• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Ya kızlar bunlar akşam iftar yaptı ama gündüz çadırda tıkındılar. Yani Valide ile Hatce Sultan yemek yemiyor muydu? Hatice ne güzel kovdu Hürrem'i. Sevmiyorum şu Hürremi...

Ah Engin Günaydın yine girmiş diziye, tam yağlandık yaa. Nasıl çaktırmdan yağ yakıyor hanım sultanlara. Hemen Topkapı Sarayı'na terfi oldu.

Yanlız sonunu izleyemedim Kuzey Güney'le çakışınca bi o bi o derken en sonunu kaçırmışım. Nasıl bitti?

canım valide sultan ve tayfasının yemek faslından sonra diziyi 5 ay sonrasına attılar o arada ramazanın son günü dediler...

sonunda tam at üstünde sülüman pargalıya hesap soruyrdu hürroşa ne dedinmi ne yaptında okadar kötüydü diye unuttum yaw bende

hürremin saçlarına bende taktım kadının bakır saçları altın sarısı gibi bişey olmuş değişmişmi ne anlayamadım,bu arada geliyor malkoçoğlu nasılda sallıyor kılıcını valla burak özçivitde her role yakışıyor doğrusu,dünkü bölümde demir demirkanda vardı dizi herkesi bünyesinde toplamış resmen

flaş!.. “muhteşem yüzyıl” star tv’ye geçiyor!... Ferit şahenk’in, star tv atağından sonra daha önce yılbaşı için anlaşma yaptığı show’daki muhteşem yüzyıl’ın da 2012 ocak ayından itibaren star tv’de ekrana geleceği belirtiliyor!... Ferit şahenk ile aydın doğan arasındaki pazarlığın bu ay sonuna kadar sonuçlanması bekleniyor!..​

hürrem ne zaman gebe kaldıda doğurdu buarada hangi şehzade geldi anlamadım gülfeme çok üzülüyorum canım yaaaaaa

hürrem ne zaman gebe kaldıda doğurdu buarada hangi şehzade geldi anlamadım gülfeme çok üzülüyorum canım yaaaaaa

Beyazıt doğdu :) yada bayezıtt :D oldum olası nasıl yazıldığını bilmem su adın D:

canım sezon bitmeden önce son bölümde hamile olduğunu öğrenmişti hatta ağlamıştı Leo'nun orada olması onu endişelendiriyordu felan. Bayazıd doğdu birde Cihanfir doğacak inşallah sonra Hürrem artık kuluçka makinesi gibi doğurmaktan kurtulcak.. :9:

Beyazıt doğdu :) yada bayezıtt :D oldum olası nasıl yazıldığını bilmem su adın D:

Bayazıd diye yazılır canım normalde tarihte hep. Ama tabi Beyazıd oluyor, Beyazıt oluyor felan dilimizde değişiyor.

Ulen 1 doğumdan 3 kilo yapıştı kaldı üzerime,bu hatun patır patır doğuruyor,göğüsler falan taş mübarek. Şişmanlamıyor musun be hatun,de yeter,doğurma artık..

Valide Sultan ağzından kaçırdı...

Yeni sezona da zirvede başlayan "Muhteşem Yüzyıl" dizisinin "Valide Sultan"ı Nebahat Çehre, yıl sonunda diziden ayrılıyor.

Oyuncu, TNT ekibiyle konuşurken sezon finalinde öleceğini ağzından kaçırdı.

[video=youtube;enP2zvkh8co]http://www.youtube.com/watch?v=enP2zvkh8co[/video]

[video=youtube;ZteChyxdyGM]http://www.youtube.com/watch?v=ZteChyxdyGM&feature=related[/video]

eşime muhtesem yuzyıla malkoçoglu gelmıs dedım o nerden cıktı dıyor :D yakında kara muratıda gorursenız sasırmayın.

Ulen 1 doğumdan 3 kilo yapıştı kaldı üzerime,bu hatun patır patır doğuruyor,göğüsler falan taş mübarek. Şişmanlamıyor musun be hatun,de yeter,doğurma artık..

Meryem Üzerli'nın gögüsleri göründüğü gibi öle dolgun ve taş değil.hem kilodan hem de alttan bustiyer giyerek dolgun gösteriyor .:9: bakınız ;

Meryem Üzerli'nın gögüsleri göründüğü gibi öle dolgun ve taş değil.hem kilodan hem de alttan bustiyer giyerek dolgun gösteriyor .:9: bakınız ;

Canım bu yaz kilo verdikten sonra silikon taktırmış. Öyle yazdı bir çok sitede:52:

kızlar hürrem bu sezon için hürriyetin kelep ekinde röportaj vermiş silikon taktırmadım dedi...

artı pargalının havası inmiş ...sülüman güvenmiyor malkoca prim veriyor hahhahaa pargalının düşüşü

hürremin çıkışını izleyeceğizz...bu bölüm çok güzel....

kızlar hürrem bu sezon için hürriyetin kelep ekinde röportaj vermiş silikon taktırmadım dedi...

artı pargalının havası inmiş ...sülüman güvenmiyor malkoca prim veriyor hahhahaa pargalının düşüşü

hürremin çıkışını izleyeceğizz...bu bölüm çok güzel....

Bir sürü sitede yaptırdı diye haber yaptılar. Ne ayıp ya yalan yanlış haber yapmışlar :15:

Bir sürü sitede yaptırdı diye haber yaptılar. Ne ayıp ya yalan yanlış haber yapmışlar :15:

valla ben orada okudum......yapılıyor hertürlü haber..zaten bu bölümdede değişiklik görmüyorum ben

artı saçları kızıla boyanmış yeni olduğuda belli canlı duruyor

bu bölüm muhteşem gerçektennn

Back
X