Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
normalde hürremi dövdükten sonra saraydan sürüldü zaten cnm.. bakma dizi diye uzattılar mahidevranın süresini.. yoksa 2-3 bölüm oynayıp çıkması lazımdı

hürreme yapmadığını bırakmadı ki..
mahi gitsinnn

anaaamm başlıyooooo ama 1 saat özett
yemegimi yiyemde mısır patlatayımheyecan diz boyuu zati haftayada
sezon finali verirlerrroffff ne yapcaz biz yaaaa o kadar zaman
meraktan erken dogururum

kızlar iyi seyirler dileirm
konu dışı mesaj ve forum kurallarına aykırı paylaşım olmasın!!!!

diziye dimitrinin kardeşide girecek heralde sülüman göz koycak ona acaba tanıdık birimi girecek...

cok sinirlendim gercekten.sacmalik dolu bir bolumdu.sarayda birsuru katil var ve elini kolunu sallayarak dolasiyorlar. herkes kendi cikarini dusunuyor.Koskoca suleyman sarayini duzene sokamiyor, katili bulamiyor...ne sacmaaa...ibrahim pasanin yaptigi seyde sacma otesi sacmaydi...

cok sınır oldum poffsss ınsan gızlı mektup yazarken sevgılım dermı olmadıgı halde hurremın bası derde gırcek :18:

bu loa ne salak adam yaaa sevgilim dedi...gerizekalı artı nigarda çok hainmiş pargalı bilmiyor madem rusca neden
doğru okuyorsun...sallasaya .....

ayrıca facedeki,hürrem sayfasında süleymanın gideceği seferde bir kız getireceğini bunuda manevi kızı yapacağı söyleniyor..

mahi ile hürrem bu kıza yakın olmak içinde kapışacaklarmı...ve bir şehzedede tatilden sonra doğacakmış..

yaaa aynen ben de ona takıldım....nigar zeki hatun sallar diye düşündüm ama yapmadı..belki de korktu..pargalı başka birine de tercüme ettirirse salladığı ortaya çıkar diye...

Pargalı kendi kendine yakaladım seni Hürremmm diye defalarca tekrarladı ya..İçimden iyi yapmış Hürrem pargalı yı öldürtmekle diye düşündüm ne yalan söyleyeyim ...:))

yaaa aynen ben de ona takıldım....nigar zeki hatun sallar diye düşündüm ama yapmadı..belki de korktu..pargalı başka birine de tercüme ettirirse salladığı ortaya çıkar diye...

benimde aklıma o geldi ama ...herşeye rağmen yapmalı ve gülşaha nasıda sultanı için neler yapıyooo...

Pargalı kendi kendine yakaladım seni Hürremmm diye defalarca tekrarladı ya..İçimden iyi yapmış Hürrem pargalı yı öldürtmekle diye düşündüm ne yalan söyleyeyim ...:))

ayyyy şimdi aklımdan geçti..eğer bu dizideki gibi olduysa pargalıya müstahak herşey....kadın bişey yapmadan tehtit edecek belkide..sanki mahi çok iyimiiş gibi........ama pargalı eğer sülümanın aşkının kudretini anladıysa adımlarına dikkat eder..ne dedi...kim hürremi bıçaklamaya kalktıysa cezasını bulacak kim olursa olsun....

heee bide hürremin sayfasında....pargalının ölümüne hürrem sebep olmamış tarihde bi kadınalada aşk yaşadığı için süleyman onu öldürmüş ...

beelkide nnigarla yakınlşama işini ondan böyle yazıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…