- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
heee bide hürremin sayfasında....pargalının ölümüne hürrem sebep olmamış tarihde bi kadınalada aşk yaşadığı için süleyman onu öldürmüş ...
beelkide nnigarla yakınlşama işini ondan böyle yazıyorlar
nigar kalfa ile ilgili doğumu ve ölümüne dair hiç bir bilgi yokmuş..sanırım senaryo icabı üretilmiş hayali kişilik nigar kalfa...
Pargalı kendi kendine yakaladım seni Hürremmm diye defalarca tekrarladı ya..İçimden iyi yapmış Hürrem pargalı yı öldürtmekle diye düşündüm ne yalan söyleyeyim ...:))
ay bu pargalı çok iğrenç,çok itici,sanki hürrem istemiş bu mektubu,nilgar da aptal,gerçekten hürremi seviyorsan git direk süleymana ve gülşahın yaptığını anlat,ve neden direk padişaha soylediğni,çünkü pargalı bile bile zorla herkezi susturuyor,bak ta gör bir vuruşta iki kuş kelleden olur,hem pargalı hem gülşah,mahiyi de kargoyla yollarlar,sıkıldım valla,hep ibrahimin kazanmasına,kendi padişah görmeye başlıyor
FLAŞ!... “MUHTEŞEM YÜZYIL”A MUHTEŞEM BİR OYUNCU GİRİYOR!.. RATING REKORTMENİ DİZİYE ÖNÜMÜZDEKİ SEZON HANGİ ÜNLÜ OYUNCU DAHİL OLACAK?
Mehmet Günsur Şehzade Mustafa oluyor!..
İtalya’da ikamet eden ünlü oyuncu Mehmet Günsur, Muhteşem Yüzyıl’a giriyor!..
Günsur, bu yılın en çok konuşulan dizilerinden olan “Muhteşem Yüzyıl”a “Şehzade Mustafa” karakteriyle giriş yapacak!..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?