• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Matrakcıya çok üzüldüm....pargalı aynı uyuzlukta......

Karısına bile aşk insanın gözünüü kör ederse sonuclarına katlınır dedi...karısının bakısı ben seni tanıyamadım manasındaydı......

Hürroş nasıl etkilendi yaa yazık kadına.....ama doğurdu yine şahzede

mahi herzamanki gıcıklığında sırf hürroşa gıcıklık olsun diye oğlunu yollayacak sefere kadın yaaa...

Bugün hürriyetin kelebek ekinde okudum hürroş güclenecekmiş bu sezon

valla ben bayıldım,hürremde kuluçka makinesi gibi habire şehzade çıkarmış:)

kanuni dönemine çalışıyordum tekrar yaptım biraz sayesinde:1:
ancak yanoş mu layoş mu bu macar kralının adı onu anlamadım yaa:26:

Güzel bir bölümdü ama evet Leo'nun o evde öldürülmesi ve kimsenin ruhunun duymaması, ayrıca da en baş köşe oda da bu olayın olması çok enteresandı. Hem görevliler geldi aldı Leo'yu kim bu demezler mi nasıl gitmez padişahın kulağına hem nasıl çkıkardılar nasıl attılar denize. Hürrem nasıl hemen toparlandı öyle padişahın yanında. Hürrem'in artık lokum yememesi de bir ayrıntıydı. Ama İbrahim konusunda yazılanlara katılmıyorum evet fragmanda Hürrem zehir hazırlatıyor ama ölümü Hürrem'in elinden olmayacak ya da o kışkırttığı için olmayacak. Bunu yinre bir fragmanda Süleyman'ın pargalının konuştuklarını duymasından anlıyoruz. O padişah gibi davranacak, görevini aşacak, hep yabancı özentisi olacak. Krakdan çok kralcı olacak ve o yüzden başı vurulacak Hürrem zehirlemeyecek ama Hürrem Mustafa'ya karşı kışkırtacak onun ölümünü sağlayıp kendi oğlunun tahta çıkması sağlayacak. Kendi de Valide Sultan olacak. Yaa Matrakçıyı görmedim en son sandala bindiler sonra ne oldu ikisi de mi öldü orasını kaçırdım yaa matrakçı kendinide mi öldürdü?

Bu arada Hürroş doğum yaptı ama hiç doğum yapmış gibi değildi hemen kendine geldi ayaklandı yüzünde yorgunlu emaresi bile yoktu ve yine o bebek nasıl büyüktü öyle.. O Gülşah'ı da hala nasıl tutuyorlar orada Mahi kovsaya onu.. Hürrem iiy yaptı Nigar kalfaya yüz vermiyor. İbrahim aşkı için birinin ölümüne sebeb oldu. Nasıl bozuldu Gülağanın gelmesine ama ben yine de Sümbül ağayı tek geçerimmm..

Tam olarak takip etmesem de geçen sezon finaline baktığım için nasıl bağladılar diye izledim akşam,

Bir şeyi yazmadan geçemem diye düşündüm,

Tamam Pargalı Hürreme haksızlık etti,masum bi insan öldü ama,

Gerçeği biz biliyoruz sadece,yani Hürremin Süleymana ihanet etmediğini,

Pargalı eski sevgili olan iki kişiyi mektuplaşırken bulmuş,resimler falan da çizilmiş,buluşma tayin ediliyo vs.,onun

yerinde kim olsa aynı şeyi yapardı bence,

Çünkü bu olay padişahın kulağına gitse,ya da Süleyman kendi şahit olsaydı bu duruma Pargalıya demez miydi

benim haremimde olanlardan haberin yok,nasıl bu rezilliği bilmezsin ya da şerefimi iki paralık ettin gibi sözler

söyleyip kellesini almaz mıydı?

Pargalı bilmiyor tam olarak ne olduğunu,mektuplardan dolayı tabiki önlemini alıp adamı ortadan kaldıracaktı,

Hürremin ona dua etmesi lazım,gerçekten hem kendi hayatını hem de çocuklarının hayatını Pargalıya borçlu,

Süleyman duysaydı valla acımazdı yani,ne demek koskoca padişahın çocuklarının anası ve eski sevgilisi aynı çatı

altında yani...

