, kendini eğlendiren, kendiyle barışık bi kadın istiyor.Mahinin kaybettiği nokta bu, ben onu bi defa bile kahkaha atarken görmedim.
Hatırlayın kızlar zaten Süleyman Hürrem'e adını verirken ne demiştiii
''Bundan böyle senin adın Hürrem .. Yüzümü güldüren, neşe saçan, mutlu eden Hürrem ''
hep diyo yüzümü güldürdün neşe saçtın yine bana diye Hürrem'in minik gamzelerıne de hastayım ben
mahidevran,
sülüman hürremle halvete girdi diye,sarayın ortasında kıstırıp hürremin suratını dağıttı,kan revan içinde bıraktı döverek..
hürrem hamileyken,sülümanla hürremin masasına zehirli ayva tatlısı koydurttu.. sülüman yemediği için bişey olmadı (ama olabilirdi de!) ama hürrem zehirlendi.. bebek ve hürrem zor kurtuldu..
yemeği götüren kız ağzından bişey kaçırmasın diye onu boğdurttu (ama bunu pargalı sakladı,duyurmadı!)
zindana attırttı mahi valideye..
hırsızlıkla ve bir cariyeyi öldürmekle suçlandı hürrem..(ki asılsızdı!) saraydan uzaklaştırtıldı!
(bunları mahi,valide ve pargalı ikilisi kanalıyla yaptırttı ve kendi yaptıklarını örtbas ettirtti!)
bu da hürremi döverken;
aferim mahidevrana kocasını kıskanıyo bende olsam bende dağıtırdım ağzını yüzünü iyi aypmış aferin
eeee ozaman gülfemde dağıtsaydı mahi şeytanının yüzünü
unutmamak gerekirki mahide gülfemin üzerine geldi,gülfem mahiden önceydi evlad verdi gülfemi neden hiçe sayıyorsunuz varsa yoksa mahi
şeytan mahi nefret ediyorum mahiden
bu aklıma şu düşünceyi getiriyor,
mustafa pargalının oğlu olabilir,belkide süleyman bunu öğrendiğinde pargalıyla mustafayı öldürttü,çünkü bir baba evladına kıyamaz,
pargalıyı mustafayı izlerken dikkat ettinizmi nasılda sevgi dolu bakıyor mustafaya bir baba gibi...
ben başından izlememiştim içim bayıldı şimdi gülfemi bilmiodum ben. bu sefer mahiye uyuz oldum bak şimdi ne bileyim ona haksızlık yapılıyo sanıodum pardon kızlar :2: gülfemin varmı evladı peki hiç görmedim dizide ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?