Ya kızlar bunlar akşam iftar yaptı ama gündüz çadırda tıkındılar. Yani Valide ile Hatce Sultan yemek yemiyor muydu? Hatice ne güzel kovdu Hürrem'i. Sevmiyorum şu Hürremi...
Ah Engin Günaydın yine girmiş diziye, tam yağlandık yaa. Nasıl çaktırmdan yağ yakıyor hanım sultanlara. Hemen Topkapı Sarayı'na terfi oldu.
Yanlız sonunu izleyemedim Kuzey Güney'le çakışınca bi o bi o derken en sonunu kaçırmışım. Nasıl bitti?
hürrem ne zaman gebe kaldıda doğurdu buarada hangi şehzade geldi anlamadım gülfeme çok üzülüyorum canım yaaaaaa
hürrem ne zaman gebe kaldıda doğurdu buarada hangi şehzade geldi anlamadım gülfeme çok üzülüyorum canım yaaaaaa
Beyazıt doğdu :) yada bayezıttoldum olası nasıl yazıldığını bilmem su adın D:
Ulen 1 doğumdan 3 kilo yapıştı kaldı üzerime,bu hatun patır patır doğuruyor,göğüsler falan taş mübarek. Şişmanlamıyor musun be hatun,de yeter,doğurma artık..
Ulen 1 doğumdan 3 kilo yapıştı kaldı üzerime,bu hatun patır patır doğuruyor,göğüsler falan taş mübarek. Şişmanlamıyor musun be hatun,de yeter,doğurma artık..
Meryem Üzerli'nın gögüsleri göründüğü gibi öle dolgun ve taş değil.hem kilodan hem de alttan bustiyer giyerek dolgun gösteriyor .bakınız ;
kızlar hürrem bu sezon için hürriyetin kelep ekinde röportaj vermiş silikon taktırmadım dedi...
artı pargalının havası inmiş ...sülüman güvenmiyor malkoca prim veriyor hahhahaa pargalının düşüşü
hürremin çıkışını izleyeceğizz...bu bölüm çok güzel....
Bir sürü sitede yaptırdı diye haber yaptılar. Ne ayıp ya yalan yanlış haber yapmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?