Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
sülümanın kadınları baştan aşağıya süzmesine sinir oluyorum ben ya

bencde eskiden bu pahdişahlık dönemlerde baya kötü ya erkeklerin yaklaşımı hele hele pahdişahların

sülümanın kadınları baştan aşağıya süzmesine sinir oluyorum ben ya
or

aynen bende hatta tiksiniyorum sapık abazalar gibi süzüyor.

dizinin cılkı çıkmaya başladı, bulduğunu kaçırmıyor süleyman maşallah, iyi ki cinsel hastalığa yakalanmıyor

ahh sülüman ahhh..

sen neymişsin beee..elinden kurtulan neredeyse yok beee..bi uçan bide kaçan maşallah..

uyuz oldum iyice o prenses bozuntusunada..inşallah ümüğünü sıkar onun hürrem

Muhteşem Yüzyıl 32.Bölüm Fragmanı

[video=youtube;MaPC_zqz5gQ]http://www.youtube.com/watch?v=MaPC_zqz5gQ[/video]

süleymanin hürreme olan aski bukadarcikmiydi (

Ben de fragmanı eklemek için gelmiştim eklemişsiniz
Hürrem psikopata bağladı ha.......
Kızın ne suçu var Süleyman çapkınsa???
Kendini yakmaya bile çalıştı daha ne yapsın???
Hürrem hak ediyor bu muameleyi, az bile...

Hürremim insalah gerçekten sıkıyosundur şu gıcık prensesın gırtlağını..sınır kadın o ses tonu benı de bıtırıyo kızlar tıtrek tıtrek..suleyman sende gozume gorunme bıde kolyeyı vermış olaya bakın ya istemem yan cebıme

fortunamı mortunamı çıksın artık diziden yaakaç haftadır hep o gıcık sesli kadın
şunun ümüğünü sıksın hürroşumuz

bu isabella sezon sonuna kadar gider valla cikarmazlar onu baska heyecan kalmaz cunku bu sezon hurremin cirkefliklerini gostereceklerdi..ama hak ediyorlarki oda cirkeflik yapiyor arkandayiz hurros aynen devam

şimdi izledim fragmanı yuhhh diyorum yani yuhhhh bir tarih bu kadarmı değiştirilir bi ellemedikleri savaşlar kaldı .....süleymanın gözü hürremden başkasını görmemiş bu heryerde böyle ama maşallah birlikte olmadığı kadın bırakmadılar ben senaryonun bu hali almasına deli oluyorum bir kere kanuni süleyman çok dindar çok adaletli önüne gelen her hatuna sarkan bi tip değilmiş adamın mezarında kemikleri sızlıyordur eminim ....ayrıca tamam dizi bu tarihten alıntı yapılmıştır diyor diyoda ozaman kanuni ve hürremi anlatmaya çalışıp aşklarını rezil etmeselerdi(( şimdi bu dizi birçok ülkede gösterilecekmiş böylemi gösterilecek osmanlı ve başındaki çapkın padişah...

bu isabella sezon sonuna kadar gider valla cikarmazlar onu baska heyecan kalmaz cunku bu sezon hurremin cirkefliklerini gostereceklerdi..ama hak ediyorlarki oda cirkeflik yapiyor arkandayiz hurros aynen devam

ALINTIDIR.......

Hürrem Sultan, kızı Mihrimah ile konuşurken kendinde söz eder:

“Bu saraya ilk getirildiğim günü hatırlarım. Cahil bir kızdım. Güzelliğimden başka silahım, güzelliğimden başka çeyizim yoktu. Gülbahar ise kudretinin en göz kamaştırıcı devrindeydi. Hünkârın birinci kadınıydı. Mustafa gibi bir oğul doğurmuştu. Herkes ona daha şimdiden geleceğin Valide Sultanı gözüyle bakıyordu. Bir gece Hünkâr namazdan sonra mendilini omuzlarım üzerine bıraktı, önümde parlak bir yol açmıştı; parlak ama tehlikeli. Ben tek başıma âciz bir kadın, güzelliğim hem bahtımın, hem de mevtimin sebebi olabilirdi. Sen olsaydın ne yapardın?”

Hürrem Sultan, kendinden söz etmeyi sürdürür:

“…ben her ne elde ettiysem, karşılığında hayatımı koydum ortaya. Daima tehlike içinde yaşamak, daima etrafımda düşmanlık görmek beni böyle yırtıcı yaptı. Benim burnum tehlike kokusunu bin fersah öteden alır. Sen bu hissi anlayamazsın.”

Gülbahar için de, şu değerlendirmeyi yapar:

“Ben Padişahımız efendimizin gözdesiydim, o sarayın.”

Çok çok severek izliyorum ama cidden suyunu çıkarıyorlar artık. Yalan Rüzgarı'na dönecek iyice bu nedir yahu ! Ayrıca Süleyman, Hürrem prensesi öldürmeye kalktı diye bir de ona düşman olursa hiç şaşırmam.

Ben tat alamamaya başladım diziden.Geçen sezon dizi başladığında yanımdakilerin çıtının çıkmasına izin vermezdim, bu sezon yarı izliyorum, yarı sohbet ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…