Çok çok severek izliyorum ama cidden suyunu çıkarıyorlar artık. Yalan Rüzgarı'na dönecek iyice bu nedir yahu ! Ayrıca Süleyman, Hürrem prensesi öldürmeye kalktı diye bir de ona düşman olursa hiç şaşırmam.
46 yılı savaşarak at üstünde geçmiş olan bir padişah ı böyle şehvet düşkünü o kadından bu kadına koşan bi zat olarak göstermeleri çok yaralıyor beni..padişah ını çok afedersiniz zampara olarak göstermeye çalışan tek ülke bizizdir sanırım..millet 3 kuruşluk adamlarını kahraman olarak gösterir,biz koskaca padişahı mızı........................yazık...
aynen yaa.sapık gibi geliyor bana da.çoook iticisülümanın kadınları baştan aşağıya süzmesine sinir oluyorum ben ya
şimdi izledim fragmanı yuhhh diyorum yani yuhhhh bir tarih bu kadarmı değiştirilir bi ellemedikleri savaşlar kaldı .....süleymanın gözü hürremden başkasını görmemiş bu heryerde böyle ama maşallah birlikte olmadığı kadın bırakmadılar ben senaryonun bu hali almasına deli oluyorum bir kere kanuni süleyman çok dindar çok adaletli önüne gelen her hatuna sarkan bi tip değilmiş adamın mezarında kemikleri sızlıyordur eminim ....ayrıca tamam dizi bu tarihten alıntı yapılmıştır diyor diyoda ozaman kanuni ve hürremi anlatmaya çalışıp aşklarını rezil etmeselerdi(( şimdi bu dizi birçok ülkede gösterilecekmiş böylemi gösterilecek osmanlı ve başındaki çapkın padişah...
46 yılı savaşarak at üstünde geçmiş olan bir padişah ı böyle şehvet düşkünü o kadından bu kadına koşan bi zat olarak göstermeleri çok yaralıyor beni..padişah ını çok afedersiniz zampara olarak göstermeye çalışan tek ülke bizizdir sanırım..millet 3 kuruşluk adamlarını kahraman olarak gösterir,biz koskaca padişahı mızı........................yazık...
Gerçekler, sanki çokta farklıydı da pehhh
bide benim anlam veremediğim dini kurallara göre yönetilen bi devlette padişah gözüne kestirdiği her kadınla yatıp çocuk yapıyor ama 5 vakit namaz oruç tutuyor ben bu zihniyeti anlamıyorum işte osmanlının son padişahlarına doğru adamların kaç yüz tane çocuğu karısı torunu var sayısı belli değil valla şahsen iyiki yıkılmış imparatorluk osmanlı hep arnavut,rus vs yabancılardan oluşan güzel kızları alıp harem yapıyor türk soyunu tam sürdürdüklerini düşünmüyorum ben şahsen kırma gibi bişey tam asil türk kanın dan bi kızla tek eşli neden evlenmemiişler bal gibi de zevke şehvete düşkünlermiş
bide benim anlam veremediğim dini kurallara göre yönetilen bi devlette padişah gözüne kestirdiği her kadınla yatıp çocuk yapıyor ama 5 vakit namaz oruç tutuyor ben bu zihniyeti anlamıyorum işte osmanlının son padişahlarına doğru adamların kaç yüz tane çocuğu karısı torunu var sayısı belli değil valla şahsen iyiki yıkılmış imparatorluk osmanlı hep arnavut,rus vs yabancılardan oluşan güzel kızları alıp harem yapıyor türk soyunu tam sürdürdüklerini düşünmüyorum ben şahsen kırma gibi bişey tam asil türk kanın dan bi kızla tek eşli neden evlenmemiişler bal gibi de zevke şehvete düşkünlermiş
gerçekler farklı olmasaydı osmanlı diye bütün dünyaya nam salmış bir imparotorluk düşmanlarının karşısında zangır zangır titrediği bir devlet olmazdı soyunuzu geçmişinizi atalarınızı bu kadar küçümsemeyin çok yazık mübarek insanların kemiklerini sızlatmayın..
Evet Osmanlı Devleti dini kurallara göre yönetiliyordu ve padişahların birden fazla kadını olması da gayet olağan bir şey. Tek eşlilik konusuna gelince de, ülkemizde tek eşliliği yasal ve zorunlu hale getiren Medeni Kanun, 1926 yılında alınmıştır. Bugünkü bakış açısıyla değerlendirmemek lazım diye düşünüyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?