Kim olsa şüphelenmez mi?Bence İbrahim anlatsa herşeyi daha iyi olurdu sanki...tabi senaryo bu,herkesin farklı bi

düşüncesi oluyo...
:68:

evvvett reytingler bizde kızlar hürrem galip geldi hele ki hele ki haftaya malkoçoğluda geldimiydi sonrasındada mehmet günsür tamamdır yemişim behlülü

HEDEF KITLE TOTAL
S NO PROGRAM ADI KANAL AMR % SHR %
1 MUHTESEM YUZYIL SHOW 12,02% 33,59%

2 INTER-TRABZONSPOR STAR 8,56% 24,35%

3 KUZEY GUNEY KAND 6,98% 19,64%

4 MUHTESEM YUZYIL (OZET) SHOW 6,66% 21,61%

5 KUZEY GUNEY (TKR) KAND 3,97% 12,86%

6 KUZEY GUNEY (OZET) KAND 3,60% 12,43%

7 DENIZ YILDIZI. FOX 3,41% 13,77%

8 SAMPIYONLAR LIGI MAC OZETLERI STAR 3,19% 14,93%

9 UNUTMA BENI FOX 2,92% 19,64%

10 COCUKLAR DUYMASIN ATV 2,89% 8,39%

evvvett reytingler bizde kızlar hürrem galip geldi hele ki hele ki haftaya malkoçoğluda geldimiydi sonrasındada mehmet günsür tamamdır yemişim behlülü

:9::9::9::9:

Aynen şekerim :9: Nasıl atlayıveriyor o sahneye bizim Malkoçoğlu gördünüz mü fragmanda :9:

Hürremin dizinin başında hepimizin bayıldığı o kızıl saçları yerini korkunç bir sarıya alıyor gitgide.. Birisi bu duruma acilen el atmalı :78:

HEDEF KITLE TOTAL
S NO PROGRAM ADI KANAL AMR % SHR %
1 MUHTESEM YUZYIL SHOW 12,02% 33,59%

2 INTER-TRABZONSPOR STAR 8,56% 24,35%

3 KUZEY GUNEY KAND 6,98% 19,64%

4 MUHTESEM YUZYIL (OZET) SHOW 6,66% 21,61%

5 KUZEY GUNEY (TKR) KAND 3,97% 12,86%

6 KUZEY GUNEY (OZET) KAND 3,60% 12,43%

7 DENIZ YILDIZI. FOX 3,41% 13,77%

8 SAMPIYONLAR LIGI MAC OZETLERI STAR 3,19% 14,93%

9 UNUTMA BENI FOX 2,92% 19,64%

10 COCUKLAR DUYMASIN ATV 2,89% 8,39%

yaşasınnnnişte bu insallah hep böyle devam eder ama bu bölümü gercekten çok güzeldi sanki o tarihlerde yasıyomuş gibi hissettim kendimi..kıyafetler olsun dekorolsun süper aynı osmanlı gibi çok basarılı rolde yapıyolar hepsi rollerinin hakkını veriyolar vallah süper ötesiiiiiiiiiiiiiii:65::65::65::65::65::65::65::65:

kızlar bu arada pargalıyla nigar kalfa gizli aşk yaşıycaklar gibi sanki birbirlerine yakınlık duyuyolar

Allahım Allahım ne bölümdü beaaa:27:

Acıdım ya la Hürrem'e.:26:

kaçırmışım matrakçıda öldü mü? kızlar

öldüyse nasıl öldü

azrasılam benimm :38:

kızı çuvala koydu,ağzını bağladı çuvalın,attı denize..
amma kendisi sadece ağladı..
arkasından atlar,öldürür kendini de diye beklemiştim ama öyle yapmadı..

muhteşemdiiii...muhteşemdiiii...aynı heycanla izledim...

evet bir arkadaş demiş hürroşun saçını neden sarıya çeviriyolar yaa
kızılı muhtşemdi....çok yakışmıtı...

sonra doğurma mevzusu eee kadın alıştı iki dk. doğuruyor..

ama hürroşu çok konuşur yapmışlar..tam iftar saatii sülümana nasıl cvplar verd...
sonra valide sultana neler dedi...ama hürremin güç kazandığı dönem oluyormuş...

pargalı ne cvp verecek merak ediyorum...sülümana ne diyecek???

nasıl uyuss oluyorum yaaa...

neyseki hatcede hamiş...

haftaya merakla bekliyorum sülümanıda vurdular ....helecanlıı yine

Ya kızlar bunlar akşam iftar yaptı ama gündüz çadırda tıkındılar. Yani Valide ile Hatce Sultan yemek yemiyor muydu? Hatice ne güzel kovdu Hürrem'i. Sevmiyorum şu Hürremi...

Ah Engin Günaydın yine girmiş diziye, tam yağlandık yaa. Nasıl çaktırmdan yağ yakıyor hanım sultanlara. Hemen Topkapı Sarayı'na terfi oldu.

Yanlız sonunu izleyemedim Kuzey Güney'le çakışınca bi o bi o derken en sonunu kaçırmışım. Nasıl bitti?

Back
X