Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

nigar kalfa ile ilgili doğumu ve ölümüne dair hiç bir bilgi yokmuş..sanırım senaryo icabı üretilmiş hayali kişilik nigar kalfa...

nigar kalfa ile ilgili doğumu ve ölümüne dair hiç bir bilgi yokmuş..sanırım senaryo icabı üretilmiş hayali kişilik nigar kalfa...

olabilir cnm dizi değilmi.....zaten yaprak dökümü gibi uzun sürecek belli nebahat çehra bu dizi ile son bulur benim çalışma hayatım demiş hahah

Durum öyle gösteriyor ki yaptığı herşeyi Hürrem'e saraydakiler öğretti..elime ne yaptınız ki yüzünüze onu süreyim hesabı..

Pargalı kendi kendine yakaladım seni Hürremmm diye defalarca tekrarladı ya..İçimden iyi yapmış Hürrem pargalı yı öldürtmekle diye düşündüm ne yalan söyleyeyim ...:))

bencede..
o pargalı, hürreme sarayda nefes aldırtmadı ki..

mahinin bütün entrikalarını örtbas etti..
en yakın arkadaşı gülnihali sülümana halvete yolladı..
ayşenin katilinin hürrem olmadığını bile bile,onun diğer saraya sürülmesine izleyici kaldı..
saraya geri dönmesi için ön koşul olarak,mahinin eteğini öptürttü..
vs vs vs
aklıma şu an bu kadarı geldi..
kendi kuyusunu kendisi kazdı esasen..

doğru tahmin etmişim gülnihalmiş yazık bu kızın da hürrem yüzünden başına gelmedik kalmadı ne olursa yardımcılaramı oluyor ne gülşahın da kellesi gider yakındaa yalnız nasıl bir sevgi sadakat sultanına mahi yaptı gördüm söylerim diye beni dövdü de diyebilirdi helal valla

ay bu pargalı çok iğrenç,çok itici,sanki hürrem istemiş bu mektubu,nilgar da aptal,gerçekten hürremi seviyorsan git direk süleymana ve gülşahın yaptığını anlat,ve neden direk padişaha soylediğni,çünkü pargalı bile bile zorla herkezi susturuyor,bak ta gör bir vuruşta iki kuş kelleden olur,hem pargalı hem gülşah,mahiyi de kargoyla yollarlar,sıkıldım valla,hep ibrahimin kazanmasına,kendi padişah görmeye başlıyor

evet meleğim yaa varsa yoksa mahi şeytanı,pargalı ibrahim maymunu hep bunlar kazanıyor yuh artık katil konusunu bile es geçtiler ne bu yaa
bu pargalı domuzu haketmiş gebermeyi

gulsahı sevmıyorum ama takdır ettım valla kızın yaptıgını ınsan olarak çok sadıkmış esaslı dost diye buna denir!!!!

son bölümü tam ileyemedim bugünde memlekete gidiyoz nete baktım vidyo yok sanırım haftaya sezon sonu

FLAŞ!... “MUHTEŞEM YÜZYIL”A MUHTEŞEM BİR OYUNCU GİRİYOR!.. RATING REKORTMENİ DİZİYE ÖNÜMÜZDEKİ SEZON HANGİ ÜNLÜ OYUNCU DAHİL OLACAK?

Mehmet Günsur Şehzade Mustafa oluyor!..

İtalya’da ikamet eden ünlü oyuncu Mehmet Günsur, Muhteşem Yüzyıl’a giriyor!..

Günsur, bu yılın en çok konuşulan dizilerinden olan “Muhteşem Yüzyıl”a “Şehzade Mustafa” karakteriyle giriş yapacak!..

süper çok ii bi seçim yapmışlar hakkıyla oynayacağına eminim..

bazı insnaların tahtası çürük olur.. para mevki altın şımartır bu kişileri.. pargalıya da aynen böyle olmuş işte.. bu kadar şanı şöhreti mevkiyi parayı kaldıramamış.. kendini padişah sanmış ve kellesinden olmuş. gercekten ona da müstahakmış ida edilmesi

nigar kalfa bence de çok oluyor artık sultanların açığını bulup parmağında oynatacaktı ama kısmet pargalıyaymış.gülşahı da sevmiyorum onun sadakati değil aptallığı bence bu işin eninde sonunda mahiye kalacağını hesaplamalıydı.hürremin de her yaptığı kesesine kalıyor,gülnihali zehirlediği hiç ortaya çıkmadı mesela ama mahinin her şeyi sultana hemen yetiştiriliyor.bu son olaylar sultanlar arasındaki dengeyi sağlayacak.hürrem her dediğini yaptırırsa sarayın tadı kalmaz birazda çekineceği yerler olsun dimi ama hepten sarayı ele geçirmesin.

ne desem de kellemi kurtarsam diye düşünüyordur bence her defasında ben de nigar kalfa ve sümbülün her defasında çerez yemesine takıldım,papağan gibi ellerinden çerez düşmüyor

şimdi yeni fragman veriyorlar
nigar pargalıya hürremin haberi yok bu mektuptan diyor pargalı baığırıp boynuna yapışıyor izleyeceksin diyor

hürrem yine gebe ve sevinmemiş gibi duruyor
,
ayrıca saraya bir bayan geliyor

ve yine sadıka teçhisatı toplamış hünkarı öldürmeye gidiyor

kızlar merhaba bılıyorum konuyla alakası yok ama sıtede yenıyım su dogum haftalarını gosteren lılıpıe adresınden (genelde) alınan resmı ımza kısmına nasıl koyuyoruz sımdıden tesekurler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…