Hekim kadın niye her soruya yarım saat sonra cevap veriyor?
kizlar bu ibrahim pasanin sarayina gelen monica (hani su gritti'nin dul kalmis ablasi) berguzar degilmi ya..
aaa ciddimisin olabilir meral okay bomlamayı sever ama o başrol olmak ister gelse çok hoş olur
Diziyi tarih değil anlaşılan kamuoyu yönetiyor yok işte forumlarda yazmış Pargalı Saadet aşkı istiyoruz hemen buna karar verilmiş ve kamuoyuna duyurulmuş şaşırdım doğrusu bırakında dizinin bi gizemi olsunda insanlar izlesin Beyaz Show'da Sülüman Bergüzal'ın dizide rol almasını isterim demişti Sülümanı kırmamışlar anlaşılan dizinin sürekli takipçisi değil 1 bölüm izliyorsam 2 bölüm izlemiyorum ama şaşkınlığımı dile getirmek istedim
Diziyi tarih değil anlaşılan kamuoyu yönetiyor yok işte forumlarda yazmış Pargalı Saadet aşkı istiyoruz hemen buna karar verilmiş ve kamuoyuna duyurulmuş şaşırdım doğrusu bırakında dizinin bi gizemi olsunda insanlar izlesin Beyaz Show'da Sülüman Bergüzal'ın dizide rol almasını isterim demişti Sülümanı kırmamışlar anlaşılan dizinin sürekli takipçisi değil 1 bölüm izliyorsam 2 bölüm izlemiyorum ama şaşkınlığımı dile getirmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?